just-a25 01.01.24, 15:01 Podoba mi się ale czy warto mając rabat nawet www.zalando.pl/wojas-torebka-czarny-4wo51h04u-q11.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koronka2012 Re: Torebks 01.01.24, 15:08 Cena - bardzo tanio jak na torebkę ze skóry, natomiast dla mnie kluczowe jest to czy da się ją założyć na ramię (W sensie przez te podwójne uszy) bo nie toleruję korzystania z takich smyczek Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Torebks 01.01.24, 15:11 Za naturalna skórę tak. Jest ładna, klasyczna. Nie kupiłabym tylko ze względu na uszy. Trzeba ją nosić w ręku, a tych mam już nadto. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Torebks 01.01.24, 15:17 Torebka jak torebka, rzecz gustu - moim zdaniem raczej dla starszej pani. Ale nawet gdyby mi się podobała nie kupiłabym bo nadaje się tylko do noszenia w ręce (ewentualnie w zagięciu łokcia?) - nie widzę sensu w takim rozwiązaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
just-a25 Re: Torebks 01.01.24, 15:46 Szczerze mówiąc nigdy nie miałam skórzanej torebki, nie mam pojęcia jaka firmę uderzyć, a co myślicie o firmie Dziki Jozef Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Torebks 01.01.24, 16:38 just-a25 napisała: > Szczerze mówiąc nigdy nie miałam skórzanej torebki, nie mam pojęcia jaka firmę > uderzyć, a co myślicie o firmie Dziki Jozef A co ta torebka ma ci zrobić Są różne style i różne fasony Budżet 600 zł jest już sensowny, kupisz ładna stylowa torebkę Ale to nie jest ani to babcine paskudztwo z postu startowego, ani dziki Józef Jaki fason jest co potrzebny? Duża mała? Boho bardziej czy formalna Do jakiego stylu ma pasować Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Torebks 01.01.24, 17:20 Ja ostatnio lubię Cholewińskiego torebki. Mniej więcej taki budżet choć są i mniejsze za ok 300- 400 zł. Plus rabaty 10% łatwe do otrzymania i zdarzają się też 20%. Odpowiedz Link Zgłoś
just-a25 Re: Torebks 02.01.24, 21:34 Bardzo uniwersalna. Nie Znam się na firmach, z moda tak średnio. Szukam coś uniwersalnego na dłużej Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Torebks 01.01.24, 17:05 Przecież Tobie ma się podobać. Ja bym tej torby nie kupiła. Nie noszę w ręku, a ten pasek do noszenia na ramieniu jest za cienki do takiej torby. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Torebks 01.01.24, 17:15 Ładna. Zobacz sobie jeszcze do Ochnika może akurat coś sobie znajdziesz. Sama kupiłam tam przed samymi świętami 2 torebki dla siebie i jedną na prezent, bo ceny były bardzo kuszące. Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Torebks 01.01.24, 17:41 Jeśli to prawdziwa skóra, to zapytaj, co się stało z resztą zwierzęcia (czy zostało zjedzone?). Odpowiedz Link Zgłoś
usha Re: Torebks 01.01.24, 17:53 Na zalano lounge są teraz fajne torebki dobrych firm. Wojas to nie jest dobra firma. Odpowiedz Link Zgłoś
just-a25 Re: Torebks 01.01.24, 18:05 Widzę, sporo modeli w ochniku, ale u mnie w mieście niema. Wolę zobaczyc na żywo. Dziś w W jest rabat. Ja tak rzadko kupuje torebki, ...Ma być uniwersalna, średniej wielkości wytrzymała. Ja taki nie torebkowiec, jedna się zedrze kupuje następna. A teraz skóra mi zamarzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Torebks 01.01.24, 19:42 Czyli potrzebujesz torby absolutnie bazowej, niezniszczalenj wygodnej i uniwersalnej. Nie za dużej nie za malej Obejrzyj trendy na ten rok, znajdź coś co ci się podoba, nawet u najdroższych projektantow i szukaj w segmencie dostępnym dla ciebie Jeśli klasyk - warto patrzec na angielskie marki Ale i polskie nie są zle Dobra jakość, fajne wzornictwo W cenie która planujesz wydać ją bardzo cenię torebki rylko, Paul costelloe, mia Tomazzi, osprey London na promkach Jeśli bazowa - minimalnie metalu, metalowa furnitura brzydko się starzeje i wizualnie 'potania' Porządne skórzane wykończenie wygląda solidnie i elegancko Krój - trzymający fason, żadne woreczki, miękkie szopery,.mocna forma No i kolor - bazowa torba nie musi być czarna Może być brąz, bez, szarość Też bardzo uniwersalna Ta zalinkowana nie jest wygodna, ani ładna Trzy małe komory na brzydkie suwaczki są niepraktyczne To tak jakbyś nosiła trzy małe kopertówki Jedna duża komora (można włożyć organizer) I w idealne jakieś male kieszonki, na rzeczy które natychmiast muszą się znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
just-a25 Re: Torebks 01.01.24, 19:48 To masz dasz jakaś podpowiedź...dzięki za szeroka odpowiedź. DOBREGO ROKU Odpowiedz Link Zgłoś
filifionka.b Re: Torebks 02.01.24, 07:44 Napisała ci przeciez kilka podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Torebks 02.01.24, 07:55 Wojewodzic ma ładne, klasyczne torebki. Odpowiedz Link Zgłoś
mikaela84 Re: Torebks 02.01.24, 08:04 Niewygodna w trzymaniu. Na ramię nie założysz, do ręki ciu za długie uszy. Typowa "łokciówka". Jeśli tak nosisz torebkę to ok Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: Torebks 02.01.24, 08:33 Ja bym nie kupiła ale.... Nie kupuje skórzanych torebek bo są ciężkie Nie kupilam torebki do noszenia w rece/zgiętym łokciu Pasek do noszenia jej na ramieniu jest za cienki na ten gabaryt i wagę. Wiec nie - nawet gdy y kosztowała 59 a nie 599 to bym jek nie kupila bo to nie torebka dla mnie. Ale to TY wiesz.co lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Torebks 02.01.24, 14:44 Fuj, nie znoszę torebek z taką „porowatą” fakturą skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
shule_aroon Re: Torebks 02.01.24, 19:16 Nieee. 3 małe komory, lepiej 1 duża + mniejsza/mniejsze. Można doczepić boczny pasek, ale czy lubisz tak nosić? On wyglada na wąski i niepraktyczny. W zgięciu łokcia, chyba niewygodne na dluzsza mete, jeśli zamierzasz nie nosić pustej oraz tylko na odległość +/- 100 m max. Odpowiedz Link Zgłoś