kocynder 10.11.24, 15:33 w tv na "Bajki dla Dorosłych". Narrację prowadził cudowny Kobuszewski. Ktoś to jeszcze pamięta? Ja płaczę ze śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koronka2012 Re: Przypadkiem trafiłam 10.11.24, 15:40 Cudowne to było 😍 gdzie Trafiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Przypadkiem trafiłam 10.11.24, 15:48 A nie wiem, leciałam po kanałach i była migawka. Przypomniałam sobie, że było więc poszukałam via net. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Przypadkiem trafiłam 10.11.24, 16:55 koronka2012 napisała: > Cudowne to było 😍 gdzie Trafiłaś? Na jutubie jest - bajki dla doroslych, dobranocki dla doroslych Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Przypadkiem trafiłam 10.11.24, 15:41 jesuuu ale my diznozaury jestesmy 🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Przypadkiem trafiłam 10.11.24, 15:51 Wcale nie prawda! Ja od dinozaurów młodsza! Jestem ostatnim rocznikiem, który robił prawo jazdy na brontozaurach! Dopiero później umożliwiono zdawanie na znacznie mniejszych i zwrotniejszych kamarazaurach... Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Przypadkiem trafiłam 10.11.24, 16:54 Ja nie musze pamietac, ja to stale ogladam ! Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Przypadkiem trafiłam 10.11.24, 17:26 A wiecie, że ja do dzisiaj pamiętam całe zdania z rodziny poszepszynskich i Elizy z panem sułkiem 😂 Tego Kobuszewskiego kocham też. Jego uwielbiałam w kabarecie Olgi Lipińskiej Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Przypadkiem trafiłam 10.11.24, 17:30 Kocham pana panie Sułek. A dobranocki dla dorosłych oglądałem jako dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Przypadkiem trafiłam 10.11.24, 17:31 do dzis pamietam cale zdanie z Kulis srebrnego ekranu, z pamietnika trenera, z rycerzy... ech. Ale mimo ze pamietam, to czasem odsluchuje Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Przypadkiem trafiłam 10.11.24, 17:32 Jak kompletna kretynka właśnie sobie wygooglałam "Paradę Oszustów" - uwielbiam Fronczewskiego. A teraz się delektuję "Duży sęk". Jak można nie zakochać się w Gajosie...? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Przypadkiem trafiłam 11.11.24, 02:36 Czy to byl Plucinski, ktory taskal skrzynie ze skarbami? Ta skrzynia nie dawala sie otworzyc, bo miala sie otworzyc dopiero w najczarniejsza godzine? No i sie otworzyla ... gdy on (Plucinski???) przechodzil through the customs Yeah, sie pamieta Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś