kotejka 02.03.23, 11:33 no dobra, szukam tego serum na dopieknienie i natrafilam na taki magiczny eliksir czy ta te cene uczyni nas pieknymi jak świt i jasnymi jak slonce? www.douglas.pl/pl/p/5010072263 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarmszejk123 Re: taki produkt 02.03.23, 11:41 Widziałaś kilometrowy skład? 😱 A na drugim miejscu dimethicone:p Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: taki produkt 02.03.23, 11:46 No i? lupakosmetyczna.pl/skladniki-kosmetykow/dimethicone Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: taki produkt 02.03.23, 12:15 gaskama napisała: > No i? > > lupakosmetyczna.pl/skladniki-kosmetykow/dimethicone No i tylko tyle, że silikon to tani składnik, który robi tylko i wyłącznie poślizg, więc płacenie za niego jak za złoto (plus za wyciąg z alg oraz homeopatyczne ilości innych wyciągów roślinnych) jest bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: taki produkt 02.03.23, 12:32 Dokładnie, troszkę drogie jak na tubkę silikonu. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: taki produkt 03.03.23, 08:20 Ze skłądu jakby cena nie wynika. Silikon wygładzi...ale tez nie pozwoli aby inne skłądniki ( np kremu który sie nakłada na serum) wnikneły Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: taki produkt 02.03.23, 12:40 A jest tam złota esencja destylowana z moczu jednorożca? 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: taki produkt 02.03.23, 11:51 Najbardziej podoba mi się komentarz z 5 gwiazdkami "zaczęłam stosować więc efekty będą za jakiś czas". Odpowiedz Link Zgłoś
is-laura Re: taki produkt 02.03.23, 12:31 Wolę ten "Produkt zakupiony ze względu na cenę." Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: taki produkt 03.03.23, 08:18 Wyobraziłam sobie osobę, która chodzi po Douglasie i ładuje do koszyczka najdroższe produkty Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: taki produkt 02.03.23, 12:37 Nie. Ta cena uczyni nas uboższymi o sumkę, którą o wiele lepiej czy też nawet przyjemniej można wydać. Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: taki produkt 02.03.23, 18:13 Można za tę cenę wybrać się w jakieś piękne i egzotyczne miejsce 😸 efekty na pewno będą lepsze, niz po tym serum. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: taki produkt 02.03.23, 12:39 O panie dzieju to już lepiej być starą, brzydką i pomarszczoną 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: taki produkt 02.03.23, 13:05 Ja stosuję olejek z opuncji figowej i serum też... Wierzę że pomaga 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
marta_monika Re: taki produkt 02.03.23, 13:09 Moja koleżanka dostała od swojego teścia. Mowi, że serum takie sobie, ale to piękne drewniane pudelko, w które sa zapakowane te kremy, posłużyło jako trumna dla chomika. Odpowiedz Link Zgłoś
ardiss1 Re: taki produkt 02.03.23, 13:30 fantastyczne)) przynajmniej chomik miał ekskluzywną trumne Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: taki produkt 02.03.23, 13:58 marta_monika napisała: > Moja koleżanka dostała od swojego teścia. Mowi, że serum takie sobie, ale to pi > ękne drewniane pudelko, w które sa zapakowane te kremy, posłużyło jako trumna d > la chomika. o ludzie iscie krolewski pogrzeb (wlasnie wczoraj w action widziałam drewniane pudeleczka po 3,49, takie do craftu ) Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: taki produkt 03.03.23, 08:09 marta_monika napisała: > Moja koleżanka dostała od swojego teścia. Mowi, że serum takie sobie, ale to pi > ękne drewniane pudelko, w które sa zapakowane te kremy, posłużyło jako trumna d > la chomika. Przepraszam, nie mogę przestać się śmiać! Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: taki produkt 03.03.23, 09:44 Chomik miał bardzo elegancki pogrzeb 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: taki produkt 02.03.23, 13:34 Bez klikania wiedziałam ze będzie la mer kiedyś u mnie w robocie był panel recenzencki la mer, to było ponad 10 lat temu więc nie wiem jak tamto serum się miało do tego, było tak:,najpierw wywiad z dermatologiem i co tam się robi ze skóra w pewnym wieku i jakie są oczekiwania, potem wybrał kilka lasek z problemami (za młoda byłam żeby się załapać) i miały tego używać przez kilka tygodni a potem o tym napisać. No i potem czytam te teksty, każda z pań była obejrzana przez dermatologa przed i po, każda opisała jak to cera jest gładsza, bardziej świetlistą czy coś tam a dermatolog stan cery każdej jednej z nich skomentował: nie widzę żadnej różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: taki produkt 03.03.23, 08:53 Ja pamietam, ze jakaś babka stosowała przez miesiać na pół twarzy krem La mer a na drugie pół...ten najzywczajniejszy krem Nivea. I Nivea dała lepsze efekty na skórę Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: taki produkt 03.03.23, 10:56 Ta marka to taka Kim Kardashian wśród celebrytek. Jeden wielki marketingowy fake z zerową zawartością, ale zarabia miliardy. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: taki produkt 02.03.23, 13:37 O co chodzi z tą ceną? Ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: taki produkt 02.03.23, 14:08 Jest to produkt marki która regularnie pojawia się w zestawieniach typu „7 produktów kosztujących więcej niż złoto”. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: taki produkt 02.03.23, 21:12 Mmm, wygląda jakby im się dwa zera przez pomyłkę dodały. Jeśli są chętni by za to płacić, droga wolna. Swoja droga przypomniał mi się fragment z książki o wywieraniu wpływu o tym jak w jednym sklepie w miejscowości turystycznej cos się nie sprzedawało i nakazano ekspedientce obniżyć cenne o 50%, ale ta się pomyliła i podniosła 500%. O dziwo, znaleźli się kupcy! Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: taki produkt 02.03.23, 21:03 O, matkoboskozktóregobądźkościoła. Jak "oni" są takimi chemikami jak matematykami (tam jest podana też cena za 100 ml), to ja bym tego co najwyżej do pięt używała, a i to ostrożnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: taki produkt 03.03.23, 08:29 Ja chyba nawet nie uzywałabym do pięt... Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: taki produkt 03.03.23, 08:20 Za tę cenę powinien mieć funkcję fryzjera, robić hot dogi i wyrzucać śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: taki produkt 03.03.23, 08:20 I robić to co robi pingwinek 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: taki produkt 03.03.23, 08:55 O takich zboczeństwach to nawet nie myślałam Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: taki produkt 03.03.23, 08:28 Poczytak sobie o tej marce. Są znany ze przedawania kremu, który jest ąswietlany i do którego się mówi na produkcji " i dlatego działa". Ich produkty w składzie nie mają nic co mogłoby tłumacyzć taką cenę (lub 1/10 tej ceny). Fajny film o tej marce nagrała Cassandra Bankson ale po polsku też znajdziesz. To, że ta marka się sprzedaje to jest dla mnie wielka zagadka. Bardzo dorgie kosmetyki, z barszo słabymi składami. J Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: taki produkt 03.03.23, 08:45 Zakrztusiłam się kawą. A potem jeszcze raz jak zobaczyłam cenę za 100ml. Dimethicone na drugim miejscu w takim kremie?? Akurat używam serum z Biochemii Urody- efekty widoczne gołym okiem po paru razach, m.in. wygładzenie, bez silikonu daje rady. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: taki produkt 03.03.23, 09:51 Hmmm, coś im się z ceną pozajączkowało. Nie jestem może orłem z matematyki, ale cena za 3x15 ml jakby ciut im się rozjeżdża z tą za 100 ml 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: taki produkt 03.03.23, 11:01 La Mer? Kremy nie sa nadzwyczajne i nie kupilabym. Wlasnie ze za duzo silikonu itd. Natomiast te dobroczynne olejki w skladzie jako serum mozesz kupic chocby w Antipodes ze sasiedniego watku. Czasem dostaje probki La Mer i nic nadzwyczajnego.......ale ale ale podklady i pudry maja rewelacyjne i na Youtube kazda MUA ktora uzywala zachwala. Nie spotkalam sie z inna opinia Odpowiedz Link Zgłoś