24.06.24, 18:05
Czy uważacie swoich mężów itp. za obiektywnie przystojnych? Czy inne kobiety się za nimi oglądają. Pytam, bo czasem słyszę komentarze koleżanek, typu - że czyjś mąż to taki brzydki, a ona taka ładna albo co też oba w nim widzi. Z tym, że wiem mniej więcej jak ci faceci tych koleżanek wyglądają i tak szczerze to szału nie ma. Więc zastanawiam się skąd takie komentarze na temat urody innych mężczyzn. Choć myślę, że z kolei u facetów to te komentarze i uwagi na temat damskiej urody mogą być nawet mocniejsze. Ostatnio przysłuchiwałam się rozmowie dwóch facetów, gdzie jeden przekonywał drugiego, że 'Magda wcale nie jest gruba'.....
Obserwuj wątek
    • majenkirr Re: Adonisy 24.06.24, 18:12
      Całkowicie przeciętny, ale ma jeszcze włosy i to nie siwe, a to w jego wieku duży plus🤪
    • alpepe Re: Adonisy 24.06.24, 18:17
      Mój pierwszy był pięknym mężczyzną i choć ostatnio uparcie robi za starego Jezusa, nadal zwraca na siebie uwagę. Mój obecny jest bardzo zadbany, ma dobrą sylwetkę, podoba się kobietom, ale to nie typ, na którego widok gumki w majtkach błyskawicznie parcieją.
    • mayaalex Re: Adonisy 24.06.24, 18:19
      Tak, jest przystojny i chyba z wiekiem widac to nawet bardziej niz wczesniej bo fajnie sie starzeje. Do tego ma wlosy (duzo!!!) i jest wysoki. Niezupelnie w moim typie no ale nie ma ludzi doskonalych smile
      • grey_delphinum Re: Adonisy 24.06.24, 18:37
        Chyba dość przystojny (np. wg moich koleżanek, kilka razy slyszalam tę opinię) , wysoki, wysportowany, szczupły, ale nie chudy.
        Jesli chodzi o atrakcyjność, jestem z nizszej ligi 😉
    • andaba Re: Adonisy 24.06.24, 18:33
      Jak braliśmy ślub był zupełnie przeciętny, tyle że wysoki, umięśniony i przy tym bardzo szczupły.
      Ale na tle rówieśników specjalnie się nie wyróżniał.
      Naomiast teraz - trudno spotkać faceta w tym wieku, który wyglądałby lepiej. Szczupły jest nadal, ale nie wyschnięty, ma włosy, zero zmarszczek.
    • liliawodna222 Re: Adonisy 24.06.24, 18:40
      Jest bardzo przystojny.
    • bi_scotti Re: Adonisy 24.06.24, 18:44
      big_grin
      Sorry, pierwsza mysl na widok tytulu watku byla "kto jeszcze kupuje food w Adonisie" ? Love their stores wink
      O facetach Adonisach sie nie wypowiem - moze zaopatruja sie w Adonisie tongue_out Cheers.
    • ikonieckropka Re: Adonisy 24.06.24, 23:39
      Jest przystojny, jest bardzo zadbany, kiedyś miał spore powodzenie, reagowały na niego kobiety. Tak od jakichś pięciu lat już raczej nie, wrażenie w tej chwili robi na kobietach w okolicach naszego wieku, a nie na wszystkich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka