riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 14.05.25, 10:51 Pani Rabczewska będzie miała kolejna sprawę karną, tym razem z doniesienia Głównego Inspektoratu Farmaceutycznego. I wygląda to bardzo poważnie. wiadomosci.wp.pl/realne-zagrozenie-dla-zdrowia-i-zycia-ludzi-gif-zawiadamia-prokurature-w-sprawie-dody-7156297612827168a Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 14.05.25, 11:00 Co ty riki i tu znajdą się zaraz wierne obrończynie, które wiedzą swoje 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Emil Stępień o Dodzie 14.05.25, 11:35 > Pani Rabczewska będzie miała kolejna sprawę karną I bardzo dobrze. Ciekawe czy sąd będzie miał jaja by dać tej kryminalistce wyrok bez zawiasów. Odpowiedz Link Zgłoś
login.na.raz Re: Emil Stępień o Dodzie 15.05.25, 20:51 Pozistali byli partnerzy Dody podobno potwierdzają wersję Stępnia: www.salon24.pl/newsroom/1442783,byli-partnerzy-dody-mowia-jednym-glosem-juz-nie-bede-milczal Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 17.05.25, 19:35 Emil Stępień idzie już totalnie na całość www.youtube.com/watch?v=4TEsGzQaIeg Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 17.05.25, 19:46 Ale, że do Szalonego Reportera... Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 17.05.25, 19:46 Albo będzie teraz robił taki tour po wszystkich możliwych mediach jak Petarda Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: Emil Stępień o Dodzie 17.05.25, 20:16 Czy tym ludziom sufit się na głowę zwalił?Robią ze Stępnia moralnego wyważonego człowieka z klasą to jest drapieżnik, manipulant, ten drugi też nie lepszy, jakiś buńczuczny cwaniak, pazerny na łatwą kasę.Gorzej mi gdy dowiaduje się o istnieniu takich ludzi, gdyby nie internet nikt by nie wiedział o ich istnieniu.teraz takie kreatury same się promują bo nikt nie ma nad tym kontroli. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 17.05.25, 20:23 I wierzą Typowi z wyrokami, który siedział i który zarzuca byłej żonie, że lubi czasem wciągnąć do nosa, miała aborcję i który pokazuje jej nagie zdjęcie w mieszkaniu exa. Jakoś wszyscy to olali na portalach plotkarskich... Odpowiedz Link Zgłoś
kot.z.kosmosu Re: Emil Stępień o Dodzie 17.05.25, 20:22 Coo, to ma 3 godziny? Czekam na streszczenie Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 17.05.25, 20:25 Na razie najciekawsza jest historia z peruką z 1:09, jest time stamp więc łatwo znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
kot.z.kosmosu Re: Emil Stępień o Dodzie 17.05.25, 20:33 borsuczyca.klusek napisała: > Na razie najciekawsza jest historia z peruką z 1:09, jest time stamp więc łatwo > znaleźć > Ok, dzięki 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 17.05.25, 20:26 Obleśny i odpychający typ, co ona w nim widziała? Desperatka. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 17.05.25, 20:40 Chyba kupił komentarze na Pudelku jak wcześniej Petarda... I pieprzenie, że Dorota dostanie w końcu na co zasłużyła, normalnie jak Jagna z Chłopów... OJP Doda jaka jest, każdy widzi i każdy zna sprawę przekrętu z filmem, tylko dlaczego on siedział, a ona nie? I wyciąganie jej stosunków z rodzicami, tego jak się odnosiła do innych, wyssane z brudnego palucha. Spocony i czerwony czesiek, masturbujący się byłą żoną w mediach, bo nic innego mu nie zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 17.05.25, 20:47 Nie dziwi mnie, że Dorota nie ma brania u fajnych facetów, z jej charakterem i historią, ale dziwi mnie i założę się, że byłoby stado chętnych pań, na tego spoconego z podniecenia czesia, bo to zła kobieta była, a on taki biedny Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 09:46 figa_z_makiem99 napisała: > Nie dziwi mnie, że Dorota nie ma brania u fajnych facetów, z jej charakterem i > historią, ale dziwi mnie i założę się, że byłoby stado chętnych pań, na tego sp > oconego z podniecenia czesia, bo to zła kobieta była, a on taki biedny Uważaj, bo ten "spocony z podniecenia Czesio" potrafił wynająć 'ludzi z miasta' na Haidara za co ma wyrok do odsiadki oraz otrzymać 196 zarzutów w sprawach przestępstw gospodarczych. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 23:17 Może i zlecił ale zlecenie dotarło do gangu Olsena, a ty lubisz plotki i ploteczki, nawet jak robisz z siebie głupa. Przedstawiam chłopaków „z miasta”: Gazeta Finansowa podaje, że gangsterzy to Marcin K. ("Rafał"), Bogdan P. ("Ben"/"Bogdan") oraz Cezary B. i Jarosław W. Mężczyźni mieli posługiwać się legitymacjami, z których wynika, że "zwalczają korupcję w Siłach Zbrojnych RP". Cezary B. nie przyznał się do winy i stwierdził, że na miejscu ”miał stać i się nie odzywać". Był rzekomo ochroniarzem Marcina K., który zabrał go na akcję. Marcin K., czyli Rafał, razem z Bogdanem P. zeznali natomiast, że wizyty w biurze Haidara dotyczyły... "walki z korupcją, dokładnie przyjmowania korzyści majątkowych przez Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy pana Jerzego Owsiaka". Marcin K. zeznał, że sam jest dowódcą 1. Pułku Ułanów Krechowieckich, który "współpracuje w zakresie walki z przestępczością zorganizowaną na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, Ukrainy - Kresów Polskich II Rzeczypospolitej i terenie Stanów Zjednoczonych" - pisze Finansowa. (...) [i]Dodał, że on sam jest w "ciągłej łączności z prezydentem Donaldem Trumpem", z którym wymienia się informacjami na Twitterze [i], a także działa na rzecz powstania Gwardii Narodowej im. Armii Krajowej w Polsce. Nie przyznał się do winy, a na miejsce miał pojechać "na rozkaz oficera przełożonego Armii Amerykańskiej". Bogdan P. przedstawił się jako oficer prywatnej policji Szwajcarii i Ukrainy. Marcin K. obiecał W., że jak się dobrze zaprezentują, to "będzie możliwość wzięcia pod ochronę willi i pracy w ochronie osobistej". Jarosław W. miał się "dobrze ubrać" i nie odzywać.. Cezary B., któremu zaproponował udział, to jego znajomy z pracy, gdy ochraniał stadion Legii Warszawa. Ot, goście z psychuszki mieli chwilę fejmu, nawet na ematce byli „miastowymi”. 😂 Przykro mi, Riki. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 23:30 Każda strategia obrony jest dobra. Jest film z najścia z tych osób na firmę Haidara (miał tam zamontowany monitoring). Na gości z psychuszki nie wyglądali. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 23:37 kresy24.pl/sumienie-narodu/ Poczytaj komentarze Marcina K. Oczywiście, że psychuszka. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 23:46 Sorry, ale nie będę tego czytał. Za wynajęcie tych panów Emil Stępień ma już na koncie prawomocny wyrok w II instancji - 4 miesiące bezwzględnego pozbawienia wolności, 1 rok i 4 m-ce prac społecznych (po 40h miesięcznie), 20 tys. zł nawiązki dla Haidara i 2 tys. zł na skarb państwa. Jak na zabawę z ludźmi z psychuszki to całkiem sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 07:44 Nie rozmawiamy o tym czy on ma wyrok czy też nie ma. Wyrok mu się należy w tej sytuacji, a to, że zlecił szantaż gangowi Olsena to inna sytuacja - Haidar zaprosił tych mistrzów na wizytę za kilka dni i oni przyszli. 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 09:16 Zlecił szantaż zupełnie innym ludziom, którzy następnie podnajęli tych, których nazywasz "gangiem Olsena". Intencje miał bardzo złe i za to został skazany prawomocnie przez sąd. Jeśli ja miałbym kiedyś z Tobą romans, rozstalibysmy się w gniewie, wynająłbym mięśniaka żeby Cię szantażował, a tenże zaprezentował kunszt intelektualny Kononowicza w połączeniu z młodym Chajzerem, no to byłby plus dla Ciebie , bo akcja zakończyłaby się moją kompromitacją. Ale to nie znaczy, że nie odpowiadałbym za nią karnie, jeśli tylko złożyłabym na mnie doniesienie. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 09:58 Ale o czym Ty dyskutujesz? Czy ja podważam zasadność wyroku? Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 10:44 Dyskutuję o Twoich śmichach-chichach z sytuacji napuszczenia kamanda niemiłych panów na Haidara i jego firmę. To, że finalnie wyszło jak wyszło (za sprawą outsourcingu , o którym zleceniodawca nie wiedział), nic nie zmienia w zamiarze umyślnym, jaki podjął Emil Stępień zmanipulowany przez Dodę. Jeszcze raz - jak każę jakiemuś panu złamać Ci rękę, a tenże ograniczy się do oblania Cię wodą z przekutego balonu z napisem "surprise", to może to i będzie śmieszne. Ale o ile właśnie nie piszemy scenariusza taniej komedii, to raczej nie powinniśmy się z tego śmiać. EOT w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 14:58 Jeszcze raz - ale wątpię, aby dotarło. W żadnym miejscu nie podważałam zasadności wydania wyroku skazującego ES. Haidar mógłby czuć się szantażowany nawet wtedy, gdy zrobiłyby to krasnoludki. Odnoszę się do tego, że zgrywasz tutaj znawcę i dorabiasz Dudzie uszy (tu: ES). Nie, to nie byli żadni „chłopcy z miasta”, jak chcesz twierdzić. Skąd ich ktoś wytrzasnął to sam pan ES wie - ot, ktoś komuś coś gdzieś kiedyś, a w ogóle to magiczne słowo „służby” i gotowe. Tak to wyglądało a nie żadni chłopcy z miasta. Jestem też przekonana, że EH dokładnie to wiedział, ale pocisnął eks i jej next do końca, grajac, że strasznie się wystraszył. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 17.05.25, 20:50 O rodzicach to pierwsze słyszę, ale o tym jak traktuje fanów i byłych fanów to akurat słychać było od dawna. Najpierw napuszcza jednych na drugich a potem robi z siebie ofiarę. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 17.05.25, 21:07 Kim są jej fani, nastoletnimi amebami ? Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 17.05.25, 21:08 I to jest tak ekscytujące i druzgocące moralnie? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 17.05.25, 21:12 Dla mnie druzgocące i oburzające jest to, że osoba o mentalu i zachowaniu rodem spod budki z piwem w najgorszej dzielnicy miasta jest zapraszana i promowana przez TVP a kolejni dziennikarze składają się w przecinek by wejść jej w tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 17.05.25, 21:20 Dla mnie druzgocące jest oglądanie spoconego czesia, który wyszedł z pierdla, opowiadającego o "brudnych podpaskach" byłej żony (czesio bardzo chciał być bogatym celebrytą i udawał poczciwego nositorbę pewnej celebrytki niskich lotów, znanej ze skandali, zrobił przekręt stulecia i trafił do pudła) i tłum ludzi skandujący w komentarzach "w końcu skandalistka dostanie na co zasłużyła, bo to wiarygodny i prawdomówny człowiek". Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 17.05.25, 21:35 Czesiowi "gruba ryba" wymknęła się z rąk i zapluwa się przez ponad 3 godziny, już takiej nie trafi, tylko żerujące płotki typu Gąska. Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: Emil Stępień o Dodzie 17.05.25, 23:49 Co to są za ludzie, ten co przeprowadza wywiad też jakiś kryminalista po odsiadce? Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: Emil Stępień o Dodzie 17.05.25, 23:58 jeden gangus drugi to jakiś gang Olsena ale podobno też po wyroku, siedzą spoceni i opowiadają o tym że Rabczewska zdjec nie lubi robić i co tam komu zrobiła chamskiego, ale chyba najbardziej to nim trzącha że mu doprawiła rogi. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 00:14 Jak Ty bronisz. Facet mówiący źle o KAŻDEJ swojej byłej z miejsca zostałby okrzyknięty przemocowcem, toksykiem, gnębicielem kobiet itd. Doda nigdy nie wypowiedziała się publicznie w sposób dobry lub neutralny o mężczyznach, z którymi była w związku. Za to sprytnie manipuluje i robi z siebie ofiarę, a małżeństwo ze Stępniem miała przepłacić depresją z myślami samobójczymi. Facet gangus i kryminał, ale nie dziwi mnie, że powiedział basta. Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 00:25 O Stępniu nie trudno mówić źle o całej reszcie tych eksiow też Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 02:01 Wyszedł z więzienia i powiedział Basta! to ona mnie wrobiła, a ja siedziałem niewinnie i policja też jest z nią w zmowie Odpowiedz Link Zgłoś
kot.z.kosmosu Re: Emil Stępień o Dodzie 17.05.25, 22:33 figa_z_makiem99 napisała: > Kim są jej fani, nastoletnimi amebami ? Co za samokrytyka 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 01:59 Fanki spoconego Stępnia nie rozumieją ironii? No tak, Dorota z wyrokiem w zawieszeniu jest kryminalistką ale Stępień, który wyszedł z więzienia nie Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Emil Stępień o Dodzie 17.05.25, 21:37 Na forum wanda jest streszczenie. W sumie nic nowego o tej prostaczce Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 17.05.25, 21:40 Ale powiedział, że jak pracował na giełdzie to dzień się zaczynał od relacjonowania Pudelka. Coś wam to przypomina? 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 10:01 lauren6 napisała: > W sumie nic nowego o tej prostaczce Nie no, trochę nowości jest, a materiał oglada się dobrze mimo 3 godzin. Szumy w głowie i nietolerancja jakiegokolwiek hałasu jako uzasadnienie tego, aby nie mieszkać wspólnie z mężem to imo mistrzostwo świata. Po rozstaniu, jakoś mieszkanie z rzekomymi hałasami od klimatyzatorów już jej nie przeszkadzało. Akcja z: - grożeniem "tulipanem", - stłuczeniem w ataku agresji szklanego stołu, - agresją wobec kobiety na chemioterapii wraz ze zdarciem z niej peruki przy ludziach - super mocna. Informacje o qrwieniu się zagranicą za pieniądze w młodości, "załatwienie" okładki w SuperExpressie o rzekomym romansie Haidara z Rafalalą , będącej świadomym kłamstwem i manipulacją od A do Z; wyciągnięcie na odchodnym kasy na sztuczne cycki w Szwecji i rzucenie Stępnia natychmiast po operacji, "prezent" dla niego w postaci biletu lotniczego do USA tylko po to, aby w tym samym czasie przyjmować kochanka we wspólnym mieszkaniu; totalne samozakłamanie - regularnie upija się i ćpa kokę, a jednocześnie w wypowiedziach dla mediów "walczy" z alkoholem i narkotykami; i tak dalej , I tak dalej - to co wymieniłem to tylko tak na szybko z pamięci, a przecież w tym materiale jest tego dużo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 12:46 Gdzie jest to o jej doświadczeniu dubajowkowym? Nie chce słuchać 3h, mam alergię na glos tego faceta Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 12:58 Ale nie musisz wcale słuchać, on tylko mówi, że osoby faktycznie mające "dubajską przeszłość" poinformowały go, że Dorota też parała się podobnymi wyjazdami. Jest to wielce prawdopodobne , wszak partnerka życiowa jej gitarzysty (w czasie gdy oboje występowali jako "zespół" Virgin) była znaną dubajską burdelmamą , więc to się wszystko logicznie składa w całość. Kontakt miała na wyciągnięcie ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 13:13 Ah OK. Myślałam że będzie konkretniej. Przesłuchałam tylko kilka rozdziałów. O peruce i operacji plastycznej straszne. Ciekawe czy i kiedy ją skan celują. Jak na razie chodzi wg IG po jakiś ewentach na których opowiada że “apteka to ostatni przystanek w walce z chorobą”, na scenie z mikrofonem Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 19:38 Słucham tego na raty i jednak najmocniejsze jest w ostatniej godzinie. Najprawdopodobniej to ona nagrała jego rozmowę telefoniczną z kolegą, przemontowała cały materiał tak aby świadczyła na jego niekorzyść i przekazała prokuraturze. Do tego na kilka dni przed jego wyjazdem do USA w celu promocji filmu "Dziewczyny z Dubaju" zaczęła mówić do mediów, że jej ex mąż zamierza uciec z pieniędzmi inwestorów do Stanów. To wszystko sprawiło, że Emil S. został aresztowany i spędził prewencyjnie w pierdlu półtora roku (!) - a aż do dzisiaj nie ma jeszcze nawet aktu oskarżenia!!!! Równie bulwersujący jest fakt umieszczenia przez Dodę w jego mieszkaniu nie tylko podsłuchów, ale i systemu kamer (!!!!). Szpiegowała go i kapowała do służb. Wiedząc na przykład , że ma przy sobie coś kompromitującego (prawdopodobnie działkę koksu) i właśnie wychodzi z domu, od razu dzwoniła na policję! Normalnie "Sypiając z wrogiem" Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 21:53 To co napisałeś poniżej jest najbardziej szokujące, bardziej niż kamery. No i nie rozumiem- Przepraszam, ktoś kto spedzil półtora roku w więzieniu “za nic” opowiada o o osobie za to odpowiedzialnej w taki stonowany i spokojny sposób?! No i czy to w ogóle legalne trzymać kogoś tyle czasu w areszcie za nic? Coś chyba musiał zrobić? riki_i napisał: > Słucham tego na raty i jednak najmocniejsze jest w ostatniej godzinie. Najprawd > opodobniej to ona nagrała jego rozmowę telefoniczną z kolegą, przemontowała cał > y materiał tak aby świadczyła na jego niekorzyść i przekazała prokuraturze. Do > tego na kilka dni przed jego wyjazdem do USA w celu promocji filmu "Dziewczyny > z Dubaju" zaczęła mówić do mediów, że jej ex mąż zamierza uciec z pieniędzmi in > westorów do Stanów. To wszystko sprawiło, że Emil S. został aresztowany i spędz > ił prewencyjnie w pierdlu półtora roku (!) - a aż do dzisiaj nie ma jeszcze naw > et aktu oskarżenia!!!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 22:23 W Polsce niby można prewencyjnie trafić do więzienia tylko na 3 miesiące, ale jeśli już sąd się na to zgodzi. to potem ta sankcja jest prawie z automatu przedłużana. O kolejne 3 miesiące, i następne, i następne.... Przecież główny "ruski szpieg" w PL pan Mateusz Piskorski spędził w ten sposób w zakładzie karnym chyba coś ponad 2 lata (3 lata? nie pamiętam już... w każdym razie bardzo długo) i też przez ten czas sprawa przed sądem nawet się nie zaczęła. Z panem Stępniem są jeszcze takie smaczki, że: - zmontowanie nagranie z podsłuchu telefonu trafiło od razu do kierownictwa odnośnej prokuratury - mimo to przez 3 miesiące nie zadziało się nic - potem sąd rejonowy odrzucił wniosek prokuratury o areszt - następnie Doda zrobiła objazd medialny z sugerowaniem, że Emil Stępień zamierza wywieźć pieniądze oszukanych inwestorów do USA oraz dzień przed jego aresztowaniem osobiście pojawiła się w prokuraturze - sąd okręgowy na podstawie odwołania prokuratury od decyzji sądu rejonowego zgodził się na aresztowanie Stępnia (sytuacja dość niespotykana) I on nie opowiada o tym w sposób spokojny i stonowany. Najbardziej się wkurzył przed kamerą właśnie w tym momencie. Z tym, że nie ma niezbitych dowodów w ręku, że to Dorota namotała to wszystko i stoi za jego odsiadką. Ma tylko bardzo mocne poszlaki . Stąd musiał się wypowiadać w sposób bardzo ezopowy, nie mówiąc wprost, że to ona (choć oczywiście jednoznacznie wynikało to z całości i sensu jego wypowiedzi) Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 22:38 Jeśli to prawda, to wychodzi na to że Doda jest jeszcze wielką psycholka niż kiedykolwiek myślałam. Tak na chłopski rozum- jeszcze męża własnymi rękami do aresztu wrzucić na prawie dwa lata? Kiedy teoretycznie ( ?) nic jej nie zrobił, a tylko związek się skończył? Brzmi to jak na jakieś true crime. Następnego faceta by otruła? Chociaż ona w oświadczeniach pisze że doprowadził ją do depresji i myśli samobójczych. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 23:46 Ona tymi oświadczeniami o depresji i myślach samobójczych chyba chciała ubezpieczyć się na wypadek takiego rozwoju wydarzeń, jaki nastąpił teraz. Naprawdę jestem mocno rozczarowana, że twarz takiej osoby wyskoczyła mi w reklamie Dafi (na pół ekranu i nie dalej jak 2 dni temu), do tego występy w tv, wciąż udziela wywiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
gru.u Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 22:00 A to są wierutne bzdury. Prokuratura nikogo nie wsadza na podstawie nagrań zrobionych przez kogoś gdzieś tam Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 22:29 gru.u napisała: > A to są wierutne bzdury. Prokuratura nikogo nie wsadza na podstawie nagrań zrob > ionych przez kogoś gdzieś tam Niedługo wyjdzie biografia Tomka Szwejgierta "Więzień CBA". Polecam, jeżeli ci się wydaje, że w Polsce nie da się uwięzić człowieka na długie miesiące tylko i wyłącznie na podstawie pomówień. Odpowiedz Link Zgłoś
gru.u Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 22:43 A podstawie pomówień tak. Fałszywe zeznania na przykład. Natomiast to nie jest tak, że wpadasz sobie do prokuratury z mp3 i mówisz: a bo ja tutaj nagrałam jak mok maz rozmawia przez telefon i umawia się na odbiór 100 kg kokainy, a oni na podstawie tego nagrania go aresztują. Oczywiście można złożyć zeznania fałszywe, ale nie bierze się jako dowodów jakichś nagrań prywatnych ludzi nie wiadomo skąd Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 22:52 Jak to 'nie wiadomo skąd'? W prokuraturze mogła zeznać, że to ona nagrała. I powiedzieć w jaki sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 22:53 Przeczytaj sobie jeszcze raz streszczenie rikiego. Odpowiedz Link Zgłoś
gru.u Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 13:20 Całość robi wrażenie zwykłych opowieści z meliny tylko menela mają więcej kasy niż tacy zwykli Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 13:24 Ciekawe kiedy się przyjęło że ludzie na świeczniku/ z kasą “powinni” być bardziej eleganccy dystyngowani i z klasą, zgadzam się że to melin Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 13:55 Tak, tylko to jest bogata melina. Odpowiedz Link Zgłoś
gru.u Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 21:59 Ale to nie zmieni faktu, że dramy są na takim samym poziomie jak u mnie na tak zwanym menelplatz Taka różnica że tu się typ wydziera że Dorotka się qrwila w Dubaju a u nas, że Aśka dała du… w parku w sąsiedniej dzielnicy. Jeden ma pretensje że dał na cycki a ona nic, a tutaj kiedyś się typ głośno burzył że suka flaszkę dostała i nawet loda nie zrobiła i nie tak się umawiali. Różnica tylko w rekwizytach Odpowiedz Link Zgłoś
piwoniawpiwnicy Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 16:56 'A Dioda : Oj tamtam, komu damdam tylko nie w Ramach Dam. Teraz już czekolada dupbajska jest lekko passe, liczą się inne kłakocie - włosie wschodu w zębach, zatopione w czekoladzie typu ruby ze starej huby lub różanym nadzieniu z menarche i pismanyi, anielskie, menelskie..who, re cares'. Odpowiedz Link Zgłoś
evro44 Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 16:28 skoro D.Kazimierską dało się z dnia na dzień usunąć z telewizji która to "za przeszłość" została wyrugowana to czemuż to Rabczewska nie mogłaby podzielić takiego losu za nieustanną od lat "działalność"? Myślę, że dla niej byłaby taka kara nie do uniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 16:40 Rabczewska to jest tylko okrutnie i nienormalnie mściwa.pytanie otwarte czy to jakieś psychiatryczne zaburzenie czy tylko nieprawidłowa osobowość.ona wyciąga armaty i napie… używając wszelkich środków jest bezwględna ale też głupia w tym działaniu bo zamroczona chęcią zemsty. Ktoś jej złamie paznokieć to bedzie go wykańczać na raty albo tłuc i pamietac na zawsze co jej zrobił powiedział.porownywanie jej do kazimierskiej czy Stępnia jest od czapy, zupełnie inny typ człowieka, żaden z niej gangster tylko skrajna egomaniaczka stąd jej problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 17:02 Nie takie rzeczy moralnie podłe mają na koncie artyści i osoby publiczne patrz lubiany Czarek Pazura i jakoś nikt im nie każe znikać.Rabczewska reaguje nieadekwatnie na różne wydarzenia i to jej problem tam gdzie normalny człowiek poczuje się tylko dotknięty ona będzie oblewać moczem i grozić tulipanami na imprezach.ze wybiera na partnerów takich a nie innych zawodników dostaje ciosy większe niż zadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 17:47 A przepraszam co niby takiego zrobił Czarek Pazura? Bo ja wiem tylko o nałogowym bordello bum bum. Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 17:50 Narkotyki i skubanie emerytów to tylko fragment,to nie ty pisales o dragach i agenturach chyba tak Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 18:05 Nawet ludzie którzy średnio się orientują zarejestrowali afery z Pazura, szantaże, naciąganie. A Wiśniewski tam to dopiero było moralnie, łącznie z tym że podobno wyśmiewał jakiś biednych ludzi poza kamerami udając dobrego człowieka w jakimś programie.jakby tak zrobić przegląd to tam niewielu jest takich co nie mają nic na koncie.uzywki to jest standard Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 20:19 Jakie szantaże i naciąganie? Oprócz akcji z garnkami sprzed 20 lat nic nie wiem? No i on chyba nie ma gabgusowych zapędów, to że kiedyś chodził na prostytutki nie znaczy chyba że jest zepsutym do głębi człowiekiem z wyrokami na koncie? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 20:22 Też mi nic nie wiadomo o tym by Cezary Pazury kogoś pobił albo nasyłał gangusów Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 20:42 Jest jeszcze osobna kategorią celebrytów którzy jeżdżą po pijanemu i realnie zagrażają innym.A Rabczewska jest tylko mściwym egomaniakiem.Zeby być w pewnych miejscach trzeba mieć ego ale to co ona wyprawia nie mieści się w normach.Nikt nie dusi ludzi bo się narazili.Te zdrady to też mogła być forma zemsty. Ona ma poczucie krzywdy, te krzywdy mogą być nawet urojone, uważa że zemsta się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 21:05 obrus_w_paski napisa�a: > Jakie szantaże i naciąganie? Oprócz akcji z garnkami sprzed 20 lat nic nie wiem > ? > No i on chyba nie ma gabgusowych zapędów, to że kiedyś chodził na prostytutki n > ie znaczy chyba że jest zepsutym do głębi człowiekiem z wyrokami na koncie? Były pornoszantaze on płacił gangsterom Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 21:26 Jego szantażowano czy on kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 21:33 No jego, chyba wciąż są dostępne materiały na ten temat koniec końców byl ofiarą ale chyba tylko wy tu łykniecie że cała akcja to było uderzenie w Kościół katolicki bo on jest wierzący i moralny. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 22:15 No więc mówiłem- burdello bum bum , wraz z wszelkimi konsekwencjami . Jak się jest znaną twarzą i często korzysta, to się kończy właśnie nagrywkami i próbami szantażu. Ps. No chyba, że nazwisko stałego klienta brzmi Kuchciński, a rządzi PIS. Wtedy pewien pan właściciel od agentur popełnia "samobójstwo" w więzieniu, a nagrane taśmy magicznie znikają z sejfu służb. 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 22:24 riki_i napisa�: > Wtedy pewien pan właściciel od agentur popełnia "samobójstwo" w więzieniu > , a nagrane taśmy magicznie znikają z sejfu służb. 😉 Na leżąco 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 22:24 No, ale chyba widzisz różnicę pomiędzy byciem ofiarą szantażu a wysyłaniem kolesi, żeby zaszantażować kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 22:32 Szczerze mówiąc jeśli miałabym oceniać moralność to nie widzę różnicy. Rożnica jest taka że z pewnością nie jedna celebrytka miała swego czasu ochotę dusić szulim ale nie przeszła do czynów, nienormalna Doda przeszła do rękoczynów i jeszcze wymyśliła spryskanie moczem w akcie zemsty. Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 22:34 *oceniać moralność i stopień zakłamania Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 22:46 Program Szulim był dość wstrętny, ale to nie powód aby ją bić i oblewać moczem. Dziwi mnie , że potem, gdy w wiadomych okolicznościach zginął Piotr Woźniak-Starak , Doda konsekwentnie trzymała buzię na kłódkę i nie komentowała akcji z kelnerką. Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 23:02 A Wiśniewski za co został skazany za czerwone włosy? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 23:24 kariwitch00 napisa�a: > A Wiśniewski za co został skazany za czerwone włosy? za wał na SKOK Wołomin. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 23:12 Może jednak za biedną była. Do tej pory taki Pudelek blokuje dodawanie komentarzy tylko w dwóch przypadkach: pod publikacjami nt faceta od InPostu i jego żony i pod starymi artykułami o śmierci staraka. Myślę że jednak jego rodzice mają lepszych prawników niż Doda, a ona chyba jednak wie z kim może próbować Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 19.05.25, 23:34 Pewnie tak. Tutaj skrót tych 3 godzin na 13 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
kot.z.kosmosu Re: Emil Stępień o Dodzie 20.05.25, 09:05 > Myślę że jednak jego rodzice mają lepszych prawników niż Doda, a ona chyba jedn > ak wie z kim może próbować Też tak myślę. Ona jest silna wobec słabych, a z silniejszymi od siebie nie zadziera, dlatego milczała Odpowiedz Link Zgłoś
kot.z.kosmosu Re: Emil Stępień o Dodzie 20.05.25, 09:07 kariwitch00 napisa�a: > Szczerze mówiąc jeśli miałabym oceniać moralność to nie widzę różnicy. Poważnie nie widzisz różnicy między byciem ofiarą a sprawcą szantażu??? Odpowiedz Link Zgłoś
gru.u Re: Emil Stępień o Dodzie 20.05.25, 09:43 Je widzisz różnicy między przestępca a jego ofiarą? Odpowiedz Link Zgłoś
gru.u Re: Emil Stępień o Dodzie 20.05.25, 09:41 Człowiek, który bije, grozi pobiciem, szantażuje i zleca gwałt to nie jest gangster? A kto? Osoba lekko nieuprzejma? Odpowiedz Link Zgłoś
evro44 Re: Emil Stępień o Dodzie 20.05.25, 10:22 Naprawdę widzisz różnicę? Przecież ona też ma wyrok a sprawy ze Stępniem są w toku, więc jedzie w tym samym pociągu co on, tylko w innej klasie. A z wywiadu wynika, że chce odwrócić uwagę od swojej osoby i idzie na układy, żeby swój udział umniejszyć w ciemnych interesach aby potem zgrywać niewiniątko i ofiarę Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 21.05.25, 16:53 innpoland.pl/212819,byly-maz-dody-wraca-do-gry-liczyli-ze-sprawa-nie-wyjdzie-na-jaw Para mieszana, całkiem dobrze zgrana Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 21.05.25, 18:02 No naprawdę brakuje tam już tylko dizwek, dragów i pobić. Oh wait… Patologia level master Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 21.05.25, 18:26 Z tego długiego wywiadu z człowiekiem niezwykle kompetentnym w sprawie, wynika, że działali "wespół wzespół" , a potem Doda postanowiła 'zrzucić z sań' Stępnia jako zbędny balast i obciążyć go odpowiedzialnością za wszystko jako "Czarne Mzimu". Plan nie do końca się udał, bo Stępień po wyjściu z pierdla zaczął szarżować niczym rozwścieczony nosorożec, a sprawa jest nadal rozwojowa i niewykluczone, że prokuratura postawi Dodzie kolejne zarzuty. Ps. Żałuję nieco pani Roksany Gąski, która została słupem nowej firmy producenckiej Stępnia. Ten pan jest już moim zdaniem niereformowalny i jeśli uda mu się zebrać pieniądze od inwestorów, to ich oczywiście przekręci. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 21.05.25, 18:48 Tournée Emila Stępnia po polskim You Tubie nie ma końca.... www.youtube.com/watch?v=2DUoi51_qAY Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: Emil Stępień o Dodzie 21.05.25, 20:36 Ale czy ktos mysli że ona ma dziś jeden zarzut Stępień 190 ale już niedługo prokuratura przedstawi jej kolejne 165? Przecież już mniej więcej widać jak oceniła jej udział w sprawie prokuratura. Odpowiedz Link Zgłoś
evro44 Re: Emil Stępień o Dodzie 21.05.25, 21:10 Sprawa rozwojowa bo donosi, sypie, udaje chorą i pokrzywdzoną. Liczy na rozmycie i przekierowanie na innych. Ale może też jest podpuszczona i nagle okaże się, że jednak jej udział nie jest taki minimalistyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 24.05.25, 00:23 Doda odpaliła prawników przeciwko youtuberowi , który zamieścił kolejny wywiad ze Stępniem. www.youtube.com/watch?v=mhG4w-6vsFw Polecam oglądać od 17'20'' , całe 5 minut - warto. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 24.05.25, 14:42 Ale on cpal te kilkanaście lat temu z Doda czy jakaś inna kobieta i po prostu porównuje zachowanie dody do zachowania tamtej kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 24.05.25, 14:44 Straszna melina. Seba pobity przez Karyne na detoksie Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 24.05.25, 14:58 Ćpał z inną kobietą, którą charakterologicznie przyrównuje do Dody. Jak zerwał z nią kontakty, to napuściła na niego gościa (zresztą wspólnego znajomego), aby go pobił. Co i tenże uczynił, jak widać na załączonych obrazkach. Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Emil Stępień o Dodzie 24.05.25, 14:50 Doda jest specyficzną osobą, nie razi mnie jej egoizm, facetów może sobie zdradzać, jej życie. A jesli uważa z prochami to i setki dożyje w dobrym zdrowiu. Co do aborcji to jest to najbardziej prywatna sprawa i po wuj się dzieliła info z takim typem. Odpowiedz Link Zgłoś