alicjamagdalena 24.01.23, 08:18 zaniżona/zawyżona/standard? chcę kupić bluzkę online. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca7 Re: tommy hilfiger rozmiarówka 24.01.23, 09:16 Niejednolita niestety. Kupiłam golf w rozmiarze M, drugiego golfu nie było na stanie. Kupiłam więc przez internet M. Za duży! Do tego TH ma raczej krótkie rękawy, jest dość płaski w biuście i wąski w biodrach. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: tommy hilfiger rozmiarówka 24.01.23, 09:18 Chociaż co do spodni to się chyba coś zmieniło. Bo zamiast wejść w L weszłam w M i jest ok. Raczej nie schudłam Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: tommy hilfiger rozmiarówka 24.01.23, 09:26 W TH wchodzę w rozmiary mniejsze niż zwykle noszę. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: tommy hilfiger rozmiarówka 24.01.23, 10:07 Przecież to zależy gdzie do tej pory kupowałaś. Moim zdaniem marki z średniej półki wypadają normalnie, trzymają się własnej tabeli, w odróżnieniu od tanich sieciówek uprawiających vanity sizing. Dla mnie Hlfiger w ogóle nie jest wielki. Miałam kiedyś dwie dopasowane koszule, wypadły ciasne. Tabela pokazuje też dla rozmiaru L, czyli 40, w biuście 92.5- 96.5cm, to jest standard, a nawet lekko zaniżony, bo u innych można znaleźć czasem nawet 98cm. No chyba, że ktoś ciuchy z założenia oversize chce nosić przy ciele. Odpowiedz Link Zgłoś