zziutka 02.12.23, 18:28 Na jutro, oczywiście jak zostanie☺ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zziutka Re: Coś do kawy -Vanillekipferl 02.12.23, 20:04 Nikt się nie poczęstuje? Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkie.nic Re: Coś do kawy -Vanillekipferl 02.12.23, 20:37 zziutka napisała: > Nikt się nie poczęstuje? No i cię zlały. Kipferl wyglądają jak te robaki, które się lęgną w zwłokach, yikes Odpowiedz Link Zgłoś
zziutka Re: Coś do kawy -Vanillekipferl 02.12.23, 22:23 gorzkie.nic napisała: > zziutka napisała: > > > Nikt się nie poczęstuje? > > No i cię zlały. > > Kipferl wyglądają jak te robaki, które się lęgną w zwłokach, yikes wiem że wszyscy debatują nad moją zmywarką, dlaczego nie domywa naczyń, że może źle wkładam itp Odpowiedz Link Zgłoś
muszebosieudusze Re: Coś do kawy -Vanillekipferl 02.12.23, 21:06 No przecież piszesz ze na jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Coś do kawy -Vanillekipferl 02.12.23, 20:46 Ja zawsze chętnie! Jeszcze jak domowe i - oby - cieplutkie, prosto z pieca.. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Coś do kawy -Vanillekipferl 02.12.23, 20:53 Ciepłe to juz na pewno nie były. Ja też bym zjadł ale ja zjadam wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Coś do kawy -Vanillekipferl 02.12.23, 20:52 Wygląda apetycznie Bardzo się w takiej chwili cieszę, ze sama nie umiem piec bo bym pewnie w swoje własne drzwi się nie mieściła! Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: Coś do kawy -Vanillekipferl 02.12.23, 21:55 Wciągnęłabym Ja jutro piekę kruche rogaliki z powidłami Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Coś do kawy -Vanillekipferl 03.12.23, 01:16 Skoro już jest jutro, to się poczęstuję. Kawy co prawda nie piję, ale właśnie zaparzyłam zimową herbatkę z przyprawami. Będą świetnie pasować. W zamian mogę poczęstować cynamonowym gwiazdkami. Co prawda kupne, ale nie z marketu, tylko z naszej fabryki ciastek i naprawdę pyszne. Odpowiedz Link Zgłoś