Dodaj do ulubionych

Zlot ematek w realu

• kozica111 Re: Zlot ematek w realu 30.07.25, 19:20
      Zlot jest możliwy jak jest zaufanie i życzliwość mimo różnicy poglądów.
      Nie zdecydowałabym się na zlot ze względu na Lajtova zwaną Krejyzimamą,człowiek dla mnie inteligentny ale agresywny , wsparty politycznymi preferencjami opiekunek forum.
      Ze względu na teksty IP powinno być zablokowane permanentnie.A nie jest.
      • srubokretka Re: Zlot ematek w realu 30.07.25, 20:10
        >Nie zdecydowałabym się na zlot ze względu na Lajtova zwaną Krejyzimamą,człowiek dla mnie inteligentny ale > agresywny , wsparty politycznymi preferencjami opiekunek forum.

Racja. Tego typu indywidua zyja po to zeby innym szkodzic. Wystawiac sie na nie w realu to postawowy blad.
        • nenia1 Re: Zlot ematek w realu 30.07.25, 20:17
          srubokretka napisał:

> Racja. Tego typu indywidua zyja po to zeby innym szkodzic. Wystawiac sie na nie
          > w realu to postawowy blad.

Tak, i to jest dla mnie realny i uzasadniony powód żeby na taki zlot nie jechać. Jak masz na karku zazdrosnego alby zwyczajnie sfrustrowanego zjeba, który czyha na każde twoje słowo żeby się przypieprzyć, to wiadomo że taki zlot wykorzysta do tego, żeby cię zidentyfikować i zatruwać realne życie. Co nie jest trudne gdy dysponuje się np. zdjęciem z tego zlotu i innymi bardziej szczegółowymi danymi typu prawdziwe imię czy numer rejestracyjny samochodu itp.
          • riki_i Re: Zlot ematek w realu 30.07.25, 23:07
            Chorzy ludzie byli zawsze, wiadomo jak zginął John Lennon czy pewna polska Miss. Wydaje mi się jednak, że zjawisko zjebów dopie*alających się do celebrytów, czy nawet do najzwyczajniejszych ludzi - takich jak tutaj na forum- tyle, że prezentujących wyraziste poglądy i jakąś osobowość SILNIE NARASTA i jest połączona z coraz większą agresją. Nie mam pojęcia skąd to się bierze. W każdym razie pomysł zbiorowego spotykania się w realu w sytuacji, gdy gdy na forum grasują jednostki silnie zaburzone, których celem życiowym jest szkodzenie bliźnim, jest z gatunku science fiction.
            • lajtova Re: Zlot ematek w realu 31.07.25, 17:31
              Moim celem jest głównie szkodzenie prawactwu.
              Drugim ważniejszym pokazywanie że król jest nagi. Sporo tu takich królowych i królów co piszą o wspaniałych szatach a są goluskie jak się porówna kreacje z realem.
            • 71tosia Re: Zlot ematek w realu 01.08.25, 21:37
              ''Wydaje mi się jednak, że zjawisko zjebów dopie*alających się do celebrytów''...moze sie myle (to przepraszam) ale czy to nie ty Ryszardzie czesto zakladasz jakies dyskusje o celebrytach i chwalisz sie ilu z nich widziales, znasz, sa twoimi sasiadami etc i raczej zbyt pochlebnie o nich nie piszesz?
              • riki_i Re: Zlot ematek w realu 01.08.25, 23:12
                Od tego co ja piszę, do zjawiska "zjebów dopie*alających się do celebrytów' jest odległość jak Rów Mariański. Gdzie Rzym gdzie Krym.
                • angazetka Re: Zlot ematek w realu 01.08.25, 23:27
                  Nie, czepianie się Sashy Strunin, że przytyła, a Opozdy, że nie powiedziała ci o ciąży, to zupełnie co innego big_grin
          • snakelilith Re: Zlot ematek w realu 31.07.25, 00:37
            nenia1 napisała:

> . Jak masz na karku zazdrosnego alby zwyczajnie sfrustrowanego zjeba, który czy
            > ha na każde twoje słowo żeby się przypieprzyć, to wiadomo że taki zlot wykorzys
            > ta do tego, żeby cię zidentyfikować i zatruwać realne życie.

Sfrustrowane i zazdrosne zjeby wszędzie widzą sfrustrowane i zazdrosne zjeby, więc wiadomo, że będą pyerdolić, że nie przyjadą, nie dlatego, że taki zlot to nuda i strata czasu, a dlatego, że ktoś będzie je stalkować. Tak jakby było co..... big_grin
        • lajtova [...] 31.07.25, 17:29
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • srubokretka Re: Zlot ematek w realu 02.08.25, 05:05
          lajtova mozesz powtorzyc? Nie zdazylam, a pewnie bylo warto hehe
      • miaumia Re: Zlot ematek w realu 31.07.25, 12:04
        Zauważyłam to samo, mnóstwo ataków personalnych.
        Nie wiem, czy mizantropka to ta sama osoba ale chyba nie.
        Choć też atakuje i wyzywa, często za nic.
        • lajtova [...] 31.07.25, 17:27
      • majaa Re: Zlot ematek w realu 31.07.25, 13:03
        Dokładnie. Niektóre ematki niestety sprawiają wrażenie agresywnych, wulgarnych świrusek, po których można się spodziewać wszystkiego. Czy to tylko taka forumowa kreacja, czy może są takie też w realu - nie wiadomo, ale zupełnie nie miałabym ochoty tego sprawdzać.
        • srubokretka Re: Zlot ematek w realu 02.08.25, 05:13
          > Czy to tylko taka forumowa kreacja, czy może są takie też w realu - nie wiadomo,

Oj wiadomo. Takiej kreacji nie da sie utrzymac latami.
          Wiekszosci zdjec nie wrzucam, a korci mnie czasami, co dopiero mowic o osobistym wystawieniu sie na cos takiego. Jeszcze zaplacic (dojazd itd) za ta przyjemnosc big_grin
      • lajtova Re: Zlot ematek w realu 31.07.25, 17:25
        Kasia łamiesz mi sercesmile
      • lajtova [...] 31.07.25, 17:28
    • taki-sobie-nick Re: Zlot ematek w realu 30.07.25, 20:29
      Nie ma mowy. Co najwyżej w cztery oczy z wybraną przeze mnie osobą.
      • mikams75 Re: Zlot ematek w realu 31.07.25, 18:07
        I kogo byś wybrała?
        • taki-sobie-nick Re: Zlot ematek w realu 31.07.25, 19:37
          mikams75 napisała:

> I kogo byś wybrała?

A nie powiem.
        • taki-sobie-nick Re: Zlot ematek w realu 01.08.25, 20:49
          mikams75 napisała:

> I kogo byś wybrała?

Chodziło mi raczej o jedną naraz.
    • slatynka85 Re: Zlot ematek w realu 31.07.25, 00:53
      Byłam na zlocie w 3008 i 2009 roku z gazety,ale nie z forum emamy, tylko z rówieśniczego, nawet byliśmy w gazetce DZIECKO ☺️
      Teraz bym nie pojechała bo za dużo osób tik toka ogląda i po prostu by mnie rozpoznali wszyscy 🤣A tak -moge być anonimowo 😉
      • slatynka85 Re: Zlot ematek w realu 31.07.25, 00:54
        2008,nie w 3008 😉
        • miaumia Re: Zlot ematek w realu 31.07.25, 12:00
          W 3008 ematka będzie pramatką ale i tak spoko ;p
          Rozumiem, lepiej nie tracić prywatności.
    • miaumia Re: Zlot ematek w realu 31.07.25, 11:58
      W Szczecinie byłoby super smile
      Jak mi się uda, przyjdę z Łaskotkiem ;p
    • miaumia Re: Zlot ematek w realu 31.07.25, 12:12
      Wiozę Stasinki dla lajtovej, dla ukokrnja atmosfery zlotu xD
      • miaumia Re: Zlot ematek w realu 31.07.25, 12:30
        Ukojenia*
    • 71tosia Re: Zlot ematek w realu 31.07.25, 20:31
      Z kilkoma osobami z forum korespondowałem prywatnie w konkretnych sprawach, moje poglądy prywatne i na forum sa spójne wiec nie mam problemu z tym ze w tej korespondencji uzywam prawdziwego nazwiska (łatwo sprawdzić kim jestem, gdzie pracuje etc). Sa to jednak wybrane osoby z forum i chyba tak pozostanie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka