niezwykladziewczyna 24.09.23, 08:33 z HUAWEI bez usług googla czy tylko huawei (i to nie jest pewne)? Potrzebę mam, a jestem 🟢 w temacie. Uprzedzę pytanie, po co to kupiłaś? robi zajebiste zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bylam.stara.mostowiakowa Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 08:38 Kupiłaś samrtwatch Huawei? Nie odpowiem na Twoje pytanie, ale podbijam, bo też przymierzam się do zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 08:45 Kupiłam około rok temu Mate 40 pro, jako telefon i aparat świetny, szybke ładowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 09:05 Na pewno smartwatche Huawei A bez usług Huawei się nie obejdzie, gdyż do sparowania wymagana jest zawsze aplikacja 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 09:08 Aha no możesz Garmina, wtedy aplikacja Garmina tylko potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 09:47 85% aplikacji niedostępne, garmina też. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 09:57 I to jest pytanie na którą nie mam odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 10:05 Bez zeppa się nie da? Chodzi tylko o elektroniczny zegarek. Czemu to takie trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
septembra Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 10:14 Niee, chodzi mi o to że zepp to taka przykładowa aplikacja (akurat do zegarków Amazfit). Musisz po prostu poszukać jakie masz aplikacje w tym swoim sklepie i potem szukać zegarka które z nim działają. Akurat przy zegarku bym unikała jakichś mirrorów do aplikacji bo połączenie telefonu z zegarkiem jest kluczowe i jak tam coś będzie szwankować to będziesz się ciągle wkurzać Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 10:55 Trochę mi rozjaśniłaś. Wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
butkasuflera Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 10:55 a aplikacja zepp? Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 11:18 Doszłam do Zeppa, mam to ściągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 13:15 Nie, jeśli nie masz jeszcze zegarka. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 11:29 niezwykladziewczyna napisała: > 85% aplikacji niedostępne, garmina też. > Na moim Huawei appka Garmina jest dostepna... Dziwne to. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 11:36 Umiesz, ja nie.. Też masz taki bez gogla? Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 13:18 Teraz wszystkie Huaweie są bez google Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 13:29 Na 30 skończyło się wsparcie googla, świadomie wybrałam 40 (zdjęcia) , wtedy jeszcze nie wiedziałam że muszę nabyć Smartwatch a. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 13:45 Kup zegarek Huawei i nie będzie problemu Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 19:10 A wodzisz, ja sie zdazylam zalapac na takiego z Google Odpowiedz Link Zgłoś
septembra Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 09:49 Zobacz jakie aplikacje masz w tym sklepie huawei i do tego dopasuj. Możesz też ściągać aplikacje przez Aptoide, i tam jest ich więcej, ale aktualizacje bywają upierdliwe. Najmniej problemów będzie pewnie z zegarkiem huawei Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 09:52 Prawie każdy, który nie wymaga explicite usług gógla. Apkę możesz ściągnąć choćby z apkmirror, jeżeli nie ma jej u hujaweja. Odpowiedz Link Zgłoś
truchtamsobie Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 10:13 Miałam telefon Huawei i kupilam zegarek samsunga galaxy 4 lub 5. I niby się sparowały ale zegarek co chwilę szukał urządzenia, niektóre funkcje kulały. Powiadomienia z aplikacji to była loteria. Baterie żarło okrutnie,pół dnia I trzeba było ladowac. Zmieniłam telefon na samsunga. I zegarek odkryłam na nowo. Śmiga jak szalony, powiadomienia działają, mogę nim włączać/wyłączać to co słucham z tel. No i bateria trzyma do półtora dnia. A i zasieg ma bardzo duży tzn. zostawiam tel w jednym miejscu i mogę dość daleko iść by móc by zegarek nie stracił więzi 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 11:04 Dzięki. Wolę dostosować się do telefonu. niż się wkurzać W takim razie zegarek będzie huawei. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 11:21 Zainstaluj sobie w telefonie gspace, to pozwoli na pobieranie większości apek guglowskich. To nakładka zastępująca google Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 13:07 Znalazłam. Instalować? Chodzi mi tylko o połączenie z zegarkiem elektronicznym(którego jeszcze nie mam) . Żadnych innych apek nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
septembra Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 13:13 Ja bym wzięła zegarek maksymalnie kompatybilny z telefonem Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 13:16 Ten gspace to plasterek, który imituje google w telefonie- bezpieczny i (nie)oficjalnie polecany prze Huawei. Z gspace znika problem "nie mam google w telefonie więc nie mogę pobrać apki" więc tak, warto to zainstalować w Huawei. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Jaki smartwatch można sparować 24.09.23, 13:18 A Huawei ma akurat bardzo fajne zegarki, no i sa chyba rekordzistami w kategorii: długość czasu na baterii. Samsung może im w tej kategorii buty czyścić. Odpowiedz Link Zgłoś