Dodaj do ulubionych

Sesja zdjęciowa

28.02.23, 17:33
Chcę się pochwalić wielką przyjemnością i Was zachęcić do dobrej zabawy. Miała być godzinka sesji zawodowej, ale potem pani stwierdziła że jeszcze zostanie i machnęłysmy sesję kobiecą ( mam dość dużo ciuchów i materiałów w pracy, także szpilki itp., więc było z czego wybierać). Super zabawa, efekty poznam za dwa tygodnie.
Obserwuj wątek
    • daniela34 Re: Sesja zdjęciowa 28.02.23, 17:38
      Fajnie, zazdroszczę fajnego przeżycia. Ja niestety swoją sesję wspominam źle (nie z winy pani robiącej nam zdjęcia, po prostu ja się koszmarnie spinam przed obiektywem) więc nie posłucham zachęty, ale bardzo się cieszę, że Ty miałaś mile doświadczenia.
      • extereso Re: Sesja zdjęciowa 28.02.23, 17:40
        Dzięki. Ja myślałam że też się spinam, ale złapalysmy flow, wyobrażałam sobie różne sceny i było fajnie .
    • bene_gesserit Re: Sesja zdjęciowa 28.02.23, 17:42
      "Dobra zabawa"? Dla mnie koszmar. Jakie pół roku temu miałam sesje z powodów zawodowych. Fryzjerka, specjalistka od makeupu, lepsze ciuchy i i tak czułam się jak łania w światłach zbliżającego się TIRa. Efekty były ok, ale nie warte tej całej szopki.
      • extereso Re: Sesja zdjęciowa 28.02.23, 17:51
        To u mnie inaczej. Ubrałam się w codzienne ciuchy i bawiłyśmy się tym że wyobrażałam sobie siebie na randce, siebie w pracy, siebie tu i tam. Takie mini niby aktorstwo.
        • bene_gesserit Re: Sesja zdjęciowa 28.02.23, 17:56
          Takie też miałam, dawno temu. To samo, niestety. Nie cierpię być w centrum zainteresowania, wolę patrzeć na innych, niż sama być obserwowana. Wystawiona do strzału
    • kocynder Re: Sesja zdjęciowa 28.02.23, 17:52
      Ale masz fajnie!!! Ja mam "alergię" na zdjęcia, uważam, że wychodzę fatalnie albo jeszcze gorzej, ale czasem to by mi się marzyła, taka fajna, profesjonalna sesja...
      • extereso Re: Sesja zdjęciowa 28.02.23, 17:55
        No może jak zobaczę efekty to zmianie zdanie ale na razie jestem bardzo dobrej myśli
        • kocynder Re: Sesja zdjęciowa 28.02.23, 17:57
          I tego się trzymaj. A efekty będą na pewno super. smile
        • bene_gesserit Re: Sesja zdjęciowa 28.02.23, 17:59
          E, jeśli się dobrze bawiłaś, to efekty będą ok, nie masz się czym przejmowac.

Aż na widok twojego entuzjazmu chce się po ematkowemu krzyknąć zdjęcie, zdjęcie, bez zdjęcia się nie liczy!

wink
          • extereso Re: Sesja zdjęciowa 28.02.23, 18:03
            😁
          • ajaksiowa Re: Sesja zdjęciowa 28.02.23, 18:05
            Jaką profesję wykonujesz że sesja zdjęciowa konieczna była??
            • extereso Re: Sesja zdjęciowa 28.02.23, 18:07
              Nie była konieczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka