lajtova 04.04.25, 22:44 Tak sobie oglądam Ranczo i teraz widze ile w nim przemocy a najbardziej wtrącania się w życie innych. Zmuszania do pożadnego zachownia. Scinanie głow ktore jakoś tam wystają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ga-ti Re: Ranczo - serial przemocowy 04.04.25, 23:11 Ale władze lokalne to tak bardzo życiowo, te wojenki i podjazdy, niemal jak w mojej gminie 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Ranczo - serial przemocowy 04.04.25, 23:39 Ten serial to dokładnie miał na celu. Obnażyć pewne wady. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Ranczo - serial przemocowy 05.04.25, 01:59 A kto tam sie tak wtracal? Michalowa czy ksiadz? Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Ranczo - serial przemocowy 05.04.25, 03:12 Ja lubię ten odcinek o prokuraturze. Jak zamykają panią wójt. Dokładnie pokazuje co się dzieje w polityce. I to tyle lat temu. Bardzo dobry serial na przywary ludzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Ranczo - serial przemocowy 05.04.25, 12:02 Ja uwielbiam. Początkowo uważałam że głupawy. Zaczęłam oglądać jak już było ileś sezonów. Ale jak się wgłębiłam to dostrzegłam mega satyrę. Na wiele rzeczy. Nie tylko na kościół czy politykę, ale ogólnie stosunki międzyludzkie. Ale to trzeba się skoncentrować na tekstach. Też podoba mi się wątek z prokuraturą Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Ranczo - serial przemocowy 05.04.25, 13:34 Nigdy nie oglądałam Rancza. Wystarczy, że żyję w takiej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Ranczo - serial przemocowy 05.04.25, 13:59 To nie oglądaj , jak to cię tak bardzo bulwersuje pani Dulsko Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Ranczo - serial przemocowy 05.04.25, 14:00 to do wątkodajki, która nie chwyta satyry... Odpowiedz Link Zgłoś