Dodaj do ulubionych

Łzy Ronaldo

18.07.24, 16:42
Widzę, że faktycznie wytworzyły się dwa obozy. Jeden mówi, że twardy facet powinien się prezentować niczym niewzruszony
Na kanwie krzesła u grommera - A co myśli ematka? Czy mężczyzna może płakać? Czy też nie. Nawet gdy umrze mu Zgredek?
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: Łzy Ronaldo 18.07.24, 16:44
      To w ogóle nie jest temat, oczywiście, że może.
      Tyle że Ronaldo ludzie nie lubią.
      • borsuczyca.klusek Re: Łzy Ronaldo 18.07.24, 17:18
        Jedni lubią inni nie. Nie ma człowieka, który wszystkim by pasował. A Ronaldo to też nie pierwszych ani jedyny piłkarz, który płakał. Przykładowo pamiętam płaczącego Michaela Ballacka
        • angazetka Re: Łzy Ronaldo 18.07.24, 17:20
          Ronaldo wzbudza bardzo silne emocje, więc jego łzy są częściej krytykowane niż łzy innych.
          A piłkarze płaczący po meczach to norma.
        • ichi51e Re: Łzy Ronaldo 18.07.24, 18:04
          Wolę żeby płakał niż żeby rozwala rakietę ze zlosci jak to robią niektórzy
      • bywalec.hoteli Re: Łzy Ronaldo 19.07.24, 08:59
        angazetka napisała:

> To w ogóle nie jest temat, oczywiście, że może.
        > Tyle że Ronaldo ludzie nie lubią.

A ja lubię. Jakby Lewandowski miał mentalność, w tym wolę walki Ronaldo (tylko to, bo umiejętności ma swoje), to Polska byłaby mistrzem Europy w 2016 a w pozostałych turniejach też możę by coś osiągnęła.

Ronaldo pamięta biedę w której się wychował i potrafi się dzielić z innymi.

Niech sobie płacze po każdym meczu, jeśli potrafi pociągnąć całą drużynę do przodu i potrafi wziąć odpowiedzialność za drużynę. Nasz orzeł nie potrafi.

Lewy jak Polska odpadła to się cieszy, bo na wakacje może szybciej jechać a nie płacze.
        • ichi51e Re: Łzy Ronaldo 19.07.24, 09:15
          Sama prawda
    • pitu-pitu-pitu Re: Łzy Ronaldo 18.07.24, 16:50
      tanebo001 napisał:
      >Czy mężczyzna może płakać?

Może na przykład z powodu śmierci ukochanego pieska.
      Ale nie dlatego że źle kopnął piłkę!
    • berdebul Re: Łzy Ronaldo 18.07.24, 17:01
      Pod jakim kamieniem spędziłeś ostatnie (co najmniej) 20 lat?
    • ykke Re: Łzy Ronaldo 18.07.24, 17:08
      Płakać facet może, oczywiście , to nawet jest pożądane, ale litosci- nie w takiej sytuacji.
      • szmytka1 Re: Łzy Ronaldo 18.07.24, 17:16
        A dlaczego nie, widać dla niego to dramat, zawalil cos, w czym jest mistrzem. Schyłek kariery, więcej okazja się nie trafi. A wiesz, ze podsumują cie, że to twój najgorszy wystep i faktycznie podsumowali go jako najgorszego zawodnika. Emocje tam musiały być wielkie. Powod dobry, jak każdy inny.
        • iwles Re: Łzy Ronaldo 18.07.24, 18:01
          Ronaldo i łzy? Był czas przywyknąć przecież. On płacze od lat, nawet u szczytu swojej kariery. Ot - taki jego aktorski imidż 🤪
          • szmytka1 Re: Łzy Ronaldo 18.07.24, 18:54
            No to musi być świetnym aktorem, bo weź się rozplacz na zawołanie. Nie kazdy podola.
            • tanebo001 Re: Łzy Ronaldo 18.07.24, 22:27
              Znałem jedną taką która to potrafiła.
            • iwles Re: Łzy Ronaldo 19.07.24, 06:13

Hehe,
              Ronaldo potrafi się rozpłakać nawet po faulu, że niby taki wielki ból, i jeśli sędzia podyktuje rzut wolny, albo karny, łzy zaraz mu obsychają, szybko się podnosi i leci do piłki 🤣
    • cegehana Re: Łzy Ronaldo 18.07.24, 17:12
      Akurat Ronaldo jest "słynny" z tego płakania na meczach o już dawno udowodnił, że owszem może i mimo to zrobił wielką karierę, ma miliony fanów na świecie. Byłoby naprawdę głupio, gdybym np. ja (która procenta tego co on nie osiągnęła) pouczała go anonimowo z neta, żeby nie płakał, bo to głupio wygląda. Lepiej byś podał przykład jakiegoś nieudacznika, który płacze zamiast działać i poprawiać swoją sytuację, wtedy można by było nakręcić jakiś hejterski wątek.
    • dreg13 Re: Łzy Ronaldo 18.07.24, 17:54
      E tam, Ronaldo.
      Jak patrzę, ile płaczą chłopcy w szkole, to widzę, że chyba więcej niz dziewczyny. Dziewczyny w 5 czy 6 klasie juz mało placzą, a nie ma dnia, żeby któremuś z chłopaków łzy nie pociekły.
      Więc to strasznie, strasznie dziaderskie pisać o łzach Ronaldo i to właśnie nadal dorośli ludzie nie mogą pojąć, że kazdy ma prawo do tych publicznych łez.
      • kubek0802 Re: Łzy Ronaldo 18.07.24, 18:37
        Po Euro płakał Ronaldo, chyba też Modrić bo dla nich to była ważna sprawa. Nasze grajki pojechały na urlopy i tyle. Taka to różnica.
    • katiemorag Re: Łzy Ronaldo 18.07.24, 23:20
      Wolę, łzy Ronaldo niż tańce i minki Lewego. To jest dopiero poziom nastolatka. To nie jest nawet śmieszne. Ronaldo bardzo fajnie się wypowiada w wywiadach, jest bardzo zdyscyplinowany i dba nie tylko o formie fizyczna ale i psychiczną. Może wymaga od innych ale wymaga też od siebie.
    • sueellen Re: Łzy Ronaldo 19.07.24, 00:15
      Przede wszystkim dla mnie piłka nożna i jakiekolwiek inne zawody w dowolnej dziedzinie są tak bardzo nieistotne, że płacz z powodu porażki jest ciężki do zrozumienia. Dla mnie strata musi być namacalna ( własna). Jeszcze gdyby to ta konkretna osoba przegrała ale ktoś i nny? Mogę zrozumieć płacz z bardzo wielu powodów ale ciężko mi zrozumieć płacz i rozpacz że ktoś tam nie strzelił gola ( no chyba że postawiło się na niego kupę kasy i właśnie ja straciło).
      • hermenegilda_zenia_is_back Re: Łzy Ronaldo 19.07.24, 00:39
        Właśnie Bardzo łatwo jest zrozumieć płacz, czy emocje w takiej sytuacji. to znaczy, że ktoś podchodzi do tego co robi emocjonalnie i po kilkudziesięciu latach jeszcze nie jest mu wszystko jedno. Mam dużo szacunku do człowieka za taką postawę. W przeciwieństwie do naszych kopaczy, którzy się raz za razem kompromitują i spływa po nich ja po kaczce, bo mają to, co robią w doopie. Liczy się tylko kasa
      • szmytka1 Re: Łzy Ronaldo 19.07.24, 07:50
        Dla ciebie to tylko piłka i nieistotne zawody, dla niego spora część zycia
    • pani.asma Re: Łzy Ronaldo 19.07.24, 06:26
      Mi się płakać chce że spędzacie tyle czasu nad spoconymi niedbyt inteligentnymi mężczyznami z nielegalnie kupionymi dyplomami
      • hrasier_2 Re: Łzy Ronaldo 19.07.24, 06:44
        Kolega ładnie wkręca panienki. Które jak zwykle dają się robić w konia😁
    • briar_rose Re: Łzy Ronaldo 19.07.24, 07:12
      Przynajmniej nie gryzie ludzi, jak Suarez.
      • marta.graca Re: Łzy Ronaldo 19.07.24, 10:50
        Albo nie wali ze łba, jak Zidane.
    • szorstkawelna Re: Łzy Ronaldo 19.07.24, 10:34
      Może. Byleby nie beczał codziennie i przy byle okazji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka