gatito_z_kato 02.03.26, 18:18 Dziewczyny mam prośbę o opinię tych, które robiły szkolenie Prince2 Foundation w wersji 7 i zdały egzamin. Możecie polecić firmę szkoleniową w PL? Lepiej stacjonarnie czy zdalnie? Egzamin był trudny? Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani.asma Re: Prince2 ver 7 02.03.26, 18:19 Przecież ten egzamin wszyscy zdają bo inaczej nikt by się nie zapisał Odpowiedz Link Zgłoś
gatito_z_kato Re: Prince2 ver 7 03.03.26, 07:37 No tego nie jestem pewna, bo od jakiegoś czasu nie publikują oficjalnych statystyk, a do tego można już na początku dokupić poprawkę Odpowiedz Link Zgłoś
gatito_z_kato Re: Prince2 ver 7 03.03.26, 07:43 Ktoś coś? A może poprzednie wersje? Interesuje mnie każde info, zwłaszcza dot wyboru formy zdawania - zdalnie czy na miejscu, a jeśli zdalnie, to jak wyglądało sprawdzanie pokoju na kamerce itp. Jakieś polecajki co do firm szkoleniowych? Jeśli któraś miała może w ręku wyd. 7 - jest bardziej agile? Czy to tylko update i dołożone strony, żeby upchnąć więcej tekstu? Odpowiedz Link Zgłoś
mak_z_figa Re: Prince2 ver 7 03.03.26, 08:21 Nie wiem jak tutaj, ale miałam egzamin online z google cloud. Trzeba było zainstalować program, na którym zdawało się egzamin. Nie można było zmienić okna w trakcie. Cały czas musiała być włączona kamerka i mikrofon. Z drugiej strony była osobą, która mnie obserwowała i dawała ostrzeżenia jeśli moje zachowanie wydało jej się podejrzane, nawet jak się zastanawiałam i za długo patrzyłam w okno albo odchrząknęłam. Przed egzaminem musiałam pokazać cały pokój, również biurko, krzesło i co jest pod nimi. W zasięgu wzroku nie mogło być żadnego monitora, telefonu. Drzwi musiały być zamknięte. Nie mogłam mieć zegarka, wisiorka. Noszę okulary i musiałam je zdjąć i zbliżyć do kamery i pokazać z każdej strony. Z tego co wiem, to procedura na innych egzaminach jest podobna Odpowiedz Link Zgłoś
gatito_z_kato Re: Prince2 ver 7 03.03.26, 17:03 Dzięki To chyba bardziej stresujące, niż siedzenie w sali egzaminacyjnej. Jak się skupiam, to wiercę się częściej niż zwykle, na pewno by mnie uznali za podejrzaną Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Prince2 ver 7 03.03.26, 13:27 Jestem wzruszony, że ktoś chce się jeszcze uczyć i certyfikować z metodologii klasycznych w czasach zwinnych metodologii Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Prince2 ver 7 03.03.26, 13:34 Powodzenia w budowie mostu metodyką zwinną. Odpowiedz Link Zgłoś
gatito_z_kato Re: Prince2 ver 7 03.03.26, 17:00 No właśnie. Ja z zupełnie innej branży, ale też czasami trafiam na beton musi być procesowo i wszystko z góry ustalone. Odpowiedz Link Zgłoś