wybitniemondry 03.02.26, 06:06 Pewna pani pokazała kiedyś swoje cycki na forum auto-moto. Inna pokazała kuciapę na forum emama. Czy to jest normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Normalność 03.02.26, 08:39 Dopóki nie robi tego większość, to nie, to nie jest normą, tylko nadal wyjątkiem. A co ci się nagle przypomniało, hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Normalność 03.02.26, 10:47 primula.alpicola napisała: > A co ci się nagle przypomniało, hmm? Cycki z automoto mi się przypomniały. Wszyscy widzieli a ja nie. Podobno zgrabne były. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Normalność 03.02.26, 21:40 kropkaa napisała: > I co, czujesz się pominięty? Nawet trochę zdradzony Pisałem z tą panią na swoim prywatnym forum. Potem ona mnie walnęła siekierą w łeb a w dziurę po siekierze wlała wiadra szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Normalność 03.02.26, 23:28 wirlan napisała: > Co to było za forum? Wybitnie mondre forum.gazeta.pl/forum/f,277723,Wybitnie_mondre_forum.html Odpowiedz Link Zgłoś
nieobiektywnie Re: Normalność 03.02.26, 08:57 Nienormalne jest kiedy stary chłop czuje niepohamowaną potrzebę trolowania na forum dla kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Normalność 03.02.26, 09:15 Może tak bada, czy to przyjęte, bo też chce coś zaprezentować. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Normalność 03.02.26, 10:56 Weź, nie wywołuj zaskrońca z lasu Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Normalność 03.02.26, 10:59 Normalne nie, spotykane tak. Prawdę mówiąc, gdybym miała pokazywać kuciapę i cycki za darmo oblechom z auto-moto, to chyba wolałabym za kasę na wiadomym portalu. I tu i tu oblechy, i tu i tu wstyd jak ch, ale płacą tylko w jednym z tych miejsc więc wybór jest prosty. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Normalność 03.02.26, 11:05 chicarica napisała: > Normalne nie, spotykane tak. > Prawdę mówiąc, gdybym miała pokazywać kuciapę i cycki za darmo oblechom z auto- > moto, to chyba wolałabym za kasę na wiadomym portalu. Kuciapa była na emamie. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Normalność 03.02.26, 11:18 Ale pokazywana oblechom z auto-moto jak rozumiem. Ematki nie muszą się czaić żeby podejrzeć cudze kuciapy, mają własne. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Normalność 03.02.26, 11:30 chicarica napisała: > Ale pokazywana oblechom z auto-moto jak rozumiem. Oblechy z auto-moto pewnie widziały. Bo one obserwują forum emama. Bo bo oblechy są. Ale cycki pokazała inna pani. Mam 99% pewności, że nimfomanka Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Normalność 03.02.26, 11:36 Były myjnie toples, to co by nie na moto. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Normalność 03.02.26, 11:39 Skoro pokazywanie interesu wbrew woli i chęci innych osób ma już swoją oficjalną nazwę (dickpic) to znaczy, że u kobiet takie rozrywki nie są normalne a u facetów tak. To kto tu jest nienormalny. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Normalność 03.02.26, 11:42 beataj1 napisała: > Skoro pokazywanie interesu wbrew woli i chęci innych osób ma już swoją oficjaln > ą nazwę (dickpic) to znaczy, że u kobiet takie rozrywki nie są normalne a u fac > etów tak. > To kto tu jest nienormalny. > Ja jestem normalny. Nie pokazuję. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Normalność 03.02.26, 11:44 no i pięknie. Znakomita większość kobiet też. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Normalność 03.02.26, 20:13 Normalne, jak i twoje podniecanie sie tym. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Normalność 03.02.26, 20:24 srubokretka napisał: > Normalne, jak i twoje podniecanie sie tym. Nie podniecam się tym. A ty czytasz i piszesz. Podnieciłaś się? Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Normalność 03.02.26, 20:53 Nadal rozpamiętujesz cycki z kiedyś, więc widać na nadmiar cycków w życiu nie cierpisz. Czy taki brak pomimo chęci jest normalny? Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Normalność 03.02.26, 21:11 nick_z_desperacji2 napisała: > Nadal rozpamiętujesz cycki z kiedyś, więc widać na nadmiar cycków w życiu nie c > ierpisz. Czy taki brak pomimo chęci jest normalny? Nie rozpamiętuję. Pamiętam. Od trzydziestu lat wystarczają mi cycki konkubiny. Nie wiem czy to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
eva_evka Re: Normalność 03.02.26, 22:56 Dla mnie nienormalne jest słowo "kuciapa". Odpowiedz Link Zgłoś