brenda_bee 06.01.25, 17:35 Przebranie za postać z bajki dla dorosłego faceta jest potrzebne. Najlepiej własnej roboty. Nic nam nie przychodzi do głowy. Jakieś koncepcje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: pomysł na przebranie potrzebny 06.01.25, 17:39 Za jednego z Sąsiadów z czeskiej bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: pomysł na przebranie potrzebny 06.01.25, 17:41 W miarę prosty do zrobienia "domowym sposobem" jest Ambroży Kleks z Akademii Pana Kleksa". Peruka może być z pofarbowanych pończoch, za duża marynarka, kolorowe spodnie, okulary z drutu, piegi "z dziurkacza"... Tak na szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: pomysł na przebranie potrzebny 06.01.25, 17:41 Koleżanka pokazywała mi kiedyś zdjęcie męża przebranego za Gucia z Pszczółki Mai - bluza w czarno-żółte pasy z doszytymi na plecach skrzydełkami z cienkiego filcu, na głowie opaska "czułki", na nogach czarne grube rajtuzy. Fajnie wyglądał 🙂 a wszystkie elementy nietrudne do kupienia i niedrogie. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: pomysł na przebranie potrzebny 06.01.25, 17:42 ooo, Gucio by mnie zachwycił i łatwo rozpoznawalny, z sąsiadami może być problem komunikacyjny, trzeba by etykietę doczepić Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: pomysł na przebranie potrzebny 06.01.25, 17:43 akurat Gucio dla męża Brendy-bee byłby najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: pomysł na przebranie potrzebny 06.01.25, 17:52 aankaa napisała: > akurat Gucio dla męża Brendy-bee byłby najlepszy > Yyy w sęsie? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: pomysł na przebranie potrzebny 06.01.25, 17:55 facet jako Gucio (zrozumiałam, że to ma być przebranie dla Twojego męża) Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: pomysł na przebranie potrzebny 06.01.25, 18:23 aankaa napisała: > facet jako Gucio (zrozumiałam, że to ma być przebranie dla Twojego męża) > Aaa rozumiem 😁 Tak, dla męża Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: pomysł na przebranie potrzebny 06.01.25, 18:26 a Ty za Teklę żeby nie było zbyt dosłownie Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: pomysł na przebranie potrzebny 06.01.25, 17:42 kot w butach? najwiekszym wyzwaniem beda buty ale pewnie jakies kalosze da sie stuningowac Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: pomysł na przebranie potrzebny 06.01.25, 17:45 Lucky luke. Dzinsy, koszula żółta, kamizelka, czerwona chustka i kapelusz. Pistolet kowbojski w tedi z 10 -15 zł kosztuje, kapelusz 35 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: pomysł na przebranie potrzebny 06.01.25, 17:46 brenda_bee napisała: > Jakieś koncepcje? Rumcajs. Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: pomysł na przebranie potrzebny 06.01.25, 17:47 Minionek Żółta bluza, dzinsy-ogr9dniczki lub na szelkach Żółta czapka i z czarnych drucików lub kawałków np Bristolu zrobić streczace włosy, kilka sztuk Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: pomysł na przebranie potrzebny 06.01.25, 18:10 Tekst linku Minionek, link tylko, bo zdjęcie jakieś wielkie mi wychodzi albo Aladyn Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: pomysł na przebranie potrzebny 06.01.25, 18:26 malia napisała: > Tekst linku Minionek, link tylko, bo zdjęcie jakieś wie > lkie mi wychodzi Forum automatycznie zmniejsza zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonazabka888 Re: pomysł na przebranie potrzebny 06.01.25, 18:18 Batman. Czarne ciuchy, peleryna z czarnego materiału. Tylko maskę dokupić. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: pomysł na przebranie potrzebny 06.01.25, 21:31 Dwie skarpety na ręce z „Przygody 10 skarpetek”. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: pomysł na przebranie potrzebny 07.01.25, 08:41 Czerwony Kapturek - widziałam dwóch facetów przebranych tę postać, w tym własnego męża. Ja byłam wówczas wilkiem przebranym za babcię. Fred Flinston do pary z Wilmą. Większość przebrań jest bardziej czytelna, jeśli ma parę, jak się tak zastanowić. No może poza Guciem, pszczoła jest rozpoznawalna na pierwszy rzut oka. Odpowiedz Link Zgłoś