Dodaj do ulubionych

Faktury, faktury...ommmm...

16.05.23, 11:32
Pamiętacie może taką scenę z Rancza , w której Kozioł poseł otrzymuje telefon z mediów, żeby się wypowiedział na jakiś kontrowersyjny temat. Żeby nie wtopić, wyrywa z bombonierki plastik wysypując czekoladki i gniecie go głośno wołajac: jakieś zakłócenia na linii ! nic nie słyszę!
Prawie identyczną reakcję stosują konsultanci Tauronu na pytanie o opóźnione o wiele miesięcy faktury. Za pierwszym razem ok. może rzeczywiście pan przestał mnie słyszeć i "musi przerwać rozmowę". Ale drugi i trzeci to raczej nie przypadek, po prostu brutalne rozłączenie rozmowy. A byłam spokojna jak głaz i rozmawiałam uprzejmie .Takie to mamy teraz obyczaje...

Obserwuj wątek
    • virtualnie Re: Faktury, faktury...ommmm... 16.05.23, 11:33
      A co to jest Ranczo?
      • borsuczyca.klusek Re: Faktury, faktury...ommmm... 16.05.23, 11:37
        Jezu, Stavros niemożliwy jesteś 🤦‍♀️
        • virtualnie Re: Faktury, faktury...ommmm... 16.05.23, 12:01
          Jesteś moim psychofanem, Kuba?
          • borsuczyca.klusek Re: Faktury, faktury...ommmm... 16.05.23, 12:17
            Chciałbyś 🙂
            • virtualnie Re: Faktury, faktury...ommmm... 16.05.23, 12:17
              To ty byś chciał, Kuba. Nie chodź za mną.
    • 1matka-polka Re: Faktury, faktury...ommmm... 16.05.23, 12:01
      Tauron, tak mieli mi podlaczyc prad na budowie w lutym. Mamy maj, budowa na generatorze. Mieli na to 18 mcy. Obudzili sie w lutym, 1 dzien przed podlaczeniem, ze nie maja pozwolenia od wlascicieli dzoalek, przez ktore ma leciec kabel... Pan od podlaczenia TERAZ szuka dzialek, przez ktore mozna bez problemu pociagnac prad. Co robili przez 18 mcy? Otoz nic. 🤷‍♀️
      • alpepe Re: Faktury, faktury...ommmm... 16.05.23, 17:08
        U mnie na działce miał stanąć transformator, bo trochę nam brakuje mocy. I co? Trzy lata temu miał stanąć.
        I nic.
    • pade Re: Faktury, faktury...ommmm... 16.05.23, 12:30
      Tę scenę widziałam wczoraj na tvp serialesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka