wybitniemondry 04.02.26, 17:32 Ile lat trwa przeciętnie małżeństwo a ile konkubinat? Szukałem w google ale zadowalających wyników nie znalazłem. Dlatego pytam na forum emama. Oczywiście chodzi mi o małżeństwa i konkubinaty w Polsce. I hetero. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
profes79 Re: Statyski 04.02.26, 18:01 Nie znajdziesz. Bo o ile małżeństwo ma konkretne granice prawne, zarówno początek jak i koniec to w przypadku związków nieformalnych nie masz tego jak określić ani też nikt nie zbiera twardych danych - bo i jak stwierdzić kiedy konkubinat sie kończy czy zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Statyski 04.02.26, 18:09 profes79 napisał: > Nie znajdziesz. Bo o ile małżeństwo ma konkretne granice prawne, zarówno począt > ek jak i koniec to w przypadku związków nieformalnych nie masz tego jak określi > ć ani też nikt nie zbiera twardych danych - bo i jak stwierdzić kiedy konkubina > t sie kończy czy zaczyna. > Dlatego zapytałem na emamie. One chyba pamiętają, kiedy co się zaczęło. Ja poznałem konkubinę w 1996 roku. W 1999 zamieszkaliśmy razem. No i tak sobie mieszkamy aż śmierć nas nie rozdzieli. Odpowiedz Link Zgłoś