Dodaj do ulubionych

Urządzenie TENS

25.11.25, 13:26
Poszukuję solidnego urządzenia na prezent gwiazdkowy. Zupełnie się nie znam. Czy macie doświadczenie i możecie coś poradzić?
Obserwuj wątek
    • mysiulek08 Re: Urządzenie TENS 25.11.25, 16:12
      przede wszystkim musi miec oprocz TENS rowniez prady IFT a tanie elektrostymulatory ich nie maja, mikroprady tez sie przydaja

lepsze bo mobilne sa takie z wbudowana bateria, ladowane kabelkiem, bateryjne to porazka, jesli korzysta sie z IFT

znalazlam cos takiego
      ecostim.pl/produkt/elektrostymulator-przeciwbolowy-i-treningowy-prady-tens-ems-ifs-met-met-eco100-komplet-
      mam niemal taki sam model pod inna nazwa, uzywany codziennie od 5lat, ostatnio byla potrzeba wymiany kabelkow ale to drobiazg

i jeszcze kwestia elektrod, dziala zasada - im tansze tym gorsze, najlepiej jak nie sa chinskie bo w zalewie tanich trudno wylapac lepsze
      • malaperspektywa Re: Urządzenie TENS 25.11.25, 21:29
        Bardzo ci dziękuję za fachową informację. Tak mi się wydawało, że jednak warto zainwestować nieco więcej skoro na to być użyteczne.
    • towarzyszka_leila Re: Urządzenie TENS 25.11.25, 16:18
      O, jestem w szoku, że to można kupić, bo jak miałam rehabilitację, to okazało się, że mam przeciwskazania (serce).
      • mysiulek08 Re: Urządzenie TENS 25.11.25, 16:25
        przeciwskazan jest wiecej, ja kupilam z rekomendacji ortopedy robiacego artro mojego kolana
      • mysiulek08 Re: Urządzenie TENS 25.11.25, 16:26
        a w sprzedazy tego jest mnostwo
        • towarzyszka_leila Re: Urządzenie TENS 25.11.25, 17:43
          No to słabo, bo miałam kiedyś od lekarza, któremu nie zwierzyłam się z arytmii i byłam zachwycona. Teraz niestety zamknęłam sobie drogę
          • mysiulek08 Re: Urządzenie TENS 25.11.25, 18:11
            ale nikt nie ukrywa, ze przy elektrostymulacji sa przeciwskazania, w instrukcjach rowniez

jesli ty nie mozesz, nie znaczy, ze wszyscy nie moga
    • eagle.eagle Re: Urządzenie TENS 25.11.25, 17:11
      Ja mam i tanie z allegro, choć taniej to samo można kupić z Chin, i firmy Globus. Droższe ma więcej funkcji , różne rodzaje prądów Tens, Ems, mikroprądy, jonoforeza i różne inne możliwość, np (z tego co jest w opisie to drenaż czy miktrolifting) . Tańsze jedynie pobudza mięśnie zarówno TENS jak i EMS. Super dodatkiem są klapki wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka