ruscello Re: Wiosna wiosna wiosna ach 22.01.24, 19:25 Dzisiaj o tym myślałam. Dzięki temu, że jest prawdziwa zima, pierwszy raz od kilku lat nie wyczekuję wiosny, nie czuję się zmęczona i przytłoczona. Cieszę się zimą, o wiośnie pomyślę w marcu. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Wiosna wiosna wiosna ach 22.01.24, 21:02 Kiedyś lubiłam wczesną jesień. Teraz jestem tak zmęczona życiem i chorobą, że wszystko mi jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Wiosna wiosna wiosna ach 23.01.24, 01:19 Dziś zaczęłam ale mąż mnie zgasił bo jego zdaniem nadal zima przed nami. Q sumie zimę lubię więc czemu nue. Ma być jedynie kilka stopni ciepłej... Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Wiosna wiosna wiosna ach 23.01.24, 01:38 Muszę jutro iść do ogrodu. Nie dość że zostaly mi dwie paczki cwbul tulipanów botanicznych 8 ostatni dzwonek by je wsadzić do ziemi to sprawdzę jak się mają ciemierniki. Inaczej znow zobaczę przekwitłe albo z zasychającymi nasionami Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Wiosna wiosna wiosna ach 24.01.24, 02:15 Tulipany go jeszcze można wsadzać do ziemi???? We wrześniu czy październiku zapomniałam dwie torby wsadzić tulipanów i szafirków i tak sobie smętnie leżą na parapecie kuchennym i czekają na lepsze czasy... Odpowiedz Link Zgłoś