rosapulchra-0 09.03.23, 13:04 Dziewczyny pomóżcie, proszę! Szukam perfum z piżmową nutą. Polećcie proszę fajne perfumy. No i żeby nie były kosmicznie drogie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gulcia77 Re: Perfumy. Pomocy! 09.03.23, 13:15 Narciso Rodriguez "For Her". Przepiękne, bardzo piżmowe. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Perfumy. Pomocy! 09.03.23, 13:49 Tak, różowe Narciso Rodriguez są ładne, są tez czarne, nawet bardziej piżmowe, aczkolwiek dla mnie były takie… mydlane. I chyba Coco Chanel Noir by się nadały. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Perfumy. Pomocy! 09.03.23, 19:26 Aktualnie mam czarne. Uwielbiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klaviatoorka1 Re: Perfumy. Pomocy! 09.03.23, 18:33 masaki matsushima shiro. jeśli perf mają w nazwie white musk/musc to bierz w ciemno jest jeszcze cała linia zapachowa do mycia i do prania z Tesori d'Oriente Białe piżmo Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Perfumy. Pomocy! 09.03.23, 18:52 Z takich popularnych to świetne piżmo ma kilka zapachów Narciso Rodriguez. Musc Noir to ostatnio moje ulubione, ale różowy i czarny For Her też był super. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Perfumy. Pomocy! 11.03.23, 22:51 Dziewczyny, wielkie dzięki! Zamówiłam sobie Eau Des Merveilles Perfume - moje ulubione, do tego Ariana Grande Cloud Perfume - pod wpływem forum i Narciso Rodriguez Musc Noir Perfume - dzięki waszym poleceniom Wydałam tyle kasy, że muszę się zastanowić nad powodem, gdy mnie mąż mnie zapyta Odpowiedz Link Zgłoś