wiosennedni5 26.12.23, 23:07 Kupujecie? Właśnie się rozpoczęły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkirr Re: Wyprzedaże 26.12.23, 23:09 Miałam dzisiaj jechać do sklepu, ale się jeszcze trochę źle czuję 🙁. Może jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
wunder-gaffe Re: Wyprzedaże 26.12.23, 23:11 wiosennedni5 napisała: > Kupujecie? Nie. Kupuję jeśli czegoś potrzebuję a nie dlatego że jest wyprzedaż. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Wyprzedaże 26.12.23, 23:18 Tak, zamówiłam kilka rzeczy, to sweterek, to bluzeczkę, takie tam, co się zużywa, i nigdy dość. A dziś okazało się, że mój płaszcz jest we władaniu potomkini, bywa, a nawet mi schlebia odrobinkę, zatem rozglądam się za nowym okryciem. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Wyprzedaże 26.12.23, 23:27 😅 Ja myślałam, że tu mowa o rzeczach świątecznych typu lampki czy bombki. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Wyprzedaże 26.12.23, 23:34 A tak. To też! Chcę dokupić kilka poszewek na jaśki, bo aktualne opatrzyły mi się (te puszczę dalej ) . I jakąś paterę, albo duży talerz, może salaterki.... . No zobaczę co mi wpadnie w ręce Odpowiedz Link Zgłoś
filutek.von.glutek Re: Wyprzedaże 26.12.23, 23:20 Tak, zamówiłam synowi garnitur na studniówkę. Jak nie będzie dobry to czeka nas rajd po sklepach… Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Wyprzedaże 26.12.23, 23:23 Sukienkę zamówiłam. Zobaczymy, może będę zwracać. Więcej nie kupuję, sporo kupiłam od września do grudnia i już wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Wyprzedaże 26.12.23, 23:47 Zaglądam (on-line) za dwiema upatrzonymi rzeczami, dałam sobie limit cenowy - jeśli spadną poniżej określonej kwoty, to sobie je kupią, a jeśli nie, to odpuszczę. Przeżyję bez nich w mojej szafie Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Wyprzedaże 27.12.23, 09:00 Cośtam pewnie kupię. W styczniu mam bal karnawałowy na ok. 1500 luda w stylu lat 20tych przydałoby się ubrać w tym klimacie… Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: Wyprzedaże 27.12.23, 11:58 Tak,ale jutro bo od jutra w Rossmannie się zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
milady8484 Re: Wyprzedaże 27.12.23, 14:27 Tekst linku może nie typowa wyprzedaż ale znacząco obniżone ceny po świętach. Piękne, zabytkowe: wazony, świeczniki, talerzyki, książki i wiele innych nietypowych przedmiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Wyprzedaże 27.12.23, 14:34 W Zarze córce dresow nakupiłam,tego nigdy dość. Odpowiedz Link Zgłoś
karotka_plus Re: Wyprzedaże 27.12.23, 18:31 Czaje się na buty na siłownię. Mam upatrzone jedne, bardzo bym je chciała ale one w cenie regularnej są już wyprzedane więc jak wleci promocja to się nie załapię tak czy siak. Szukam innych, tańszych opcji. Zobaczę też co jutro w Rossmanie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś