Dodaj do ulubionych

Podobieństwo partnerów

26.07.23, 19:34
Dziś na jakimś plotku wpadło mi zdjęcie dody z obecnym partnerem (który chyba właśnie został eksem). Facet jest fizycznie właściwie identyczny z poprzednimi. Ten, Emil, radzio- identyczny styl, fryzura, taka nalana twarz. Nergal chyba się odrobine wyłamał, ale fryzurę tez miał podobna- taka zaczeske do tylu.

Wasi partnerzy są podobni do poprzednich? Mnie się podobają konkretne urody ale każdy z partnerów bardzo się różnił od poprzedniego

https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/89/a6/638764b91e5fe_o_medium.jpg

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/3mNk9kuTURBXy85ZDE1MWQwZS1mNjNlLTQxODctOTk3MC0xZWIwYzY3YTI2YjMuanBlZ5KVAwAAzQbQzQPTkwXNBLDNAljeAAGhMAE

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRCWTR8YPmxX81YdpCyQECfVrO7jZcU9Iuj5A&usqp=CAU
Obserwuj wątek
    • milva24 Re: Podobieństwo partnerów 26.07.23, 19:45
      Partnera mam tylko jednego ale każdy z mężczyzn którzy mi się naprawdę podobali był inny i z wyglądu i z charakteru. Jedyne co wszyscy trzej mieli takiego samego to znak zodiaku big_grin
    • ggrr.ruu Re: Podobieństwo partnerów 26.07.23, 19:48
      Nie, po rozwodzie związałam się z kimś, kto jest pod każdym względem przeciwieństwem mojego ex.
      • elstilo Re: Podobieństwo partnerów 29.07.23, 09:20
        Ja tak samo
    • alina460 Re: Podobieństwo partnerów 26.07.23, 20:54
      U mnie są różne typy. Żadnych większych podobieństw.
    • magdallenac Re: Podobieństwo partnerów 26.07.23, 21:00
      Jak dzień i noc, zarówno z wyglądu jak i z charakteru. Jeśli chodzi o Dodzinę to Pachut kompletnie nie przypomina jej wyliniałych eksów. Fajny gość - zarówno z wyglądu jak i z charakteru, chociaż taki trochę nie za bystry.
      • joana012 Re: Podobieństwo partnerów 26.07.23, 21:34
        Nie po to się z byłym rozeszłam żeby się z podobnym wiązać. Są skrajnie inni i dobrze mi z tym.
      • obrus_w_paski Re: Podobieństwo partnerów 27.07.23, 08:04
        Mnie bardzo ich przypomina. Wszyscy troje maja taka dziwna cerę- z bruzdami, śladami po ospie (??). Żaden z nich nie mi w miarę gładkiej twarzy i tu nie chodzi o wiek i zmarszczki ale o jakieś nie wiem- fałdy górki i pagórki.
        Każdy z nich ma te sama fryzurę, są napakowani, duzi.
    • sandy_cheeks Re: Podobieństwo partnerów 26.07.23, 22:48
      Obecny konkubin jest fizycznie bardzo podobny do poprzedniego, czasami mam wrażenie, ze to tamten leży obok. Z resztą background i wartości tez na maxa zbliżone, tak samo jak zawody rodziców, które miały wpływ na kształtowanie się ich charakterów.
      Z tym, ze obecny konkubin dał się bardziej zepsuć i urobić na moje potrzeby, poprzedni był w pewnych kwestiach niereformowalny i na dłuższą metę byłabym z nim bardzo nieszczęśliwa…
    • aria Re: Podobieństwo partnerów 26.07.23, 22:57
      Nie smile) pierwszy krótkie włosy szatyn, drugi loki i szopa, obecny blondyn długie włosy w kitkę; ale może są podobni pod jakimś innym względem (w wyglądzie zewnętrznym) ale ja tego nie zauważam.
    • alicia033 Re: Podobieństwo partnerów 26.07.23, 23:49
      obrus_w_paski napisała:

> Wasi partnerzy są podobni do poprzednich?

Tak. Gust skonkretyzował mi się zapewne w życiu płodowym a najpóźniej w żłobku, biorąc pod uwagę, że ostatecznie związałam się z chłopakiem znanym od tegoż etapu a wszyscy inni w międzyczasie byli w zbliżonym typie psychofizycznym.
    • kaki11 Re: Podobieństwo partnerów 27.07.23, 10:45
      W sumie to mój poprzedni był zupełnie w innym typie urody niż mi się kiedykolwiek podobał, a jednak miał w sobie coś co mnie do niego przyciągało. Za to mąż i wszyscy wcześniejsi chłopcy byli mniej więcej w tym samym typie urody i mieli jakieś tam wspólne cechy charakteru, więc tak, jakoś ten gust jest u mnie względnie stały.
    • waleria_bb Re: Podobieństwo partnerów 29.07.23, 04:52
      Nie, spotykałam się ze skrajnie różnymi mężczyznami, bo nie mam swojego typu. Był niski w typie południowca, fit blondyn z niebieskim oczami, typ o misiowatej budowie ciała. Skrajnie różne cechy fizyczne i charaktery też.
      U Dody faktycznie zauważalne jest to, że lubi postawnych i raczej tak stereotypowo męskich facetów.
    • po-trafie Re: Podobieństwo partnerów 29.07.23, 07:06
      Tak, mam konkretny typ wizualny i od 20 lat kazdy kolejny partner byl baardzo podobny do kolejnego. Jakby staneli razem to jest to podobienstwo dosc uderzajace big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka