panna_lila 23.08.24, 09:44 Będę robić TSH i FT3 i FT4, czy zasadne jest zrobienie antyTPO, czy poczekać na wynik trójki i ewentualnie wtedy dalej? Te trzy mam na NFZ a TPO jest płatne Co radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Badanie antyTPO 23.08.24, 09:52 Akurat robiłam trzy dni temu. U mnie pani doktor zaleciła robić od razu. Kosztowało 4 dychy, więc się nawet nie zastanawiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
nicniewiem Re: Badanie antyTPO 23.08.24, 10:37 Zrobić. Nie ma sensu kłóć się dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Badanie antyTPO 23.08.24, 10:53 A masz objawy, czy tylko kontrolnie badasz? Według mnie bez sensu robić, jeśli 3 pierwsze wyjdą dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: Badanie antyTPO 23.08.24, 11:01 Mam duszności, jestem mocno poirytowana, nie sypiam USG tarczycy wykazało, że jest mała, są torbiele ale nie takie, które mogłyby dawać jakieś niepokojące objawy - słowa p. doktor Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Badanie antyTPO 23.08.24, 11:57 AntyTG jeszcze powinnaś zrobic moim zdaniem i D3. Serio źle się czujesz i chcesz oszczędzać na zdrowiu? Odpowiedz Link Zgłoś
rozwiane_marzenie Re: Badanie antyTPO 23.08.24, 13:02 Ja bym zrobiła. I jeszcze antyTG. czasami możesz mieć poprawne wyniki tsh, ft3, ft4, a przeciwciała dadzą Ci odpowiedź czy podejrzewać hashi. Odpowiedz Link Zgłoś