amamutek 19.11.04, 10:58 Dziewczyny czy możecie mi polecić jak najbardziej prostą i zrozumiałą książkę typu sam prowadzę działalność gospodarczą. A może podstawowy kurs księgowości w Warszawie . Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dag_red Re: Księgowość-łopatologiczna 19.11.04, 20:57 Bardzo fajna książka tego typu to " ABC small business'u" Włodzimierza Markowskiego. To faktycznie "łopatologia". Super tłumaczone, prostym językiem, dużo przykładów. Co roku jest nowe aktualizowane wydanie. Mają stronę internetową: www.MiSie.pl Myślę, że wystarczy zamiast kursu... No i strony internetowe np: www.twoja-firma.pl/ www.dlaciebie.net/finanse/ www.podatki.hoga.pl forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=620 mforum.biz/index.php www.gofin.pl/podp.php/189/650/33709/ portalfk.pl/content/home.html www.bankier.pl/ www.vat.pl/pages/i/3019.php isip.sejm.gov.pl/prawo/index.html Pozdrawiam Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
mama_oli_i_tomka Re: Księgowość-łopatologiczna 20.11.04, 23:02 Cześć. Skoro pytasz o Warszawę to może mogę pomóc. Jestem z zawodu główna księgową aże od dość dawna siedzę w domu z maluchami chętnie przypomnę sobie conieco. Mogłabym pokazać Ci w praktyce jak księgowość prowadzić - skorzystamy obie bo ja sobie przypomnę to co zapomniałam a Ty się nauczysz. Jeśli jesteś zainteresowana to napisz na priwa kasiaiola@op.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
attena76 Re: Księgowość-łopatologiczna 28.11.04, 11:23 www.cek.pl mają bardzo dobry program księgowości. w Warszawie mieszczą sie na ul Grochowskiej pozdrawiam aneta Odpowiedz Link Zgłoś