anka_z_daleka_1 13.01.23, 12:22 Zróbmy nasz emamowy ranking fajnych, przyjaznych szkół. Ciekawe czy choć trochę się pokryje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwirkle Re: Ranking inaczej 13.01.23, 20:18 aguar napisała: > Ale gdzie? > Oczywiście, że w Warszawie :p 😁 😁 Poniat to mega szkoła Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Ranking inaczej 13.01.23, 17:14 Słowacki w Warszawie. Bez 100% pewności jeszcze, bo z doświadczeniem tylko jednego półrocza, ale póki co wszystko wskazuje, że mogę polecić jako przyjazną szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Ranking inaczej 13.01.23, 22:40 No moja szkoła nr 1 pokrywa się w 100% ze szkołą nr 1 z rankingu fajna i przyjazna, dziecko bardzo zadowolone. Aha, o technikum piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
anilorak174 Re: Ranking inaczej 13.01.23, 22:44 O, tez daję dużego plusa tej szkole 👍 Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: Ranking inaczej 13.01.23, 23:54 Mój syn właśnie ją skończył. Bardzo sobie chwalił. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.nowak.7 Re: Ranking inaczej 13.01.23, 23:13 Wbrew temu gromom rzucanym w mediach społecznościowych na ranking Perspektyw w Warszawie numery 1 w obu kategoriach to super szkoły dla uczniów o ścisłych zamiłowaniach. Nie ma w nich zamordyzmu i pędzenia batem do nauki, jest bardzo dużo miejsca na rozbudzanie pasji i zainteresowań, co potem procentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Ranking inaczej 13.01.23, 23:41 Jeżeli do szkoły trafiają sami najlepsi, to nie trzeba pędzi ich do nauki, bo sami do tej nauki się garną. I przestrzeń na pasje i zainteresowania sama się tworzy. Znalezienia złotego środka dla tych uczniów, którzy są w danej szkole i w danej klasie, nie jest łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś
bominka Re: Ranking inaczej 14.01.23, 04:59 II LO w Legionowie. Społecznie- rewelacja. Oby tak dalej. Corka jest zachwycona, ja tez. Odpowiedz Link Zgłoś