Dodaj do ulubionych

pytanie za 100 punktów - ile macie par butów?

23.11.04, 15:21
w weekend było tu u mnie strasznie zimno i rzuciłam mężowi że muszę sobie
kupić jakieś buty zimowe (teraz chodzę w takich jesiennych półbutach). Na co
mój mąż stwierdził że mam z 10 par butów (kurczę, trafił!) i po co mi
następne (sam ma 7smile)? Ale wiecie jak to jest: adidasy, wyjściowe kozaczki do
spódnicy, sandałki, klapki, eleganckie buty na wyjście....
Powiedzcie mi czy faktycznie mam za dużo butów czy jednak nie jest ze mną tak
źle?
Obserwuj wątek
    • ikaikaj Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 23.11.04, 15:24
      hmmm...jagienko...trafilas w moj czuly punktsmilemam absolutnego swira na punkcie
      butow.nie moge sie powstrzymac jak widze jakies slicznesmile
      mam dokladnie 37 par...mozesz mnie zacytowac mezowi,moze zgodzi sie na twoja 11wink))
      pozdrawiam!
      • malgra Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 23.11.04, 15:43
        przebiłaś mnie z jedną parą.
    • sakada Dwie:-)) 23.11.04, 15:32
      Jedną parę glanów (HD-ków) i parę Martensów. Gany są na zimę a Martensy na
      każdą inną porę rokusmile Muszę przyznać, że nie umię chodzić w typowo "damskich"
      butkach. Jak założyłam kiedyś buty na koturnie - skręciłam kostkę, a jak
      założyłam na obcasie - maaatko, szkoda gadać; robiłam malutkie kroczki jak
      gejsza i miałam wrażenie, że zaraz się wywalęsmile W glanach jest mi bardzo
      wygodnie, mogę biegać w razie potrzeby, nie straszne mi kałuże i błoto. Ponadto
      to jest bardzo wytrzymałe obuwie i starcza na lata.

Pozdrawiam.
      • l.e.a Re: Dwie:-)) 23.11.04, 15:34
        Glany i półbuty na jesień, ocieplane trapery zimowe, kozaki. To wsio.
        • sowa_hu_hu jak ja bym chciała miec 37 par :) 23.11.04, 15:37
          alez jestem próżna wiem wiem smile

ale mogłabym miec nawet z 50 par smile

mam mniej niż 10 na pewno! z reszta jak mis ie buty nudza to sprzedaje na
          allegro zazwyczaj za marne grosze - i taki robie interes...
          kupowac nie umiem i tyle...
          najgorsze jest to ze te które mi sie pofobają kosztująnp. kozaki 700zł -
          niestety nie stać mnie na taki luxus...
          zawsze co roku kupowałam nowa pare ale w tym roku chodze w dwóch parach kozaków
          z tamtego roku i zyje smile
          • ikaikaj Re: jak ja bym chciała miec 37 par :) 23.11.04, 15:41
            no widzisz sowo-ja ci zazdroszcze bo ze mnie sentymentalna kwoka i nie umiem
            sprzedac,zadnych z moich butowsmile
            kazde maja jakas historie i z czyms mi sie kojarza...a to z randka,a to z
            wakacjami...bosz,moze mi lekarza trzeba?wink
        • jagienkaa Re: Dwie:-)) 23.11.04, 15:42
          a w lecie w czym chodzisz?...
        • l.e.a Re: Dwie:-)) 23.11.04, 15:45
          zapomniałam o sandałach i mam jeszcze półbuciki na obcasie smile
          • jagienkaa Re: Dwie:-)) 23.11.04, 15:45
            a no właśniesmile
      • jagienkaa martensy 23.11.04, 15:35
        też kiedyś miałam (pod koniec liceum) - miałam właśnie HD oryginalne (wtedy
        kosztowały ze 300zł - najdroższe buty jakie kupiłam) to strasznie mi
        przeciekały, obdarły skórę a na koniec to się okazało że się ślizgają po
        śniegu...ale bardzo je lubiłam, dopiero półtora roku temu je wyrzuciłam (stąd
        mi właśnie brak typowo zimowych butów)
      • aari Re: Trzy:-) 24.11.04, 22:07
        Ja mam drewniaki ( cały czas w nich chodzę ), botki zimowe - wiązane na płaskim
        i letnie sandałki ... no japonek prysznicowych nie liczę smile
        czyli trzy.
    • ikaikaj Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 23.11.04, 15:38
      hehehe...moglam sie nie przyznawacwink
      a tak powaznie to martensow w mojej kolekcji mam 3 parysmile
    • libra.alicja Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 23.11.04, 15:39
      Na lato sportowe sandały i sandałki do sukienek oraz szmaciaki do joggingu.
      Na zimę kozaki wysokie i niskie.
      Na jesien półbuty.
      I uniwersalne buty trekkingowe na wszystkie pory roku.
      Eleganckie czułenka "na okazje".
      8 par na cały rok. To chyba niezbędne minimum. Jak pracowałam było więcej.
      A, i jeszcze profesjonalne buty turystyczne na wyższe góry.
      • alex05012000 Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 23.11.04, 15:51
        sandałki-na upały, czarne półbuty -jesienno-wiosenne, ze sportowych adidasy,
        buty zimowe za kostkę, poza tym czarne i granatowe pantofle do pracy, na
        obcasie, takie eleganckie, i zamszowe na wielkie wyjścia też na obcasie - razem
        8, mniej chyba się nie da, do pracy w adidasach nie pójdę, na zimę i upał też
        trzeba mieć różne... poza tym jak mi obcas w jednych odpadnie to bym musiała w
        domu zostac! pozdrawiam
    • yola66 Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 23.11.04, 15:46
      o kurcze.... kurcze....
      Ja się nie umiem doliczyć wszystkich moich par butów.... mam ich dużo.... jak
      czytam wasze posty do dochodzę do wniosku, że dużo za dużo.... ale ja po
      poprostu lubię buty (nie wspominając o torebkach).... Samych typowo zimowych
      butów mam 7 par...
      • ikaikaj kto da wiecej?;))))(n/txt) 23.11.04, 15:47
        • alex05012000 Re: co to są glany???? 23.11.04, 15:55
          • sakada Re: co to są glany???? 23.11.04, 15:59
            glanfan.republika.pl/
            - moje są jednak w dużo lepszym staniesmile))
        • ligia76 Re: kto da wiecej?;))))(n/txt) 24.11.04, 19:57
          A ja byłam przekonana, że mam mało smile
          Mam ok. 20 par, wliczając adidaski.

Pozdrowienia
          Ligia
    • mamadwojga Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 23.11.04, 16:11
      Ja mam dość dużo butów ale część z nich powinna powędrować do kosza, bo są już
      lekko niemodne. Niestety nie wyrzucam butów bo mam bardzo małą stopę i ciężko
      mi coś nowego i fajnego kupić.
      Z butów które noszę mam: kozaki, klapki jesienne, klapki letnie (2 pary-na
      obcasie i bez) i jedne takie półbuty co się nadają tylko do kościoła. No i
      sportowe. A z butów których nie noszę mogłabym ubrać średniej wielkości klasę
      szkolną smile. Muszę te buty chyba powyrzucać w końcu.... hmmmm. Zawsze jednak
      sobie myślę że mogą się przydać i tak je trzymam. Mam nawet swoje ślubne
      pantofle...
    • delta.x Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 23.11.04, 16:22
      Ja mam 12, dopiero teraz sobie to uświadomiłam wink
      • joasiiik25 Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 23.11.04, 16:24
        11 par
        • neospasmina 6 par z kaloszami 23.11.04, 16:30
          lato: sandały i drewniaki
          jesień/wiosna: sportowe, na obcasie
          zima: traperki
          kalosze luzem

za mało!
    • aleksandrynka Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 23.11.04, 16:27
      Hmm, no nie wiem. A klapki letnie liczyć, japonki i takie tam? No to będzie...
      Nie moge policzyć, bo dziecko śpi w pokoju z butami. Ale z 15 to na pewno, a
      chyba i więcej. I jak dla mnie za mało. A dla mojego męża o 14 za dużo smile))
    • odalie Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 23.11.04, 16:30
      - 1 para glanów na 24 pary dziurek - wczoraj, jak była chlapa, okazało się, że
      przeciekają, więc...

- druga nowiutka para glanów (10 dziurek)

- wysokie (na 30 dziurek), zapinane z boku na zamek, na wąskim obcasie kozaczki

- na obcasie-wąskim słupku czarne do spódnic, lekko zakrywające

- do spódnic a la Amelia (nie wiem, jak je opisać, takie czarne lakierni na
      wysokim obcasie, ale nie wąskim, lecz szerokim, prawie kwadratowe, dość
      szerokie czubki; zapinane na paseczek)

- okropnie niewygodne paskudy z Daichmana (co oni za numerację mają, 40-tka za
      wielka a 39 jak dla złej siostry Kopciuszka) na niskim obcasie-kaczuszce, z
      czubkiem i klamerką do spodni (chyba)

- półbuty typu glany, burgdundowe

- sandały na obcasie

- sandały płaskie

- tenisówki

- na obcasie 10 cm, z tafty, w kolorze burgunda - nie wiem, do czego, ale na
      pewno nie do chodzenia smile))))

- jakieś coś z czego wyrosłam podczas ciąży ale szkoda wyrzucić - na obcasie ze
      dwie pary, jedna sznurowana
      • melka_x Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 23.11.04, 17:08
        Na szczęście mój mąż ma świra na punkcie butów i ich jakości, jakby nas było na
        to stać podejrzewam, że jeżdziłby wyłącznie po to do Londynusmile. Nie muszę się
        więc martwić, że powie mi, że mam ich za dużosmile. A ile mam? Nie wiem.

Cztery pary typowo zimowych. Traperki, ciepłe i wygodne, idealne na spacery czy
        wyjazdy w góry, ale niespecjalnie pasujące do biurowych ubrań. No i beżowe,
        więc nie pasujące do czerni, granatów czy szarości. Długie, obcisłe skórzane
        botki, świetne do spódnicy i płaszcza, ale kiepskie w połączeniu z puchową
        kurką, no i nie najcieplejsze i nie najwygodniejsze. I czarne, więc nie
        pasujące do brązów. Wygodne ciepłe czarne buty i eleganckie, ale mniej wygodne
        z brązowej skóry.
        Ale i tak chodzę najczęściej w traperkach, nawet jak mi do końca nie pasują do
        reszty, bo wygodnie i ciepłosmile
        Letnich i jesienno-wiosennych... no nie wiem, nie chce mi się liczyć (co nie
        oznacza, że jest ich bardzo dużo). Najczęsciej od początku czerwca do końca
        września chodzę w klapkach, każdy złożony z podeszwy i dwóch minimalistycznych
        pasków, nie cierpię krytych butów.
        • le_lutki Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 24.11.04, 10:34
          To tak jak u mnie smile
          Moj maz ma swira moze nie tyle na punkcie butow co ich dobrej jakosci. On
          kupuje rzadko (swoje) ale tylko konkretne marki (moze ze dwie) i za taka kwote,
          ze ja za pierwszym razem malo nie usiadlam.
          Odkad jestem mezatka mam coraz lepsze buty wink On czesto inicjuje te zakupy,
          finansuje najczesciej, na pewno wybiera ze mna i nie ma hasla, ze sa "za
          drogie". Natomiast zdarzylo mi sie juz dostac opieprz za kupowanie "byle
          czego" - bo to wg niego wyrzucanie pieniedzy. Przejelam poniekad to
          rozumowanie, bo mnie przekonalo.
          Teraz natomiast juz drugi rok jestesmy na etapie marudzenia: chcialbym Ci kupic
          plaszcz, zebys nareszcie miala jakis naprawde ladny... (ja i tak najczesciej
          chodze w kurtce "narciarskiej" z polarem, bo marzne, ale to nie wazne wink
          Pozdrawiam

melka_x napisała:

> Na szczęście mój mąż ma świra na punkcie butów i ich jakości, jakby nas było
          na
          >
          > to stać podejrzewam, że jeżdziłby wyłącznie po to do Londynusmile. Nie muszę się
          > więc martwić, że powie mi, że mam ich za dużosmile. A ile mam? Nie wiem.
          >
          > Cztery pary typowo zimowych. Traperki, ciepłe i wygodne, idealne na spacery
          czy
          >
          > wyjazdy w góry, ale niespecjalnie pasujące do biurowych ubrań. No i beżowe,
          > więc nie pasujące do czerni, granatów czy szarości. Długie, obcisłe skórzane
          > botki, świetne do spódnicy i płaszcza, ale kiepskie w połączeniu z puchową
          > kurką, no i nie najcieplejsze i nie najwygodniejsze. I czarne, więc nie
          > pasujące do brązów. Wygodne ciepłe czarne buty i eleganckie, ale mniej
          wygodne
          > z brązowej skóry.
          > Ale i tak chodzę najczęściej w traperkach, nawet jak mi do końca nie pasują
          do
          > reszty, bo wygodnie i ciepłosmile
          > Letnich i jesienno-wiosennych... no nie wiem, nie chce mi się liczyć (co nie
          > oznacza, że jest ich bardzo dużo). Najczęsciej od początku czerwca do końca
          > września chodzę w klapkach, każdy złożony z podeszwy i dwóch
          minimalistycznych
          > pasków, nie cierpię krytych butów.
    • gagunia Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 23.11.04, 17:29
      ok 15 par mam i ciagle mi malo.
    • nanuk24 Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 23.11.04, 20:39
      Hej! To musisz koniecznie namowic meza na kolejna paresmile.Ja juz namowilamsmile)
      Uwielbiam buty i caly czas kolekcjonuje. Letnich butow mam 10 par, w tym 3 na
      szpilce, 3 na koturnie, 2 pary klapek na plaskim obcasie i 2 pary klapek na
      koturnie.Wiosennych mam 5 par i zimowych 7(wszystkie na obcasie lub koturnie w
      roznych kolorach) a i tak teraz musze sobie dokupic kozaki do kolansmile
      • hanka_79 Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 23.11.04, 21:13
        Zdecydowanie za mało!!!! Uwielbiam ładne buty, niestety nie stać mnie na tyle
        ile bym chciała.
        - kozaki
        -półbuty zamszowe
        -lakierki wiosenno-jesienne
        -adidasy
        -atenki
        -klapki na obcasie
        -stare i ulubione sandały, które zakładam jak idę do piaskownicy
        -ha, białe, ale ładne od ślubu, noszę sporadycznie do letnich kreacji typu
        wesele
        -czarne, na morderczym obcasie- ala sylwester
    • janeausten1 Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 23.11.04, 21:50
      14, w tym tylko na zimę 3.
    • aniaop Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 24.11.04, 09:24
      Ja mam conajmniej 20 par (z czego 5 samych klapkow) i ciagle kupuje nowe.
      Uwielbiam buty. Moj maz natomiast ma 6 par, w ktorych chodzi na okraglo.
      • laskosia Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 24.11.04, 09:46
        od wczoraj o jedną więcej wink nie mogłam się oprzeć ślicznym koniakowym,
        skórzanym, sznurowanym, wysokim bucikom z kwadratowymi noskami smile)))
        lubię buty i mam ich sporo- ale nigdy za dużo smile)
        Kasia
    • burza4 Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 24.11.04, 09:54
      Nie liczyłam - na oko coś pomiędzy 20 a 30 par.
      Zimowych mam z 6 par i własnie wybieram się po kolejnesmile)), z tym że jedne
      pójdą do kosza, więc sumarycznie zostanie tyle samo
      Mój mąz ma podobną ilość...
    • le_lutki Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 24.11.04, 10:17
      Sama nie wiem, ale oglolnie stawiam na jakosc, nie na ilosc. Dobra para butow
      to wydatek rzedu minimum 100-150 euro wiec sila rzeczy nie kupuje sie ich
      codziennie.
      Mam:
      - polbuty typu mokasyny, b. eleganckie, na jesien
      - wysokie buty na wysokim obcasie - na zime, do spodnicy i spodni, moj ostatni
      i bardzo udany nabytek
      - dwie lub trzy pary butow "wyjsciowych" na obcasie (typu czolenka) - czrbne,
      biale i kremowe.
      - buty Timberland (bezowe, zamszowe, w stylu "gorskim" - wlasnie je mam w pracy
      na nogach) - na jesien i zime
      - buty typowo gorskie Aigle - tylko bardziej "masywne" od Timberlanda
      - adidasy
      - tenisowki
      - sandalki z samych rzemyczkow sznurowane do kolan do sukienek letnich
      - klapki letnie
      Chyba tyle?...
      Razem: 10 lub 11. To chyba bez przesady??
      W orownaniu z niektorymi znajomymi czy chociazby bratowa, to mozna powiedziec,
      ze W OGOLE nie mam butow wink
      Pozdrawiam
    • anoczek Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 24.11.04, 10:35
      Aż mi wstyd jak czytam sobie te posty.
      Ja mam:
      - jedne sandałki
      - jedne człenka
      - jedne kozaki na wysokim obcasie
      Mam problem z kupnem butów bo mam szczupłą i długą nogę. I właśnie szukam od 2
      miesiecy butów.
    • aska2000 Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 24.11.04, 11:47
      Ojej..!
      Sama nie wiem, jak to u mnie-dobrze czy źle..? No bo: szafa przedpokojowa
      pełniusieńka (ale tam są także butki mojej córci, no i męża- te ostatnie
      najmniej liczne, trzeba przyznać..smile, od jakiegoś czasu pudełka z moimi nowymi
      zakupami zaczęły zapełniać dolne partie garderoby, hmmm...
      Uczciwie się przyznaję, że moich własnych par butów musi być ze 30-35, niby
      dużo,no ale ja to z natury chomik jestem, ciężko mi się rozstać z lubianymi
      przeze mnie butami, pomimo ich niewątpliwego zużycia/ew."dezaktualizacji
      modowej"..! Tak więc "aktywnie" chodzę w ok.25-30 parach, a zimą (te
      najprościej policzyć, bo rzecz na czasie!)chadzam w zależności od okoliczności
      w:
      - czarnych wysokich do kolan, pięknych botkach Gino Rossi na obcasie(ale
      takim "user-friendly", czyli ok. 6 cm)- tyle, że mi się już trochę zużyły, więc
      będę musiała kupić nowe, już się rozglądam od ok.2 m-cy, narazie bez efektu...sad
      - czarnych nieco ponad kostkę, też na obcasie ok.6-7 cm, Tamaris- do
      spodni "pracowych"- tegoroczny udany zakup
      -beżowych zamszowych z futerkiem do kożuszka, też wysokie- okazyjnie kupione
      wiosną, więc praktycznie też 1-szy sezon
      - "koniakowe" skóra łączona z zamszem, b.praktyczne, obcasik ok.2 cm
      - ciemno-brązowe wysokie "oficerkowate", niestety b. delikatne
      ("włoszczyzna"..smile, więc noszę sporadycznie- nieco "szaleńczy" zakup sprzed 3
      lat, na zasadzie-cholera, taaaakie drogie, ale śliczne, MUSZĘ je mieć..smile-
      znacie to, prawda?!
      - i wreszcie najwygodniejsze, a przy tym b. ładne- ocieplane futerkiem brązowe
      na płaskim obcasie- na spacer z dzieckiem, ale i jedyne NAPRAWDĘ ciepłe-
      szczerze polecam-również firmy Tamaris
      To tyle, oczywiście nieomal przy każdych ciuchowych zakupach wypatrzę sobie
      jakąś perełkę, ale staram się hamować... wolę oszczędzać mojego biednego męża,
      który z każdym nowym pudełkiem robi się coraz bardziej zdziwiony..!
      Pozdarwiam ciepło-
      Grażyna, mama Asi (15.04.2000.)
    • jojo_z_jajem Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 24.11.04, 12:16
      ponad 40 (spadlo z 50 przed rozdaniem rodzinie).
      trzymam w domu ( i w pracy - ukrywam przed mezem wink
      Duzo czasu zajelo mi zorientowanie sie ze to nalog.
      Jak sie wkurzylam szlam i kupowalam sobie buty.
      Ale jestem na odwyku - tylko 5 par od poczatku roku z czego jedna w II
      polroczu - glownie za granica gdzie dobre buty (Gabor, Salamander) sa w cenie
      1/5 naszych cen podczas wyprzedazy.
      Z tego 20 par do pracy - tylko czarne i zakryte, reszta po.

Trwam w postanowieniu ze nie kupuje. Strasznie ciezko sad((((
      • evee1 Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 24.11.04, 13:56
        Uff, to mi ulzylo, ze nie tylko ja tak mam! Z ciekawosci polecialam do szafy,
        zeby policzyc. Mam tam 22 pary, ale sa to buty letnie i wiosenno-jesienne.
        Zimowe mam spakowane w pudlo i jest ich jednak ciut mniej.
        Torebki mnie w ogole nie interesuja, do ciuchow mam podejscie czysto
        praktyczne, za to do butow mam wielka slabosc. Nawet dzis kupilam kolejna pare,
        bo akurat byla przecena 20% i zobaczylam takie co akurat by sie sie przydaly na
        przedzial temperatur 25-28 stopni smile).
        To faktycznie chyba nalog, ale jakze przyjemny....smile). Cale szczescie, ze buty
        sa u nas w miare tanie. No i mezowi wystarczaja tylko 4 pary.
    • s-y-l-l-a Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 24.11.04, 14:03
      1 klapki "japonki",
      1 adidaski,
      1 czarne, sportowe, uniwersalne i całoroczne,

...czyli razem 3!!
    • weronikarb Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 24.11.04, 14:41
      Moj maz ma 2 pary - jedna slużbową druga prywatną.
      Ja mam:
      2 pary zimowych (kozaczki i takie za kostke)
      1 pare jesiennych
      3 typowo letnie (w tym slubne)
      2 okazyjne (czyli tylko i wylacznie do konkretnych sukienek wieczorowych)
      3 pary na obcasie pelne do pracy
      Ojej to az 11 par smile Nie lubie kupowac butów i robie to baaaaaardzo rzadko
      około 1 pary rocznie i to jeszcze po bardzo okazjonalnej cenie czyli z rabatem
      bo po sezonie smile
    • flurcia Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 24.11.04, 15:05
      Ojej. Nie wiem ile mam par. Dużo. Tak uważa mój mąż. Ja lubię kupować buty. Kilka par na lato, zimę. W tym trapery, sportowe, wyjściowe na obcasie i takie na spacery z wózkiem. Różne. Sandałki, klapki, drewniaki.
    • poczontek.pisany.fonetycznie Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 24.11.04, 18:29
      policzmy...
      glany "cockneye" od Szyszki - zamawiane specjalnie na moją nogę, każdy czubek w
      innym kolorze - już trzeci? a może czwarty? sezon i nic im nie jest, działają
      bez zarzutu
      sandałki cokolwiek pancerne, solidne z rzepami, ale zdaje się że miały już
      ostatni sezon
      hm
      hm
      hm
      japonki kupione w szale Chcę Buć Dziewczęca - nie noszone zbyt często
      buty na obcasiku, zamszowe, kupione jeszcze przed maturą w ciucholandzie. kilka
      razy do roku służą jak już zupełnie nie da się załozyć innych
      buty nieokreślonego gatunku - sportowe? - kupione w ciucholandzie na jesieni za
      3 złote,nienoszone
      kozaki na obcasie - ciepłe ale obmierzły obcas ma 3,5 cm a to dla mnie już jest
      dużo za dużo. noszone z konieczności do pracy.

czyli 6 par. ale ja i tak kiedy tylko mozna to glany...
      chyba pójdę na allegro rozejrzeć się za martensami smile
    • mayessa Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 24.11.04, 20:50
      coś koło 20 może trochę mniej.ostatnio kilka par wyrzuciłam, porozdawałam itp
      • mamamamamama Re: pytanie za 100 punktów - ile macie par butów? 25.11.04, 14:58
        szczerze mówiąc to nie mam pojęcia ile mam par butów smilejest ich baaardzooo
        trochę wink

ale tak chodzę zazwyczaj w glanach smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka