Dodaj do ulubionych

Przypadkiem trafiłam

10.11.24, 15:33
w tv na "Bajki dla Dorosłych". Narrację prowadził cudowny Kobuszewski. Ktoś to jeszcze pamięta? Ja płaczę ze śmiechu...
Obserwuj wątek
    • koronka2012 Re: Przypadkiem trafiłam 10.11.24, 15:40
      Cudowne to było 😍 gdzie Trafiłaś?
      • kocynder Re: Przypadkiem trafiłam 10.11.24, 15:48
        A nie wiem, leciałam po kanałach i była migawka. Przypomniałam sobie, że było więc poszukałam via net.
      • tt-tka Re: Przypadkiem trafiłam 10.11.24, 16:55
        koronka2012 napisała:

> Cudowne to było 😍 gdzie Trafiłaś?

Na jutubie jest - bajki dla doroslych, dobranocki dla doroslych
    • mysiulek08 Re: Przypadkiem trafiłam 10.11.24, 15:41
      jesuuu ale my diznozaury jestesmy 🤣🤣
      • kocynder Re: Przypadkiem trafiłam 10.11.24, 15:51
        Wcale nie prawda! Ja od dinozaurów młodsza! Jestem ostatnim rocznikiem, który robił prawo jazdy na brontozaurach! Dopiero później umożliwiono zdawanie na znacznie mniejszych i zwrotniejszych kamarazaurach...
        • mysiulek08 Re: Przypadkiem trafiłam 10.11.24, 19:48
          🤣🤣
    • tt-tka Re: Przypadkiem trafiłam 10.11.24, 16:54
      Ja nie musze pamietac, ja to stale ogladam ! smile
    • kotejka Re: Przypadkiem trafiłam 10.11.24, 17:26
      A wiecie, że ja do dzisiaj pamiętam całe zdania z rodziny poszepszynskich i Elizy z panem sułkiem 😂
      Tego Kobuszewskiego kocham też. Jego uwielbiałam w kabarecie Olgi Lipińskiej
      • stasi1 Re: Przypadkiem trafiłam 10.11.24, 17:30
        Kocham pana panie Sułek. A dobranocki dla dorosłych oglądałem jako dziecko
      • tt-tka Re: Przypadkiem trafiłam 10.11.24, 17:31
        do dzis pamietam cale zdanie z Kulis srebrnego ekranu, z pamietnika trenera, z rycerzy... ech.
        Ale mimo ze pamietam, to czasem odsluchuje big_grin
    • kocynder Re: Przypadkiem trafiłam 10.11.24, 17:32
      Jak kompletna kretynka właśnie sobie wygooglałam "Paradę Oszustów" - uwielbiam Fronczewskiego. A teraz się delektuję "Duży sęk". Jak można nie zakochać się w Gajosie...?
    • bi_scotti Re: Przypadkiem trafiłam 11.11.24, 02:36
      Czy to byl Plucinski, ktory taskal skrzynie ze skarbami? Ta skrzynia nie dawala sie otworzyc, bo miala sie otworzyc dopiero w najczarniejsza godzine? No i sie otworzyla ... gdy on (Plucinski???) przechodzil through the customs big_grin Yeah, sie pamieta wink Cheers.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka