clara.burgund
12.05.24, 21:18
Słuchajcie, mam faceta od jakiś 8 miesięcy, znanego eksperta w pewnej dziedzinie. Zawsze był rzutki, energiczny, zawsze wiele umiał sobie załatwić. No i od długiego czasu miał taką koleżankę w mediach, teraz ona dostała poważne stanowisko w mediach.. Oni się kumplują od dawna, teraz ona od ręki zalatwiła mu występy jako eksperta, a nawet własny kilkuodcinkowy cykl. Nie wiem, dlaczego to robi. No i zaczęło się. On do niej prawie codziennie dzwoni, załatwiają jakieś sprawy, pyta się jej jak wypadł, komplementuje ją, a co najgorsze przeczytałam jego msg, gdzie on jej się pyta " Jak Ci się mogę odwdzięczyć, za wszystko co dla mnie robisz" " Do końca życia Ci się nie wypłacę" " Moja wdzięczność jest wielka". Ona mu pisze, że jest świetny, że dobrze wypada itd. Martwi się, że jest przemęczony. Niby nic, ale czuję się zaniepokojona. To jest bardzo atrakcyjna kobieta, która podoba się facetom, do tego samotna i po rozwodzie. Umawiają sie teraz na jakieś kawki, on chodzi do jej miejsca pracy. Rozmowa z nim nic nie dała, on mówi, że to relacja służbowa. A ja nie wiem, jak jest? Czy mam się czuć zaniepokojona?