samanta1010 21.01.23, 13:08 chwilami odczuwam ogromny stres zwiazany z praca lub z tematami dzieciowymi. praca najwiecej. jak u Was? jak sobie radzicie ze stresem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pade Re: stres 21.01.23, 15:27 No właśnie, co za pytanie A tak w ogóle, jak widzę takie posty to od razu sprawdzam datę, bo mi brzmi jakby był sprzed dekady co najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: stres 21.01.23, 21:08 Na stres też. Niekoniecznie wprost - choć i tak bywa, kiedy trzeba - ale ostatecznie bardzo obniża stres. Jeśli udana. To samo stresuje o wiele mniej niż przed , łatwiej sobie że stresem poradzić. Jeśli już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: stres 21.01.23, 15:29 Nie radzę sobie. Na szczęście w ostatnich latach stresorów mam niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: stres 21.01.23, 15:30 Różnie, ale najczęściej drobnymi lub większymi przyjemnościami. Jeśli pamiętam to ćwiczenia oddechowe. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: stres 21.01.23, 15:33 Nie pije kawy i nie mam juz takich problemow. Kiedys przez ta trutke musialam Mg caly czas suplementowac. Nie dosc, ze na kawe szla kasa, to pozniej na suplementy. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: stres 21.01.23, 20:51 srubokretka napisał: > Nie pije kawy i niet mam juz takich problemow. Kiedys przez ta trutke musialam 😆😆😆 I nie zapomnij dodać że się nie zaszczepilas 😅 To dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: stres 21.01.23, 21:11 Trzeba coś robić regularnie - joga, medytacja, tai chi - wtedy i stres jest mniejszy, i łatwiej z niego wyjść. W beznadziejnych wypadka Cię h ratuje mnie muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś