Dodaj do ulubionych

Lena Polański niebieska platforma

11.03.26, 10:35
Lena polański zarabia dużo na niebieskiej platformie. ma kilka profili w standardowych social mediach. przekazała pieniądze z części zysków na niebieskiej platformie na orkiestrę pomocy.
i tak się zastanawiam czy gdybyście były młode i z jej urodą rozważałybyście taką ścieżkę kariery?
na facebook jest pod: Lena Polański Polska
zapraszam do dyskusji
Obserwuj wątek
    • heca007 Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 10:43
      Nie, nigdy.
    • beataj1 Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 10:46
      Nie. Uważam że to strasznie niszczące zajęcie. Odzierające do reszty ze złudzeń dotyczących mężczyzn i świata. Nie życzyłabym takiego zajęcia nikomu.

Ale z drugiej strony, bardzo mi się podoba, że kobiety mogą bezpiecznie i spokojnie i na swoich warunkach wydoić oblechów z ich kasy. I jak oni spłakują się w mediach, że te (tu wstaw dowolną inwektywę) zarabiają miliony prostutuując się zawsze mam szeroki uśmiech na twarzy: bo to by oblechu, piwniczaku za to płacisz. Jak jesteś tak żałosny, to płać – to jedyna szansa w twoim życiu by mieć do czynienia z kobietą.
      • marileskrzys Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 11:00
        Pomijająć prymitywny język nie masz racji. Duża część klientów to faceci w związkach i bardzo dobrze sytuowani.
        Biznes jak każdy. Występują tam też faceci- piosenkarze, medaliści olimpijscy, księża. Sporo byłych gwiazdek i celebrytek ma tam konta.
        • homohominilupus Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 11:06
          marileskrzys napisał(a):

> Pomijająć prymitywny język nie masz racji. Duża część klientów to faceci w zwią
          > zkach i bardzo dobrze sytuowani.

No ale jeśli w związkach i dobrze sytuowani to juz nie oblechy?

> Biznes jak każdy. Występują tam też faceci- piosenkarze, medaliści olimpijscy,
          > księża. Sporo byłych gwiazdek i celebrytek ma tam konta.
          • hanusinamama Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 11:23
            100/100
        • beataj1 Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 11:08
          Ale ja nazywam to prymitywnie bo mamy do czynienia z prymitywami i oblechami.
          Przypominam, że ci faceci (miliony facetów) płacą za to by móc się masturbować do ekranu telefonu/komputera.
          Przecież to o to chodzi.
          Czy to jest mniej prymitywne jak masturbują się do ekranu faceci w związkach, dobrze sytuowani, piłkarze czy medaliści olimpijscy?
          Ta platforma nie słuzy do wymiany myśli, rozmowy czy poznawania świata. Nawet nie ma jak sprzedać bajeczki że chłopy idą do prostytutki by przytuliła i porozmawiała bo żona nie rozumie.

Miliony dolców jest płacone za możliwość wykonywania jednej czynności w towarzystwie ekranu - te kobiety często nawet nie muszą ich widzieć. Może być coś bardziej żałosnego?
          • analoga_niet Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 11:10
            A co jest prymitywnego w masturbacji?
            • beataj1 Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 11:14
              Do ekraniku telefonu po uprzednim opłaceniu kobity online by stanowiła wizualny motywator.
              Może masz racje - słowo prymitywny nie pasuje. To jest głównie żałosne.
              • analoga_niet Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 11:18
                A jak korzysta z darmowych materiałów to nie jest żałosne?
                • semihora Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 11:58
                  analoga_niet napisała:

> A jak korzysta z darmowych materiałów to nie jest żałosne?
                  >

Jest suspicious
                  • analoga_niet Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 12:14
                    To co nie jest żałosne? Używanie wysokich lotów sztuki erotycznej czy wyłącznie własnej wyobraźni?
                • alex.vause.is.back Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 07:02
                  No jest.
              • marileskrzys Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 11:20
                Patrząc od strony moralnej opłacenie takiej usługi może być bardziej etyczne niż korzystanie z darmowych zdjęć czy filmików- często umieszczanych lata temu i bez zgody modela/modelki.
              • ewka.n Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 11:25
                beataj1 napisała:

> Do ekraniku telefonu po uprzednim opłaceniu kobity online by stanowiła wizualny
                > motywator.
                > Może masz racje - słowo prymitywny nie pasuje. To jest głównie żałosne.

Zakup i opłacenie pingwinka też nie jest prymitywne, a głównie żałosne?
                • beataj1 Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 11:42
                  Jak czujesz się lepsza i bardziej moralna od producentów pingwinka i samego pingwinka to tak.
                  • ewka.n Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 12:17
                    Coś czuję, że Ty się czujesz niewątpliwie lepsza, bo "odarta do reszty ze złudzeń dotyczących mężczyzn" (sic!), którzy nawet jeśli nie są "oblechami, piwniczakami, prymitywami" to i tak są są żałośni, bo... się masturbują! smile
                    • beataj1 Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 12:26
                      oh nie, ja tych złudzeń na szczęście mam jeszcze sporo. Bo nie miałam do czynienia z facetami którzy muszą iść do prostututki bo zona nie chce z nimi tego czegoś specjalnego robić i jest zbyt zachowawcza.

Nie życzę nikomu takiej pracy. Bo to jednak jest swego rodzaju funkcja higieniczna. Te dziewczyny biorą na siebie to czego cześć z tych facetów nie zaproponowałaby swoim partnerkom.
                      Chyba nie ma takiej kasy na którą bym poszła.
                      • ewka.n Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 12:45
                        beataj1 napisała:

> oh nie, ja tych złudzeń na szczęście mam jeszcze sporo. Bo nie miałam do czynie
                        > nia z facetami którzy muszą iść do prostututki bo zona nie chce z nimi [i]tego[
                        > /i] czegoś specjalnego robić i jest zbyt zachowawcza.
                        > Nie życzę nikomu takiej pracy. Bo to jednak jest swego rodzaju funkcja higieniczna.

Ależ się miotasz. Wątek jest o niebieskiej platformie, która jak sama piszesz "bardzo mi się podoba, że kobiety mogą bezpiecznie i spokojnie i na swoich warunkach wydoić oblechów z ich kasy". Gardzisz facetami, którzy jeśli nie są prymitywni, to już na pewno żałośni, bo... się masturbują. A teraz wyskakujesz z jakimiś prostytutkami. Kobiety na niebieskiej platformie są prostytutkami?
                        • sztalugi1234 Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 20:47
                          ewka.n napisała:

> Ależ się miotasz. Wątek jest o niebieskiej platformie, która jak sama piszesz "
                          > bardzo mi się podoba, że kobiety mogą bezpiecznie i spokojnie i na swoich warun
                          > kach wydoić oblechów z ich kasy". Gardzisz facetami, którzy jeśli nie są prymit
                          > ywni, to już na pewno żałośni, bo... się masturbują. A teraz wyskakujesz z jaki
                          > miś prostytutkami. Kobiety na niebieskiej platformie są prostytutkami?

Mam szczerą nadzieję, że idiotki od utożsamiania masturbacji z obleśnością nie mają dzieci, zwłaszcza synów, choć nie chce mi się zagłębiać w te brednie tak bardzo, żeby stwierdzić, czy tylko masturbujących się chłopaków by wrzucały do dołu z wapnem, czy dziewczyny też.
                          Dzicz.
                          • analoga_niet Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 21:30
                            Nie było mowy o płci, każdy kto korzysta z wizualnych podniet na ekranie to oblech
                            • marileskrzys Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 21:40
                              95 procent młodzych ludzi korzysta. Wszyscy obleśni?
                              • dr.amy.farrah.fowler Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 17:16
                                Tak. I większość z nich będzie mieć problemy z normalnymi relacjami uczuciowymi i seksualnymi.
                • dr.amy.farrah.fowler Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 17:14
                  Nie wiąże się utowarowieniem drugiej osoby.
            • marileskrzys Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 11:16
              No właśnie. Również nie rozumiem. Bardziej mnie irytuje przenikanie takich gwiazdek do mediów, udzielanie wywiadów, goszczenie w podcastach niż sama forma ich zarobkowania.
              • asia.sthm Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 11:23
                > Bardziej mnie irytuje przenikanie takich gwiazdek do mediów

Czyli majà być wyklęte i do lochu z nimi?
                Po cichutku znaczy jak będá siedziały to okej
                • marileskrzys Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 11:25
                  Chwalić czy promować takiej formy zarobkowania nie muszą bo i po co.
                • abria Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 11:36
                  Po cichutku znaczy jak będá siedziały to okej

no raczej bedzie lepiej, bo to jednak jest demoralizacja

i kolejne pokolenie mlodych dziewczyn na skutek tego DOBROWOLNIE pojedzie do jakiegos nowego Epsteina, skoro Lena tak zachwala
                • tania.dorada Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 00:19
                  asia.sthm napisała:

> > Bardziej mnie irytuje przenikanie takich gwiazdek do mediów
                  >
                  > Czyli majà być wyklęte i do lochu z nimi?
                  > Po cichutku znaczy jak będá siedziały to okej
                  >
                  Dziwne rozumowanie. Jest masa profesjonalistek w przeróżnych dziedzinach, od księgowej przez grafinię komputerową, kierowniczkę stołówki, rejestratorkę w przychodni czy kasjerkę w Macu z których media nie robią gwiazdek, ale to nie znaczy że są wyklęte i do lochu z nimi, co to za logika z dupy że media albo loch?
                • dr.amy.farrah.fowler Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 15:36
                  Zakazać się tego nie da, ale powinno być czymś wstydliwym, ukrywanym i funkcjonującym na marginesie.
                  • asia.sthm Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 16:18
                    Pod dywam tež tak wszystko w domu zamiatasz i ładnie się robi?
                    • dr.amy.farrah.fowler Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 17:06
                      Rozumiem, że postulujesz całkowitą eliminację tego procederu? Jestem za, ale realizm tego rozwiązania oceniam nisko.
                  • angazetka Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 16:29
                    Korzystanie powinno być wstydliwe.
                    • asia.sthm Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 16:48
                      angazetka napisała:

> Korzystanie powinno być wstydliwe.
                      >

I karalne eedług modelu nordyckiego.
                      Klient i stręczyciel podlega karze, prostytutki od poczàtku świata były karane na perwersyjne sposoby, teraz kolej klientom ukrócić bezkarność.
                      • abria Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 18:28
                        I karalne eedług modelu nordyckiego.

Model nordycki nie istnieje: cała prostytucja jest pod kontrolą gangów i policja nie jest z tym w stanie walczyć, stąd też w Szwecji co chwilę wojny gangów, strzelaniny i obrzucanie się bombami. Państwo zafundowało sobie rozwój mafii taki sam jak w USA za prohibicji.
                        • asia.sthm Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 18:40
                          > Model nordycki nie istnieje:

Co ty tu wywijasz?
                          Wkleję ci zdjęcie zbiega poszukiwanego miedzynarodowo. Uciekł jak tchórz przed wyrokiem więzienia za udowodnione 32- krotne przestępstwo kupowania seksu. Wygoogluj jeśli cię interesuje i nie pleć.
                          To znana z telewizjii figura w kraju, celebryta tak zwany.
                          • abria Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 22:07
                            "zlapali" celebryte bo pewnie go szantazowali i nie chcial mafii płacic, to wyjatek a nie regula, zreszta wcale go nie złapali i nikt go tez nie deportowal do Szwecji

pozostali swietnie sie bawia,a gangi zarabiaja na tym krocie

i dlatego nie chcemy modelu nordyckiego w PL: szybko by wyrosla na tym mafia ukrainska z Ukrainkami, bułgarska z Bulgarkami i polskie gangi kiboli z Polkami
                    • dr.amy.farrah.fowler Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 17:04
                      A to na pewno, więc należy promować model skandynawski, karanie klientów.
              • beataj1 Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 12:28
                No skoro klienci to ojcowie rodzin, piłkarze czy inni mężczyźni sukcesu to te laski tym bardziej nie mają się czego wstydzić skoro tacy wartościowi mężczyźni wydają na nich swoje ciężko zarobione pieniądze.

Godne to i sprawiedliwe by były z tego dumne prawda?
          • bujakajamajka Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 22:15
            beataj1 napisała:

> Ale ja nazywam to prymitywnie bo mamy do czynienia z prymitywami i oblechami.
            > Przypominam, że ci faceci (miliony facetów) płacą za to by móc się masturbować
            > do ekranu telefonu/komputera.
            >
            Taki jest już świat i nic na to nie poradzimy sad Słyszałaś może o zawodzie przyjaciółki do wynajęcia, modnym teraz za granicą? Kobiety płacą innym kobietom krocie za zwykłe zakupy, kawę na mieście, czy rzucanie się poduszkami w domowych pieleszach. Jednym słowem: płacą za towarzystwo. To takie smutne sad
      • abria Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 11:11
        jest wiele niszczących zajęć, typu praca na platformie wiertniczej, wiec to argument absurdalny
        • beataj1 Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 11:15
          Praca na platformie nie dotyka tak intymnych rejonów emocjonalnych i fizycznych. Jednak to co innego.
          • abria Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 11:17
            oczywiście, że dotyka łacznie z tym że pracownicy platform mają PTSD jak po wojnie
          • campari.spritz Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 20:42
            > Praca na platformie nie dotyka tak intymnych rejonów emocjonalnych i fizycznych.
            > Jednak to co innego.

Obawiam się, że nie przekonasz. Ematka weszła na level tolerancji nie obejmujący logiki.
            Ale ja też się cieszę, że dziewczyny świadczące usługi niewyżytym typom, najczęściej mężom i ojcom, mogą to robić wirtualnie, bez zagrożenia własnego bezpieczeństwa. A nawet jeśli robią to w realu, to nie są pod butem jakiegoś alfonsa czy innych typków, jak kiedyś miewała forumowa podróżniczka.
            • abria Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 21:03
              raczej ematka przestała patrzeć ślepo pseudo-feministycznie i dostrzega, że inne prace są nawet cięższe

zreszta Lena woli robić to, zmiast uczciwie tyrać na nocnej zmianie w fabryce
              • okruchlodu Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 22:35
                abria napisała:

> raczej ematka przestała patrzeć ślepo pseudo-feministycznie i dostrzega, że inn
                > e prace są nawet cięższe
                >
                > zreszta Lena woli robić to, zamiast uczciwie tyrać na nocnej zmianie w fabryce

Nigdy nie chciałam zarabiać w ten sposób ale tematyka pracy w szeroko rozumianej seks branży bardzo mnie interesuje z socjologicznego punktu widzenia. Chętnie zobaczę wywiad z Leną.

Uważam, że nie da się zwalczyć prostytucji. Może co najwyżej przyjmować różne formy, mniej lub bardziej bezpieczne dla kobiet. Działalność na OnlyFans jest gdzieś w tym spektrum a przy tym jest najbezpieczniejszą formą pracy w tej branży. I jak widać, przynosi dużo większą kasę.

Uważam, że Lena jak najbardziej mogłaby się stać dobrym przykładem do naśladowania dla tych wszystkich prostytutek, które zarabiają dużo mniej lub wolałyby bezpieczniejszą formę online.

Kolejny sens, który widzę to to, że normalizuje się zjawisko prostytucji. Przecież dziewczyny z seks branży nie robią nic złego. Nie kradną, nie krzywdzą, uczciwie zarabiają na życie. Pogarda prostytutek jest ściśle związana z patriarchatem. Pomaga kontrolować kobiecą seksualność (dobra, czysta na żonę, puszczalska do seksu), dawała władzę nad kobietami (kiedyś prostytucja była jedynym dobrze płatnym zawodem dostępnym dla kobiet). Do tego wszystkiego podwójne standardy (klient jest ok, prostytutka juz nie).

Patriarchat to też kobiety zmuszone rywalizować o mężczyznę (bo bez niego się nie utrzymają) i pilnujące hierarchii, gdzie te trzymające się zasad patriarchatu (żony) stoją wyżej od prostytutek. Zamiast wspólnie walczyć o prawa kobiet.

Uważam, że to nie wymiana seks za pieniądze w tym zawodzie jest najgorsza ale właśnie stygmatyzacja i pogarda.
                • tanebo0001 Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 23:52
                  Bredzisz. Oto dlaczego:
                  1. Po pierwsze OF wcale nie jest nieszkodliwy. A rzecz wcale nie w seksie. Tylko w kasie. Co prawda to mit że na OF dobrze się zarabia - bardzo dobrze zarabiają jednostki. 99,999% dziewczyn zarabia na tym centy. Ale powstał mit że na OF dobrze się zarabia. Lepiej niż prawniczka czy lekarka. I nie trzeba kończyć studiów. I może większość kobiet wcale by nie poszło na OF gdyby wiązało się to z kosztami. Bo nie idą na ulicę bo tam można zostać pobitą przez alfonsa. Czy naprawdę chcemy tego żeby celem kobiety była prostytucja?
                  2. Co do tego ma patriarchat? A raczej ci znienawidzeni mężczyźni? Przecież mamy to co chcemy. Kiedyś za seks trzeba było choć obiecać pierścionek. Dziś nic nie trzeba. Kobiety dają za darmo. Poza tym wg ematek klient dziwek to piwniczak i słabeusz. Więc to nie tak że winimy tylko kobiety.
                  • marileskrzys Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 00:02
                    Generalnie nie wiem jak można płacić za treści, które są w nadmiarze i za darmo.
                    • okruchlodu Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 06:26
                      marileskrzys napisał(a):

> Generalnie nie wiem jak można płacić za treści, które są w nadmiarze i za darm
                      > o.

Nie wiem też jak to dokładnie wygląda? Czy panowie oglądają te treści w czasie rzeczywistym? Czy nagrane wcześniej filmiki?
                      • marileskrzys Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 07:41
                        Z tego co wiem i tak i tak. Ogromna część to jednak rzeczy nagrane wcześniej.
                  • okruchlodu Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 06:12
                    tanebo0001 napisał:

> Bredzisz. Oto dlaczego:
                    > 1. Po pierwsze OF wcale nie jest nieszkodliwy. A rzecz wcale nie w seksie. Tylk
                    > o w kasie. Co prawda to mit że na OF dobrze się zarabia - bardzo dobrze zarabia
                    > ją jednostki. 99,999% dziewczyn zarabia na tym centy. Ale powstał mit że na OF
                    > dobrze się zarabia. Lepiej niż prawniczka czy lekarka. I nie trzeba kończyć stu
                    > diów. I może większość kobiet wcale by nie poszło na OF gdyby wiązało się to z
                    > kosztami. Bo nie idą na ulicę bo tam można zostać pobitą przez alfonsa. Czy nap
                    > rawdę chcemy tego żeby celem kobiety była prostytucja

1. Założenie, że pokazywanie w dziewczyn jak Lena zdemoralizuje inne kobiety jest z założenia błędne.
                    Ja czytałam dużo o prostytucji i jako z mnie to nie zdemoralizowało, wierzę że inne kobiety też nie zaczną rzucać pracy na rzecz OF.

2. Jeśli coś jest szkodliwe to tym bardziej trzeba o tym mówić a kobiety, które w tej branży pracują są najlepszym źródłem informacji.

3. Praca na OF obstawiam, że wygląda podobnie jak praca każdego innego influensera. Dużo ludzi ma konta na Instagramie ale tylko nieliczni mogą się z tego utrzymać. Jednak SM mogą wesprzeć znacząco biznes i przychody. Podobnie może być z kobietami pracującymi w branży seks.

4. Już sam fakt możliwości ominięcia w ten sposób alfonsów byłaby dużą korzyścią dla prostytutek.

> 2. Co do tego ma patriarchat? A raczej ci znienawidzeni mężczyźni? Przecież mam
                    > y to co chcemy. Kiedyś za seks trzeba było choć obiecać pierścionek. Dziś nic n
                    > ie trzeba. Kobiety dają za darmo. Poza tym wg ematek klient dziwek to piwniczak
                    > i słabeusz. Więc to nie tak że winimy tylko kobiety.

Pytasz co ma patriarchat do kontroli kobiet? 🤭
                    Toż to jego esencja.
                    • tanebo0001 Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 06:55
                      okruchlodu napisała:

> 1. Założenie, że pokazywanie w dziewczyn jak Lena zdemoralizuje inne kobiety je
                      > st z założenia błędne.
                      > Ja czytałam dużo o prostytucji i jako z mnie to nie zdemoralizowało, wierzę że
                      > inne kobiety też nie zaczną rzucać pracy na rzecz OF.
                      >

Zdemoralizuje. Pokazujecie kobietę która na tym zarobiła. To tak jakbyście pokazały babkę która pojechała do Dubaju i za jedną noc z pięknym pachnącym księciem dostała milion dolarów. Jest część kobiet dla których jest to cena którą mogą zapłacić za milion dolców. Co innego gdybyście pokazały babkę która pojechała do Dubaju i wylądowała w tureckim burdelu gdzie obsługuje dziennie 100 hinduskich robotników...

> 2. Jeśli coś jest szkodliwe to tym bardziej trzeba o tym mówić a kobiety, które
                      > w tej branży pracują są najlepszym źródłem informacji.
                      >

> Pytasz co ma patriarchat do kontroli kobiet? 🤭
                      > Toż to jego esencja.

I znowu bredzisz. Ile kobiet zginęło na wojnach podczas tego patriarchatu? Wojnach na których też korzystały... I dlaczego mężczyźni mimo patriarchatu statystycznie żyją krócej? I dlaczego dzięki kobiecej hipergami 1/4 z nich nie uprawia żadnego seksu? Masz rację. To bardzo szkodliwy system!
                      • okruchlodu Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 07:20

> Zdemoralizuje. Pokazujecie kobietę która na tym zarobiła. To tak jakbyście poka
                        > zały babkę która pojechała do Dubaju i za jedną noc z pięknym pachnącym księcie
                        > m dostała milion dolarów. Jest część kobiet dla których jest to cena którą mogą
                        > zapłacić za milion dolców. Co innego gdybyście pokazały babkę która pojechała
                        > do Dubaju i wylądowała w tureckim burdelu gdzie obsługuje dziennie 100 hinduski
                        > ch robotników...

Pobieranie zajrzałam na treści wywiadu z Leną. Mówi o problemach z mieszkaniem i ojcem, który się jej wstydzi, o tym jak jej wyniki szybę w samochodzie. To są te zachęty?

> > 2. Jeśli coś jest szkodliwe to tym bardziej trzeba o tym mówić a kobiety,
                        > które
                        > > w tej branży pracują są najlepszym źródłem informacji.

Znasz formę zarabiania pieniędzy, która ma TYLKO plusy? Każda praca zarobkowa ma wady i zalety i nie widzę powodów aby mówić tylko o jednej stronie.

> I znowu bredzisz. Ile kobiet zginęło na wojnach podczas tego patriarchatu? Wojn
                        > ach na których też korzystały... I dlaczego mężczyźni mimo patriarchatu statyst
                        > ycznie żyją krócej? I dlaczego dzięki kobiecej hipergami 1/4 z nich nie uprawia
                        > żadnego seksu? Masz rację. To bardzo szkodliwy system!

Tak, tak wiem. Patriarchat był dla naszego dobra, aby nas chronić. Tak samo jak np. niewolnictwo chroniło niewolników.

Wiesz, że gdzieś ok 50% ludzi ginących na I i II wojnie światowej w PL to byli cywile? Czyli głównie kobiety, dzieci i osoby starsze. Gwałty też pewnie były 'dla naszego dobra'. Myślę, że w matriarchacie byłoby po prostu mniej wojen.😉
                      • analoga_niet Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 07:37
                        Bardzo dużo kobiet zginęło na wojnach. Myślisz że jak lecą bomby to wybierają? O obozach koncentracyjnych i obozach zagłady też nie słyszałeś - kobiety również tam były. I poczytaj o zbrodniach seksualnych w czasie wojen.

Jakieś statystyki, że 1/4 nie uprawia seksu? Gdzie? I jak to się ma do liczby kobiet nieuprawiających seksu?
                      • okruchlodu Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 10:43
                        tanebo0001 napisał:

Podsumowując filmik...

Największym obciążeniem psychicznym nie zawsze jest sama praca seksualna, lecz wstyd, izolacja i wcześniejsze trudne doświadczenia życiowe.

Czyli to o czym pisałam. Nie seks z klientami ale pogarda społeczna. Jeśli chcielibyśmy im pomóc to nie powinniśmy walczyć z samą prostytucją przez dalsze stygmatyzowanie kobiet ale liberalizować nasze poglądy.

Dodatkowo spec wymienia jeszcze problemy sprzed wybrania tej ścieżki kariery.

I znowu, zamiast walczyć z kobietami, zadbajmy o to, żeby nie musiały podejmować takich decyzji z braku innych możliwości. Wyrównujmy szanse dzieci z trudnych środowisk, walczmy z biedą i przemocą, zamiast przekonywać kobiety, żeby „się nie 🐔wiły”.
                  • memphis90 Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 07:13
                    >może większość kobiet wcale by nie >poszło na OF gdyby wiązało się to z >kosztami.
                    Znaczy się to kobiety mają ponosić koszty (płacić), żeby faceci mogli zjechać na ręcznym, zamiast na tym zarabiać - tak? 🤔

>Czy naprawdę chcemy tego żeby >celem kobiety była prostytucja?
                    Tak - jak tylko przestaniemy wytykać je palcem, to natychmiast wszystkie, wszyściutkie kobiety na świecie zostaną prostytutkami! Nie mamy przecież żadnych innych celów i ambicji niż pomoc samcom w spuszczeniu z krzyża i tylko społeczny ostracyzm nas powstrzymuje przed padnięciem na kolana z gołą d… Dokładnie tak jest.

>Kiedyś za seks trzeba było choć >obiecać pierścionek. Dziś nic nie >trzeba
                    Ale ty banialuki sadzisz to głowa mała 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Nie, jak pan poużywał ze służącą czy niewolnicą, to ani zgody, ani pierścionka nie potrzebował…
                    • tanebo0001 Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 07:17
                      memphis90 napisała:

> Znaczy się to kobiety mają ponosić koszty (płacić), żeby faceci mogli zjechać n
                      > a ręcznym, zamiast na tym zarabiać - tak? 🤔
                      >

Przecież twierdzicie że kobiety ponoszą koszty prostytucji

> >Czy naprawdę chcemy tego żeby >celem kobiety była prostytucja?
                      > Tak - jak tylko przestaniemy wytykać je palcem, to natychmiast wszystkie, wszyś
                      > ciutkie kobiety na świecie zostaną prostytutkami! Nie mamy przecież żadnych inn
                      > ych celów i ambicji niż pomoc samcom w spuszczeniu z krzyża i tylko społeczny o
                      > stracyzm nas powstrzymuje przed padnięciem na kolana z gołą d… Dokładnie tak je
                      > st.
                      >

Przecież celem prostytutki nie jest seks a kasa

> >Kiedyś za seks trzeba było choć >obiecać pierścionek. Dziś nic nie 
                      > 2;trzeba
                      > Ale ty banialuki sadzisz to głowa mała 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Nie, jak pan poużywał ze
                      > służącą czy niewolnicą, to ani zgody, ani pierścionka nie potrzebował…
                      >
                      A jaki procent mężczyzn miał służące? Lub co gorsza niewolnice?
                      • memphis90 Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 07:32
                        >Przecież twierdzicie że kobiety >ponoszą koszty prostytucji
                        1) nie jestem ciałem zbiorowym i ja nic nie „twierdzicie”. Rozmawiasz ze mną, to pisz do mnie, nie do zbiorowych bytów urojonych. W swoim poście Ty sam napsiales, ze wg Ciebie kobiety mają ponosić koszty . Więc nie „twierdzicie”, tylko Ty palnąłeś tę głupotę.

>Przecież celem prostytutki nie jest >seks a kasa
                        Co ma ten wpis do mojej wypowiedzi k tym, że brak ostracyzmu nie sprawi, że każda jedna kobieta będzie chciała zostać prostytutką? 🤔

>A jaki procent mężczyzn miał służące? >Lub co gorsza niewolnice?
                        A co to ma do rzeczy..? 🤔 W starożytnej Sparcie czy Atenach na przykład - każdy obywatel miał. Zreszta jeden bogaty panicz mógł wyru…ć dowolną liczbę służących, nie było przydziałów 1 pan:1 służąca na całe życie do celów nadużyć seksualnych 😂a ci, co nie mieli służących i niewolnic - np chłopi- gwalcili nieletnie dziewczęta. Poczytaj sobie „Chłopki”, to Ci się rozjaśni…
                        • tanebo0001 Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 16:25
                          memphis90 napisała:

> A co to ma do rzeczy..? 🤔 W starożytnej Sparcie czy Atenach na przykład - każd
                          > y obywatel miał. Zreszta jeden bogaty panicz mógł wyru…ć dowolną liczbę służący
                          > ch, nie było przydziałów 1 pan:1 służąca na całe życie do celów nadużyć seksual
                          > nych 😂a ci, co nie mieli służących i niewolnic - np chłopi- gwalcili nielet
                          > nie dziewczęta. Poczytaj sobie „Chłopki”, to Ci się rozjaśni…
                          >
                          Też nie jestem ciałem zbiorowym! Nic mnie nie łączy z Leonidasem ani G. Waszyngtonem i żadnej niewolnicy nie posiadam więc dlaczego za to mam odpowiadać?

• okruchlodu Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 18:32
                            > Też nie jestem ciałem zbiorowym! Nic mnie nie łączy z Leonidasem ani G. Waszyng
                            > tonem i żadnej niewolnicy nie posiadam więc dlaczego za to mam odpowiadać?

A na czym dokładnie ta kara polega?

Na tym, że nie możesz już tego robić co kiedyś robili panowie swoim niewolnicą? To jest ta kara?
                            • okruchlodu Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 18:32
                              NiewolnicOM
                            • tanebo0001 Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 18:51
                              Polega na ciągłym wypominaniu że gwałcę. A ja nikogo nie gwałcę i nawet nie chcę zgwałcić.
                              • analoga_niet Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 19:01
                                A ty wypominasz wszystkim kobietom hipergamie choć nie wszystkie są hipergamiczne
                                • tanebo0001 Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 19:24
                                  Ale ja przeszedłem próbę i nie poddałem się hipergami. Więc kobiety mogą zrobić to samo.
                      • okruchlodu Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 07:37

> Przecież twierdzicie że kobiety ponoszą koszty prostytucji

A jakie są te koszty prostytucji twoim zdaniem?

Wypisz od tych najbardziej dotkliwych do najmniej twoim zdaniem.

> Przecież celem prostytutki nie jest seks a kasa

> > >Kiedyś za seks trzeba było choć >obiecać pierścionek. Dziś nic n
                        > ie 

A teraz nie trzeba i to WY mężczyźni twierdzicie, że jest wam źle. Nam kobietom jakoś lepiej się żyje w czasach, gdy nie trzeba już czekać na ten pierścionek a wy macie epidemię samotności i depresji. Wiec skąd pomysl, że to dla naszego dobra?

Poza tym seks branża była zawsze i zawsze będzie. Nawet w bogatych społeczeństwach zawsze znajdzie się jakiś procencik kobiet i mężczyzn, którzy odkryją w tym swoje powołanie. I zamiast stawiać na ostracyzm społeczny, lepiej pójść w akceptację, zapewnić tym ludziom ochronę. Walczyć należy z ludzmi, którzy na tej branży żerują. Z ludźmi, którzy do prostytucji zmuszają, którzy zmuszają do dzielenia się zyskami. Walczyć należy też z biedą, tak aby każdy człowiek miał wybór.
                        • marileskrzys Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 07:44
                          Niekoniecznie. Przy coraz większym obniżaniu progu dostępności seksu zjawisko prostytucji stać się może marginalne.
                          • okruchlodu Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 08:15
                            marileskrzys napisał(a):

> Niekoniecznie. Przy coraz większym obniżaniu progu dostępności seksu zjawisko p
                            > rostytucji stać się może marginalne.

Z tego co kojarzę, jest jakiś stały procent minimalny. Nawet jeśli wyeliminujemy czynnik biedy to jakaś grupa kobiet i mężczyzn będzie zainteresowana tą formą zarobkowania.

I do tego powinno się dążyć. Próba całkowitej eliminacji zjawiska może przynieść kobietom więcej szkody.
                • dr.amy.farrah.fowler Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 17:13
                  Po pierwsze, obecnie w prostytucji przeważnie nie chodzi o seks. Seks jako taki jest dostępny wszędzie, za darmo, nawet nie trzeba wychodzić z domu, wystarczy Tindera odpalić. Prostytucja jest więc głównie dla ludzi, których kręci samo kupowanie dostępu do ludzkiego ciała. Co się przeważnie źle kończy.

Po drugie, opinia, jakoby problemem były krzywe spojrzenia, a nie gw*łty, przemoc, przekraczanie granic, PTSD, alkoholizm, narkomania, choroby psychiczne, to jest odklejka neolewicy LVL MASTER.
                  • okruchlodu Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 17:48
                    dr.amy.farrah.fowler napisał(a):

> Po pierwsze, obecnie w prostytucji przeważnie nie chodzi o seks. Seks jako taki
                    > jest dostępny wszędzie, za darmo, nawet nie trzeba wychodzić z domu, wystarczy
                    > Tindera odpalić. Prostytucja jest więc głównie dla ludzi, których kręci samo k
                    > upowanie dostępu do ludzkiego ciała. Co się źle kończy.

Kobieta tak, mężczyzna nie ma łatwego dostępu do seksu.

> Po drugie, opinia, jakoby problemem były krzywe spojrzenia, a nie gw*łty, przem
                    > oc, przekraczanie granic, PTSD, alkoholizm, narkomania, choroby psychiczne, to
                    > jest odklejka neolewicy LVL MASTER.

W walce ze stygmatzacją prostytutek nie chodzi o to, żeby namawiać inne kobiety do prostytuowania się.

Skoro uznajemy, że głównym problemem jest brak akceptacji i stygmatyzacja, pomoc powinna skupiać się na przywracaniu tym osobom godności oraz włączaniu ich do społeczeństwa.

Jeśli faktycznie chcemy zmniejszyć poziom prostytucji zadbajmy lepiej, żeby ludzie nie musieli tego robić a nie żeby się wstydzili to robić. Nie czujesz tej różnicy?
        • dr.amy.farrah.fowler Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 07:47
          Mam kumpla pracującego na Petrobalticu, pracuje tam od 20 lat i nijak nie wygląda na zniszczonego. Tak, to praca fizyczna, ale ma się dużo wolnego i bardzo dobre pieniądze.
          • abria Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 08:33
            to identycznie jak Lena, która nijak nie wygląda na zniszczoną i która ma dużo wolnego i bardzo dobre pieniądze

• campari.spritz Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 20:44
        Beataj1, twoje przytomne spostrzeżenia i silny kontakt z realem mogą być nieprzyswajalne dla części ematek. 😏
    • ewka.n Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 10:57
      Żeby tylko datek na orkiestrę... Pewnie pod wpływem tego posta na fejsie wyskoczyła mi rolka, w której mówi, że właśnie zapłaciła 200 tys. podatku dochodowego. Więc kto tak naprawdę łata dziury w budżecie? Kto płaci za edukację waszych dzieci? A za drogi? A za lekarza? smile

www.facebook.com/reel/1213209720307747
      • tania.dorada Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 00:33
        To że mówi że zapłaciła nie znaczy że tak było.
        • tanebo0001 Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 00:47
          Jeśli zapłaciła od OF to należy się jej zwrot bo nie ma podatku od prostytucji
          • samanta1010 Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 04:56
            tanebo0001 napisał:

> Jeśli zapłaciła od OF to należy się jej zwrot bo nie ma podatku od prostytucji
            >
            czyli OF to nie jest prostytucja. To jest traktowane jak normalny dochód z internetu.platformy internetowe raportują zarobki twórców do urzędów skarbowych.
          • tania.dorada Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 15:58
            OF się chyba kwalifikuje jako innego typu działalność gospodarcza, ale jeśli podchodzi pod prostytuuję go rzeczywiście nie. No i jej narracja że “szoniki utrzymują PKB” (bo szoniki to prostytutki chyba jednak też?) się sypie.
    • analoga_niet Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 11:09
      W każdej chwili można rozpocząć taką karierę, więc jakby ktoras z nas chciał to by to robiła, nie sądzisz?
      • samanta1010 Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 04:58
        analoga_niet napisała:

> W każdej chwili można rozpocząć taką karierę, więc jakby ktoras z nas chciał to
        > by to robiła, nie sądzisz?
        >
        moim zadaniem szanse na zostawienie znaną OF twórczynią są dramatycznie inne jak masz 20 plus, a nie w wieku większości emam
        • memphis90 Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 07:33
          Każdy znajdzie swoją niszę ekologiczną…
        • analoga_niet Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 07:41
          Jest bardzo dużo bardzo różnych osób które tam zarabiają, na przykład powodzeniem cieszą się grube kobiety które nago coś jedzą.
          • alex.vause.is.back Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 10:59
            znalazłam coś wreszcie dla siebie big_grin
            • analoga_niet Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 19:03
              O ile stać Cię na przytycie jakieś 50 kg co najmniej, a żarcie teraz drogie 😀 Chociaż chyba wtedy można wrzucać w koszty 🙄
    • simply_z Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 11:27
      Samanta daj spokoj
    • aequoreavictoria Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 11:51
      To jest reklama biznesu pani Leny?
      • samanta1010 Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 14:56
        aequoreavictoria napisała:

> To jest reklama biznesu pani Leny?
        nie, tylko po latach ciężkiej pracy tak sobie myślę jakie są plusy i minusy pójścia na skróty?
        • marileskrzys Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 18:14
          Do tej drogi "na skróty" też trzeba mieć warunki- urodę, wyobraźnię, osobowość, która nie odpycha.
          Pewnie łatwiej zostać adwokatem czy lekarzem niż wziętą onlyfansiarą.
          • chicarica Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 19:16
            hahahahaha big_grin
            • ewka.n Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 19:19
              chicarica napisała:

> hahahahaha big_grin

No przecież adwokatek i lekarek jest dużo więcej niż wziętych onlyfansiar smile
              • chicarica Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 23:51
                Tak, a zwykłych prostytutek pewnie więcej niż pielęgniarek, ale to nie świadczy o tym, że łatwiej zostać pielęgniarką niż prostytutką.
                • ewka.n Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 00:24
                  chicarica napisała:

> Tak, a zwykłych prostytutek pewnie więcej niż pielęgniarek, ale to nie świadczy
                  > o tym, że łatwiej zostać pielęgniarką niż prostytutką.

Oczywiście masz rację. Skoro zwykłych prostytutek jest więcej niż pielęgniarek, to świadczy o tym, że łatwiej zostać prostytutką niż pielęgniarką smile
                  • marileskrzys Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 00:29
                    W Polsce jest z 15-20 razy więcej pielęgniarek niż prostytutek.
          • samanta1010 Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 04:45
            marileskrzys napisał(a):

> Do tej drogi "na skróty" też trzeba mieć warunki- urodę, wyobraźnię, osobowość,
            > która nie odpycha.
            > Pewnie łatwiej zostać adwokatem czy lekarzem niż wziętą onlyfansiarą.
            zgadzam się, że zostanie popularną onlyfansiarą nie jest łatwe
          • figa_z_makiem99 Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 07:02
            Polemizowałabym, inteligencji nie zoperujesz, albo nie wstrzykniesz do głowy, za to d...pę i twarz jak najbardziej. Najczęściej onlyfansiara rozwali pieniądze na ubrania i używki, a w średnim wieku będzie leczyła depresję alkoholem i rozpadnie się od operacji plastycznych, a adwokat, czy lekarz będzie odcinała kupony i zaspokoi potrzeby wyższego rzędu, uznania, prestiżu, szacunku itp.
          • hanusinamama Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 11:31
            Osobowość?
    • green.wild.wood Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 12:16
      porno filmy z jej udzialem sa w darmowym zasiegu, ona nie ma nad nimi juz zadnej kontroli, nazywalabym to sciezka upadku a nie kariery
    • wielki-bu-4321 Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 13:21
      Alle o so siebie chozi ?
    • samanta1010 Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 14:50
      i jeszcze dopiszę, że np. Martyna Wojciechowska, chyba uznana i szanowana, też czerpała korzyści z nagości, fotki w znanym magazynie. więc może pani Lena zajmie się w przyszłości filantropią lub innymi szanowanymi zajęciami? a posiadane miliony będą umilać życie i umożliwiać inne działania?
      • heca007 Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 19:49
        big_grin Porównujesz kilka zakrytych fotek do pokazywania d.upy na onlyfans?! big_grin
        Ktoś ci broni założyć tam konto i zarabiać miliony, które potem rozdasz potrzebującym?
        • chicarica Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 23:52
          Mniej więcej takie porównanie jak opalanie się topless na plaży a robienie loda w parku przy plaży. Chociaż niestety niektórzy panowie nie rozróżniają.
      • figa_z_makiem99 Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 08:41
        Nie porównuj sesji zdjęciowej Wojciechowskiej i jej ogromu pracy zawodowej, wrażliwości, doświadczeń do panienki z filmów porno. Praca w sex biznesie niszczy, tak jak seksoholizm i uzależnienie od porno niszczy facetów. Są kobiety, które chwilowo korzystają z branży seksualnej, zazwyczaj w ukryciu i zarobione tam pieniądze inwestują w dalsze, normalne życie, ale nie sądzę, żeby kobieta, która robi to jawnie i długofalowo, mogła potem wrócić bezproblemowo do zwyczajnego życia. Wszystko ma swoją cenę, są koszty emocjonalne, społeczne i psychiczne, im dłużej człowiek tkwi w patologii, tym trudniejsza droga do normalności. Dla mnie praca gwiazdy filmów porno to patologia.
        • figa_z_makiem99 Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 08:45
          Jestem w stanie zrozumieć prostytutki, które chwilowo weszły w zawód, z różnych powodów, ale kariera gwiazdy porno, no nie. Albo onlyfansy z rozpoznawalnością. Czasem zarobione pieniądze nie są warte swojej ceny.
    • marzenka12 Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 19:25
      Jak Ziuta moze to nie trzeba być mloda i urodziwa
    • palacinka2020 Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 20:09
      Kiedys sluchalam jakiegos wywiadu z nia. Dziewczyna nie jest glupia. Sama mowi, ze gdyby ktos powiedzial jej na poczatku, ze kariere na OF mozna zrobic bez pokazywania twarzy albo bezpokazywania pewnych scen, to jej "kariera" potoczylaby sie inaczej.
    • bujakajamajka Re: Lena Polański niebieska platforma 11.03.26, 21:59
      Co prawda mój siostrzeniec radzil mi jakiś czas temu, żebym założyła onlyfansa, ale ja nie jestem prostytutką. Choć wyobrażam sobie, że jacyś chorzy fetyszyści może chcieliby oglądać mnie grubą i brzydką. Są nawet faceci, którzy specjalnie jeżdżą do agencji towarzyskich i szukają jak najbrzydszych i najgrubszych dziewczyn. Zresztą mam przyjaciela, erotomana-gawędziarza mniej więcej w moim wieku, który mówi, że w życiu nie zapłaciłby za onlyfansa, bo dla niego to tylko namiastka kobiety. Coś jak ciastko do zjedzenia, ale za szybą cukierni. Choć jego akurat byłoby stać, żeby za tego onlyfansa zaplacić.
      • samanta1010 Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 05:07
        bujakajamajka napisała:

> Co prawda mój siostrzeniec radzil mi jakiś czas temu, żebym założyła onlyfansa,
        > ale ja nie jestem prostytutką. Choć wyobrażam sobie, że jacyś chorzy fetyszyśc
        > i może chcieliby oglądać mnie grubą i brzydką. Są nawet faceci, którzy specjaln
        > ie jeżdżą do agencji towarzyskich i szukają jak najbrzydszych i najgrubszych dz
        > iewczyn. Zresztą mam przyjaciela, erotomana-gawędziarza mniej więcej w moim wie
        > ku, który mówi, że w życiu nie zapłaciłby za onlyfansa, bo dla niego to tylko n
        > amiastka kobiety. Coś jak ciastko do zjedzenia, ale za szybą cukierni. Choć jeg
        > o akurat byłoby stać, żeby za tego onlyfansa zaplacić.
        subskrypcja miesieczna na OF kosztuje od 5 dolarów ( według chata gpt), więc każdego stać pytanie co wolisz bardziej netflix czy OF. tutaj się zarabia na ilości, dlatego jak już ktoś w dyskusji wskazał nie jest łatwo dużo na tym zarabiać
    • figa_z_makiem99 Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 06:36
      Nie rozważałabym, ale jak już ktoś wyżej napisał, cieszy mnie, że oblechy wyskakują z kasy i kobiety są bezpieczne. Popularność tego rodzaju platform świadczy o tym, jakie jest zapotrzebowanie na rynku. Panowie robią to w ukryciu i z przymusu uzależnienia. Nikt zdrowy nie będzie masturbował się do ekranu, szkoda czasu i pieniędzy, realny człowiek jako partner seksualny nigdy nie będzie tak atrakcyjny, jak nowy film czy zdjęcie pornograficzne.
      • figa_z_makiem99 Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 06:43
        Odzieranie seksu z intymności, bliskości i sprowadzanie do kilku czynności, im bardziej przekraczających granice tym lepiej, robi z mężczyzn zepsutych, zblazowanych seksoholików, których nic nie jest w stanie zaspokoić i naciskają układ nagrody do śmierci, z przymusu. Im więcej, tym lepiej. A ja uważam, że lepiej mniej, ale dobrej jakości na wielu poziomach. Gdybym miała pędzić w życiu za orgazmem, zabiłabym się własną pięścią.
        • bujakajamajka Re: Lena Polański niebieska platforma 13.03.26, 00:37
          Dlatego podziwiam mojego przyjaciela, który w ogóle nie wchodzi na onlyfansa i nigdy nie wszedł. Choć jest erotomanem gawedziarzem, więc chciałby poznać jakąś kobietę, lecz interesują go wyłącznie prawdziwe kobiety, a nie ich erzac.
    • hanusinamama Re: Lena Polański niebieska platforma 12.03.26, 11:35
      Mnie przeraża, ze to jest pokazywane jako fajny sposób na zarabianie. Jestem starą babą bo się zastanawiam gdzie te czasy, kiedy mówienie, ze jest sie aktorką porno nie było cool.
      Młoda dziewczyna łatwo moze w to wpaść i trudno się myśle wygrzebać potem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka