Dodaj do ulubionych

taki produkt

02.03.23, 11:33
no dobra, szukam tego serum na dopieknienie i natrafilam na taki magiczny eliksir
czy ta te cene uczyni nas pieknymi jak świt i jasnymi jak slonce?

www.douglas.pl/pl/p/5010072263
Obserwuj wątek
    • szarmszejk123 Re: taki produkt 02.03.23, 11:41
      Widziałaś kilometrowy skład? 😱
      A na drugim miejscu dimethicone:p
      • gaskama Re: taki produkt 02.03.23, 11:46
        No i?

lupakosmetyczna.pl/skladniki-kosmetykow/dimethicone
        • swinka-morska Re: taki produkt 02.03.23, 12:15
          gaskama napisała:

> No i?
          >
          > lupakosmetyczna.pl/skladniki-kosmetykow/dimethicone

No i tylko tyle, że silikon to tani składnik, który robi tylko i wyłącznie poślizg, więc płacenie za niego jak za złoto (plus za wyciąg z alg oraz homeopatyczne ilości innych wyciągów roślinnych) jest bez sensu.

• szarmszejk123 Re: taki produkt 02.03.23, 12:32
            Dokładnie, troszkę drogie jak na tubkę silikonu.
        • hanusinamama Re: taki produkt 03.03.23, 08:20
          Ze skłądu jakby cena nie wynika. Silikon wygładzi...ale tez nie pozwoli aby inne skłądniki ( np kremu który sie nakłada na serum) wnikneły
      • borsuczyca.klusek Re: taki produkt 02.03.23, 12:40
        A jest tam złota esencja destylowana z moczu jednorożca? 🤔
    • 35wcieniu Re: taki produkt 02.03.23, 11:51
      Najbardziej podoba mi się komentarz z 5 gwiazdkami "zaczęłam stosować więc efekty będą za jakiś czas". big_grin
      • is-laura Re: taki produkt 02.03.23, 12:31
        Wolę ten "Produkt zakupiony ze względu na cenę."
        • marta.graca Re: taki produkt 03.03.23, 08:18
          Wyobraziłam sobie osobę, która chodzi po Douglasie i ładuje do koszyczka najdroższe produkty smile
      • ania357 Re: taki produkt 02.03.23, 12:36
        sliczne big_grin
    • malaperspektywa Re: taki produkt 02.03.23, 12:37
      Nie. Ta cena uczyni nas uboższymi o sumkę, którą o wiele lepiej czy też nawet przyjemniej można wydać.
      • kira02 Re: taki produkt 02.03.23, 18:13
        Można za tę cenę wybrać się w jakieś piękne i egzotyczne miejsce 😸 efekty na pewno będą lepsze, niz po tym serum.
    • borsuczyca.klusek Re: taki produkt 02.03.23, 12:39
      O panie dzieju to już lepiej być starą, brzydką i pomarszczoną 🙄
    • beata985 Re: taki produkt 02.03.23, 13:05
      Ja stosuję olejek z opuncji figowej i serum też...
      Wierzę że pomaga 😁
    • marta_monika Re: taki produkt 02.03.23, 13:09
      Moja koleżanka dostała od swojego teścia. Mowi, że serum takie sobie, ale to piękne drewniane pudelko, w które sa zapakowane te kremy, posłużyło jako trumna dla chomika.
      • ardiss1 Re: taki produkt 02.03.23, 13:30
        fantastycznesmile)) przynajmniej chomik miał ekskluzywną trumnesmile
      • kotejka Re: taki produkt 02.03.23, 13:58
        marta_monika napisała:

> Moja koleżanka dostała od swojego teścia. Mowi, że serum takie sobie, ale to pi
        > ękne drewniane pudelko, w które sa zapakowane te kremy, posłużyło jako trumna d
        > la chomika.

o ludzie
        iscie krolewski pogrzeb
        (wlasnie wczoraj w action widziałam drewniane pudeleczka po 3,49, takie do craftu big_grin)
      • primula.alpicola Re: taki produkt 03.03.23, 08:09
        marta_monika napisała:

> Moja koleżanka dostała od swojego teścia. Mowi, że serum takie sobie, ale to pi
        > ękne drewniane pudelko, w które sa zapakowane te kremy, posłużyło jako trumna d
        > la chomika.

Przepraszam, nie mogę przestać się śmiać!
      • mid.week Re: taki produkt 03.03.23, 08:12
        Hahahahahaha
      • hanusinamama Re: taki produkt 03.03.23, 08:21
        O mamusiu smile
      • eliszka25 Re: taki produkt 03.03.23, 09:44
        Chomik miał bardzo elegancki pogrzeb 😄
    • jednoraz0w0 Re: taki produkt 02.03.23, 13:34
      Bez klikania wiedziałam ze będzie la mer smile kiedyś u mnie w robocie był panel recenzencki la mer, to było ponad 10 lat temu więc nie wiem jak tamto serum
      się miało do tego, było tak:,najpierw wywiad z dermatologiem i co tam się robi ze skóra w pewnym wieku i jakie są oczekiwania, potem wybrał kilka lasek z problemami (za młoda byłam żeby się załapać) i miały tego używać przez kilka tygodni a potem o tym napisać. No i potem czytam te teksty, każda z pań była obejrzana przez dermatologa przed i po, każda opisała jak to cera jest gładsza, bardziej świetlistą czy coś tam a dermatolog stan cery każdej jednej z nich skomentował: nie widzę żadnej różnicy.
      • hanusinamama Re: taki produkt 03.03.23, 08:53
        Ja pamietam, ze jakaś babka stosowała przez miesiać na pół twarzy krem La mer a na drugie pół...ten najzywczajniejszy krem Nivea. I Nivea dała lepsze efekty na skórę smile
        • snakelilith Re: taki produkt 03.03.23, 10:56
          Ta marka to taka Kim Kardashian wśród celebrytek. Jeden wielki marketingowy fake z zerową zawartością, ale zarabia miliardy.
    • sueellen Re: taki produkt 02.03.23, 13:37
      O co chodzi z tą ceną? Ile to kosztuje?
      • 35wcieniu Re: taki produkt 02.03.23, 14:03
        Przeczytać Ci?
      • jednoraz0w0 Re: taki produkt 02.03.23, 14:08
        Jest to produkt marki która regularnie pojawia się w zestawieniach typu „7 produktów kosztujących więcej niż złoto”.
        • sueellen Re: taki produkt 02.03.23, 21:12
          Mmm, wygląda jakby im się dwa zera przez pomyłkę dodały. Jeśli są chętni by za to płacić, droga wolna. Swoja droga przypomniał mi się fragment z książki o wywieraniu wpływu o tym jak w jednym sklepie w miejscowości turystycznej cos się nie sprzedawało i nakazano ekspedientce obniżyć cenne o 50%, ale ta się pomyliła i podniosła 500%. O dziwo, znaleźli się kupcy!
    • komorka25 Re: taki produkt 02.03.23, 21:03
      O, matkoboskozktóregobądźkościoła. Jak "oni" są takimi chemikami jak matematykami (tam jest podana też cena za 100 ml), to ja bym tego co najwyżej do pięt używała, a i to ostrożnie.
      • hanusinamama Re: taki produkt 03.03.23, 08:29
        Ja chyba nawet nie uzywałabym do pięt...
    • marta.graca Re: taki produkt 03.03.23, 08:20
      Za tę cenę powinien mieć funkcję fryzjera, robić hot dogi i wyrzucać śmieci smile
      • borsuczyca.klusek Re: taki produkt 03.03.23, 08:20
        I robić to co robi pingwinek 🙄
        • marta.graca Re: taki produkt 03.03.23, 08:55
          O takich zboczeństwach to nawet nie myślałam smile
      • eliszka25 Re: taki produkt 03.03.23, 09:53
        I prasować!
    • hanusinamama Re: taki produkt 03.03.23, 08:28
      Poczytak sobie o tej marce. Są znany ze przedawania kremu, który jest ąswietlany i do którego się mówi na produkcji " i dlatego działa".
      Ich produkty w składzie nie mają nic co mogłoby tłumacyzć taką cenę (lub 1/10 tej ceny).
      Fajny film o tej marce nagrała Cassandra Bankson ale po polsku też znajdziesz.
      To, że ta marka się sprzedaje to jest dla mnie wielka zagadka. Bardzo dorgie kosmetyki, z barszo słabymi składami. J
    • elinborg Re: taki produkt 03.03.23, 08:45
      Zakrztusiłam się kawą.
      A potem jeszcze raz jak zobaczyłam cenę za 100ml.
      Dimethicone na drugim miejscu w takim kremie??
      Akurat używam serum z Biochemii Urody- efekty widoczne gołym okiem po paru razach, m.in. wygładzenie, bez silikonu daje rady.
    • eliszka25 Re: taki produkt 03.03.23, 09:51
      Hmmm, coś im się z ceną pozajączkowało. Nie jestem może orłem z matematyki, ale cena za 3x15 ml jakby ciut im się rozjeżdża z tą za 100 ml 🤔
    • princesswhitewolf Re: taki produkt 03.03.23, 11:01
      La Mer?
      Kremy nie sa nadzwyczajne i nie kupilabym. Wlasnie ze za duzo silikonu itd. Natomiast te dobroczynne olejki w skladzie jako serum mozesz kupic chocby w Antipodes ze sasiedniego watku.
      Czasem dostaje probki La Mer i nic nadzwyczajnego.......ale ale ale podklady i pudry maja rewelacyjne i na Youtube kazda MUA ktora uzywala zachwala. Nie spotkalam sie z inna opinia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka