hermenegilda_zenia_is_back Re: Facet domator 09.07.23, 23:32 Nie potrzebuje w domu faceta-mebla, a do remontów mogę zamowic ekipę. Gdyby ktoś taki był ostatnim facetem na ziemi to wolałabym być sama. Jakie wspomnienia tworzy się siedząc non-stop w domu, co można wspominać za 10, 20, 30 lat? A pamiętasz jak mi szklanka pękła albo jak ci zabrakło kawy w piątek 6 marca 2017? Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Facet domator 09.07.23, 23:55 Bralabym. Wyjscia bym robila z przyjaciolkami. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Facet domator 10.07.23, 09:10 coś wspaniałego ! mogę jeździć na wypady sama,/ z koleżanką, a dom i potomstwo ogarnięte Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Facet domator 10.07.23, 09:44 Nie umiem sama podróżować, chodzić do kina itd. I o ile sporadyczne kino albo kawę na mieście mogę ograć znajomymi o tyle wakacji, kiedy większość ludzi ma swoje związki już nie, więc na dłuższą metę, byłby to dla mnie męczące, bo ja jednak lubię jeździć,podróżować, próbować, uprawiać sporty wyjazdowe itd ale potrzebuję do tego partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Facet domator 11.07.23, 16:06 Nie umiesz? Rozumiałabym, że nie chcesz, ale jakim cudem można nie umieć pojść do kina bez partnera lub pojechać na urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
vivi86 Re: Facet domator 10.07.23, 18:29 Dla mnie nope. No, może ktoś średnio podróżniczy znajdzie kompromis taki, że domator nie będzie robić awantur o wyjazd z koleżanką. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Facet domator 10.07.23, 18:31 Naiwnościa jest oczekiwać, że w związku spełni się wszystkie swoje potrzeby. Jeśli pani ma potrzebę bywania, niech bywa z przyjaciółmi. Domator pewnie z ciekawością wysłucha jej relacji po powrocie i oboje będą zadowoleni. Można zamawiać na wynos i zapraszać do domu tzw ciekawych ludzi, zawsze to coś. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Facet domator 10.07.23, 19:04 bene_gesserit napisała: >Domator pewnie z ciekwością wysłucha jej relacji po powrocie i oboje będą zadowoleni. 😝😝😝😝 Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Facet domator 10.07.23, 18:33 Prawie jak mój, tylko mój chętnie zawsze do restauracji i na lody, spacer, rower są już be. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Facet domator 10.07.23, 19:06 Mój po powrocie z rejsu taki jest, muszę wyciągać z domu i mobilizowac, ale mi to teraz odpowiada, jadę sama gdzie chcę, w restauracjach jeść nie mogę, nie lubię już imprez, stadnego chodzenia do kina czy teatru. Wyszalałam się gdy byłam młodsza po kokardę. . Moim koszmarem jest mężczyzna zarządzający, mający kontrolę i decydujący. On się dostosowuje do moich pasji. Odpowiedz Link Zgłoś
nostalgia81 Re: Facet domator 10.07.23, 20:53 jakas bedzie szczesliwa Ale nie ja Odpowiedz Link Zgłoś