Dodaj do ulubionych

kosmetyki Antipodes

02.03.23, 14:14
Zaloze osobny watek. Macie jakies doswiadczenia z kosmetykami Antipodes?

Czy takie naturalne kosmetyki maja szanse realnie cos zdzialac na twarzy?

Bardzo lubie niektore z nich (glownie za zapach i przyjemnosc stosowania - zwlaszcza serum antyoksydacyjne Worship), ale zastanawiam sie, czy efekt nie bedzie lepszy po kosmetykach zawierajacych substancje czynne (np. witamine C) w okreslonym stezeniu, a nie tylko wyciagi z owocow.
Obserwuj wątek
    • princesswhitewolf Re: kosmetyki Antipodes 02.03.23, 14:24
      bardzo dobre mam doswiadczenia. gdyby jeszcze limonele nie uzywali ( w niektorych niestety uzywaja) to bym ich kochala

ale zdzialac co? kwas askorbinowy z wyciagu z owocow jest jakis gorszy czy co?
      • ania357 Re: kosmetyki Antipodes 02.03.23, 14:28
        No wlasnie nie wiem i dlatego zalozylam watek. Cos co mi na szybko przychodzi do glowy, to ze nie producent nie okreslil stezenia witaminy c w tym produkcie. Rownie dobrze moze jej tam byc tyle, co kot naplakal.
        • princesswhitewolf Re: kosmetyki Antipodes 02.03.23, 14:30
          za wysokie tez niedobre. Napisz i zapytaj sie
        • princesswhitewolf Re: kosmetyki Antipodes 02.03.23, 14:32
          ah no i dodam ze ja w ogole w blogoslawienstwo kosmetykow do skory w sensie naglego odmlodnienia nie wierze.

Wierze w nawilzanie a to robia swietnie, zamykanie nawilzenia tego lipidami, a takze wierze w SPF z najwyzszym filtrem na bazie titanium oxide a nie rakotworczych dziadostw, no i wierze w retinol i zluszczanie kwasami. To by bylo na tyle z moich przekonan

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka