krwawy.lolo 14.04.26, 19:52 Ja chciałbym się pochwalić złotym rowerem elektrycznym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 19:55 Nie sobie, córce. MacBook Pro 14 cali, M4, 16 giga czy jakoś tak. No, cacko, potrzebne jej na studia. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:02 Rozumiem, że w najszerzej rozumianej sferze graficznej? Bo jeśli nie, to jedynie dla szpanu. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 16:57 W tej półce cenowej to warto dołożyć do M5 Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 19:56 Kijki do nordic walking. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:33 O, ja też! Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 19:56 Bilety lotnicze, herbatę i lornetkę. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 19:59 No weź, lolo, wszystko Ci się pomieszało🙆 Złote to było BMW Lady Pank - Tańcz głupia, tańcz a rower to powinien być biały: Korba Biały Rower 1988 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:14 Tego drugiego nie znałem. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:46 krwawy.lolo napisał: > Tego drugiego nie znałem. jesusmariamatkoświęta pod jakim kamieniem przesiedziałeś lata osiemdziesiąte i dziewięćdziesiąte chłopie??? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:54 Dziewięćdziesiąte już w Niemczech. A w osiemdziesiątych słuchałem tego, co w radiu leciało, głównie w Trójce. Nie interesowałem się specjalnie muzyką. Nie bywałem na koncertach, poza koncertem Perfectu w Olivii, jakoś w drugiej połowie tat 80. Pamiętam, że ta ogromna hala była zadymiona papierosami (także moimi), że chwilami ciężko było oddychać. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:39 Po 36 latach pracy w Niemczech kupiłeś sobie rower elektryczny? Życie to nie bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
karollo26 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 14:20 Ja sobie powiedziałam, że kupuję sobie w prezencie na 50. Już całkiem niedługo.... Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 19:59 Portki na gumce, dwie pary, żeby mnie żadne rozporki i guziki nie dusiły 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:29 Jakoś przeoczyłam, że to już czas na petunie/surfinie, to pewnie przez to zimno... piękne są, dzięki za przypomnienie Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:36 A weź! Facebook mi przypomina jak wygladal mój balkon 2 lata temu o tej porze, jaki był już zielony i obrośnięty. A w tym roku ro wszystko tak się powooooli rozkręca. Ale tak, już czas na pierwsze zakupy. Jutro idę po drugą partię i wyciągam rękawice. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:39 Tyle dobrego, że bratki lubią taką pogodę i wyjątkowo ładnie mi kwitną Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:43 Prawda. Mnie też sie ladnie rozrosły I obsypały kwiatami Odpowiedz Link Zgłoś
crea.tura Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:02 Dzienks Daniela, od 3 dni myślę o supertuniach, czy to już czy nie już. Ale chyba już! Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:21 Ooo...kwiaty tez właśnie....pomimo tego ze co roku obiecuje sobie ze juz nic nie kupię, bo mi wszystko na balkonie zdycha....za gorąco Tak więc Storczyk kwitnacy 3 pędy z doniczka za 17 zl Róże i kalanchoe po 3 zl sztuka Begonia za 3 zl sztuka I to co z Begonia...zapomniałam nazwy...10 zl Bukszpaniki za 5 zl I pelargonie za 6 zl sztuka Jeszcze poluję na anginke...może będzie udany połow Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 22:13 Co to jest ta anginka? Storczyk piękny i jaka super cena! Kalanchoe jakoś nie lubię… Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 23:40 Angina, geranium, pachnąca cytryną roślinka używana przy bólach ucha i innych dolegliwościach...moza robić napary nalewki, ogólnie ma właściwości leczace Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 01:14 O, to ta na komary? Tylko, że to takie mało ładne… Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 06:26 majenkirr napisała: > O, to ta na komary? Tylko, że to takie > mało ładne… > A chyba tak, Czy ja wiem czy nieładne....ja ją lubię ale chyba faktycznie bardziej pożyteczne, chociaż całkiem piękne okazy ludzie mają Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 07:32 beata985 napisała: > I to co z Begonia...zapomniałam nazwy...10 zl szeflera Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 08:51 Tez chciałam kupić ale boje się jeszcze zimnych nocy ( u mnie na tzw "wypiździewie") dużo zimniej niż w centrum miasta. Ale kupiłam kosmosy w 5 odmianach, całe pudełko nasion Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 11:17 Ja moje narazie trzymam w domu, jak jest trochę lepiej to wystawię ale pilnuje temperatury Odpowiedz Link Zgłoś
karollo26 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 14:23 Zbieraj na jesieni, już nigdy nie będziesz musiała kupować. U mnie to rośnie jak wariat, z.nasionami nie mam co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 19:59 Ładnie się prezentuje. Udanych przejażdżek. Tylko 2 sukienki, i to z przeceny. W tym roku niestety zaciskam pasa, żadnych nowych kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:06 Dzięki. Wreszcie żona nie będzie mi uciekała pod górę. Poza tym będzie na zakupy. Na pewno nie będę na nim udawał, że uprawiam sport. Aczkolwiek wspomaganie można wyłączyć i zmęczyć się jeszcze bardziej, niż na "analogowym". Ten model waży na surowo 26,7 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka65 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:24 Czy niedawne (twoje) odkrycie, czym jest cardio miało jakiś wpływ na zakup tego bloody.lolo.goldmobila? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:37 Nie. Od jakiegoś czasu nosiłem się z zamiarem zakupu elektryka. Tu, gdzie mieszkam równo jest tylko nad rzeczkami (Neckar i Rems). A tam muszę zjechać z górki, i to dość stromej. A wrócić oczywiście pod górkę. Dopóki jeździłem rowerem codziennie do pracy, nie stanowiło to większego problemu. Niestety, praca zdalna pozbawiła mnie treningu i motywacji. Poza tym oczywiście starzeję się. Ale szalę przeważyły wycieczki z żoną, która wyrywa na elektryku pod górkę, a ja za nią z wywieszonym ozorem. No i oczywiście zakupy. O ileż przyjemniej przy ładnej pogodzie jest pojechać rowerem dwie wioski dalej, po drodze podziwiając okoliczności przyrody (nie mieszkamy w mieście), naładować torby i w drodze powrotnej zrobić postój nad rzeką i pogapić się na kaczki i gęsi. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:37 Przyjemniej, niż samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:42 Kupowałam tam auto 🤣 jakieś miasteczko am Neckar. Googlowałam i pomyślałam sobie, że to koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:46 Hmmm ..., jeśli to nie był Stuttgart, Heilbronn, Heidelberg, czy Mannheim ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka65 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:06 Żeby tylko z tego dzieci nie było😟 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:20 Od patrzenia się na kaczki i gęsi? To nawet Maklakiewiczowi się nie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka65 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 06:16 Jak Pan Bóg dopuści, to i z kija wypuści! Odpowiedz Link Zgłoś
glasscraft Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:01 Olowek podszkliwny do rysowania na glinie. Odpowiedz Link Zgłoś
elisabeth.nakatami Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:04 Lodówkę bespoke z czarnego szkła, bardzo elegancką, na której niestety nie trzymają się magnesiki. Na szczęście boki ma normalne. Bilet lotniczy do homeland. Plus jak kania ddżu oczekuję pierwszej pensji po sabbaticalu, bo muszę kupić: nowe bikini, nowy depilator, maseczkę keratynową do włosów, samochód musi iść do przeglądu no i last but not least samsung S26 ultra. Odpowiedz Link Zgłoś
eva_evka Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:35 Na chińskiej platformie kupiłam fajne czarne, tablice magnetyczne na magnesiki właśnie. Powiesiłam w innym miejscu. Nasze magnesy są zazwyczaj 3D chociaż te płaskie też fajnie wyglądają Po remoncie mam dwie zabudowane lodówki otwierane do siebie i nie ma mowy o magnesikach. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:38 I na selfikach z tego s26 będziesz wyglądała dwadzieścia lat młodziej? Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:05 Buty trekkingowe, ale raczki to już pożyczę. (Tak, postanowiłam iść w góry, a tam śnieg, nadal... ) Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:09 Policzylam taxes, bedzie decent refund, gdy CRA wplaci na konto to bede kupowac W lecie mam byc na fancy slubie wiec trzeba bedzie sie zaopatrzyc w jakas sukienke - zakup #1. Faceci maja easy - tak dlugo jak nie chudna/tyja, te 2-3 garnitury moga nosic latami na rozne okazje, eh Najmlodszy konczy w tym roku 35 lat - "suggestions" co na prezent juz sie pojawily Bedzie sie kupowalo/placilo. Life. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:17 Ja dostanę dwudziestego premię. Ten zakup był a conto. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 22:16 bi_scotti napisała: D W lecie mam byc na fancy slubie wiec trzeba bedzie sie zaopatrzyc w jakas sukienke - zakup #1 Mam nadzieję, że nas weźmiesz na zakupy?😏 Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 22:30 majenkirr napisała: > Mam nadzieję, że nas weźmiesz na zakupy?😏 Ja nie jestem interesujacym obiektem na zakupach ubraniowych: wchodze, mierze, place, wychodze Pierwsza, ktora sie more-or-less nada, bedzie wlasnie ta. Jak tu czasem patrze na watki ze szmatkami & ematki dyskutuja przez 100+ wpisow czy lepsza this or that, krotsza-dluzsza, bardziej lila czy mniej green, gniecie sie albo jak sie pierze to sorry - not for me. Ma pasowac na mnie, ma pasowac do okazji, ma byc kupiona bezbolesnie, jestem sklonna wiecej zaplacic (over moj limit w glowie ) byle bylo trzasku-prasku. Znam moj size, w sumie wiem w czym wygladam decent, dam rade Jedno, ze tym razem to faktycznie taki bardziej ę-ą event (taka para mloda) wiec bede pewnie musiala jakis taki classic "bez plecow i z polowa przodu" a te lubie srednio ... Coz, jesli ma to im przyniesc szczescie, to moge sie nawet i tak przyodziac Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 16:47 Ej tam, my tu lubimy ubierać się na wesela 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:11 Bilety na koncert się liczą? Udanej jazdy! Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka65 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:12 Matę do ćwiczeń cudownej urody allegro.pl/oferta/duza-mata-do-cwiczen-jogi-190x100-gimnastyczna-nbr-xxxl-uchwyt-gruba-1-5-cm-17599329132 i niemniej cudowną platformę do balansowania Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:17 kolor rozowy w pewnym wieku jest bardzo twarzowy 😘 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:16 tesle Y biala, z bialymi fotelami bo miala najlepsza oferte 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka65 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:32 Że coooo? A ja tu jak uboga krewna z jakąś platformą wyjeżdżam🫨🫨🫨 Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:57 ale pilka bosu jest zarabista! sprawilam sobie po rehabilitacji kolana i swietnie sie sprawdzila po operacji stopy i w ogole Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka65 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:10 Ja w celu stabilizacji i ćwiczenia równowagi Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:24 dziala swietnie! Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:40 Wygrałaś 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:54 coz, do oszczednych nie nalezymy ale ostatnie tankowanie smoka troche nas w stuporze potrzymalo, a ze i tak zamierzalismy kupic drugie 'male zgrabne autko' gdyz smok i ja w roli kierowcy nie bardzo sie rozumiemy i coraz trudniej zarowno w naszej koziej wolce jak i pacanowie parkowac to koniec koncow zagluszylismy serce i dalismy dojsc do glosu, powiedzmy, rozsadkowi to byla najlepsza oferta na rynku Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:42 Gratulacje, robi wrażenie 🥳 Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:06 mysiulek08 napisała: > tesle Y biala, z bialymi fotelami bo miala najlepsza oferte 😎 > Musisz sobie jeszcze sprawić sticker Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:08 Przedtem to było modne. Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:26 krwawy.lolo napisał: > Przedtem to było modne. Tak, ale teraz Mysiulek już nie ma takiego wykrętu. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:31 i musze z tym zyc Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:33 aaa, przy okazji jak Cie widze polecam bardzo, bardzo dragonteahouse.biz/certified-organic-yunnan-da-huang-cha-wild-big-arbor-tree-leaves-yellow-tea/? nie zwracaj uwagi na to, ze zolta Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:40 mysiulek08 napisała: > aaa, przy okazji jak Cie widze > > polecam bardzo, bardzo Dzięki, zapiszę na następny raz, bo niedawno kupiłam po kilogramie (!) Golden Buds i jeszcze takiej z długich patyków i trzeba to skończyć (nota bene, obie świetne, co wiedziałam już poprzednio). Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:48 nigdy nie kupuje po kg, max to 0,5kg takiej 'sniadaniowej', ktora naszybciej schodzi lubimy roznorodnosc Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:23 niewykluczone coz, przekonania zagluszyl portfel, sto milionow peso za kia czy bmw a 40 za tesle, zmienia troche perspektywe, zreszta zeby miec stabilny internet uzywamy starlinkow, tak ze ten Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:16 Nie wątpię, że ładna, ale Tesli bym obecnie nie kupiła, za nic w świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:24 ladnosc nie miala tu nic do rzeczy, tylko kasa, misiu, kasa jw Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:25 Ja kasy Elonowi nie chce dokładać. Nie znoszę typa. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:30 doplacac okolo 60milionow peso tylko dla faktu, zeby nie kupic u elona (tez nam z nim nie po drodze) to nawet dla nas byloby 'przegiecie' Odpowiedz Link Zgłoś
eva_evka Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:38 taje napisała: > Ja kasy Elonowi nie chce dokładać. Nie znoszę typa. > Idea słuszna ale nijak ma się do rzeczywistości. Politycy partii opozycyjnej tez zdaje się nie unikają niemieckich aut Odpowiedz Link Zgłoś
nastarana Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 01:25 mysiulek08 napisała: > ladnosc nie miala tu nic do rzeczy, tylko kasa, misiu, kasa jw > Rozumiem, że ktoś chce przyoszczędzić i musi kupować budżetowo, ale tesla? Za darmo bym nie wzięła gdyby rozdawali, a już paradowanie tym na forum to chyba tylko po to, żeby prowokować. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 01:47 nosz, nie pozbieram sie po tym co napisalas, nie pozbieram, kochaniutka sukozgodzin czy jak ci tam bylo w poprzednim wcieleniu przyoszczedzic i kupowac budzetowo?.. ja?? chyba mnie z kims pomylilas a wiesz jak ta biala tesla bedzie sie ladnie komponowac z naszym bialym smokiem 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
nastarana Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 01:58 Nie wiem czemu się oburzasz, sama napisałaś, że chodziło o kasę, więc do tego się odniosłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 02:30 oczywiscie, ze o kase aneczkoandonly/suczkozgodzin, ale nie o jej brak na drozsze bmw czy kia, a o taki maly szczegolik, gdyz poniewaz roznica okolo 250tys pln piechota nie chodzi, a to polowa nowego smoka, jesli bedziemy miec kaprys go zmieniac i tyle i niech cie glowa nie boli z tego powodu EOT Odpowiedz Link Zgłoś
nastarana Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 14:28 Nie śmiałabym Cię (Was) posądzić o brak kasy, bo przecież piszesz o swoich zakupach i widać, że macie jej w bród, ale oszczędność przecież nie jest niczym złym nawet w zamożnych domach. Trudno mi zrozumieć sens twojej wypowiedzi i co mi próbujesz przekazać - jaki znowu biały smok??Mnie chodziło o to, że nawet jeśli chcieliście przyoszczędzić na samochodzie (nie ma w tym nic złego!!) to można było kupić coś co nie wspiera tego psychopaty Muska. Przestań mnie obrażać tymi podejrzeniami, nigdy nie pisałam pod żadnym z tych nicków, masz serio jakąś obsesję. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 14:58 Bialy smok to jest buch z jointa Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 15:03 marzenka12 napisała: > Bialy smok to jest buch z jointa Chodzi o gastrofazę? Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 15:57 sztalugi1234 napisała: > Chodzi o gastrofazę? > > Jak sie nawciągasz białych smokow to mozesz dostac gastrofazy Odpowiedz Link Zgłoś
baletnicazielona Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 16:32 Mysiulek nazywa smokiem swój samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 16:44 Moze dlatego, ze wozi nim zbiory z plantacji? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 02:01 nastarana napisała: Za darmo bym nie wzięła gdyby rozdawali, Taa, na pewno🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 03:41 nastarana napisała: > mysiulek08 napisała: > > > ladnosc nie miala tu nic do rzeczy, tylko kasa, misiu, kasa jw > > > Rozumiem, że ktoś chce przyoszczędzić i musi kupować budżetowo, ale tesla? Za d > armo bym nie wzięła gdyby rozdawali, a już paradowanie tym na forum to chyba ty > lko po to, żeby prowokować. No ja za darmo bym tam Teslę wzięła, a potem od razu sprzedała i z pieniędzy zrobiła dobry użytek, m.in. na jakieś proeuropejskie cele. Odpowiedz Link Zgłoś
eva_evka Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 08:15 O, ja podobnie. Zawsze się zastanawiamy z mężem, dlaczego ludzie to sobie robią i kupują T. A teraz już wiem - bo jest tania, w PL w cenie chińczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 13:25 taje napisała: > > No ja za darmo bym tam Teslę wzięła, a potem od razu sprzedała i z pieniędzy zr > obiła dobry użytek, m.in. na jakieś proeuropejskie cele. > Well, az takim altruista nie jestem Bym wziela, sprzedala & zaopatrzyla sie w decent plug-in, most likely Toyota RAV4, bo what else? Szczegolnie, ze ja juz starawa jestem i zapewne nadchodzi czas kupna ... OMG ... ostatniego auta Wiec jesli ma przejechac minimum 500K without any problems no to tylko Toyota, eh. Toyota rulez! Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
nastarana Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 14:17 Masz rację. Zmieniam zdanie - wzięłabym, sprzedała i kupiła coś innego co nie jest obciachowe. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 22:19 Gratulacje, piękne są te białe wnętrza🤍, ale ja bym się bała😅 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 22:30 czego? to ma byc auto do jazdy 'wokol komina', nawet z bardzo nie ma potrzeby wody zabierac a co dopiero cos do jedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:19 zloty a skromny 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:20 Kretę i dwie sukienki w związku z tym Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:12 alpepe napisała: > Ale że całą? > Niestety jeszcze nie....nawet na kurną chatę tam mnie narazie nie stać... A byłabym zapomniała...za kubkiem wypadałoby się rozejrzeć ☕️☕️☕️ Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 08:11 Wydaje ci się. Jakaś ruderę to tam znajdziesz za grosze :p Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 15.04.26, 15:53 To fakt, ale głównym zagadnieniem jest doprowadzenie takiej rudery do stanu 'zamieszkalności' Trzeba mieć raczej zasobny portfel a przede wszystkim oceany wolnego czasu by tamtejsze ekipy remontowe nadzorować, wydębić od nich zrobienie tego, co zrobione być musi i nie zwariować w międzyczasie Naczytałam się o tym, a potem nasłuchałam opowieści, bo znajomi mojej przyjaciółki zakochali się (w Rodos akurat, ale to bez różnicy) i kupili taką 'okazyjną' chałupkę. Mija trzeci rok a oni nadal jeszcze tam nie zamieszkali Także ten tego.. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:29 beata985 napisała: > Kretę i dwie sukienki w związku z tym > W sensie wyspe? Wow Good for you! Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
presens Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:30 Sweter z cienkiego kaszmiru . Taki: Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:23 Kotleta schabowego. Dobry był, taki stypowy. Sama nie umiem takich zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:36 Taki kawałek sprzętu do pływania. Długo go obchodziłam, ale się złamałam, bo zakup trochę daje po kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:39 Źle sformułowałem zdanie. Długo się na myślałam, bo zakup daje po kieszeni. Ale się w końcu złamałam. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:58 Musiałem guglać. To jakaś odmiana surfingu? Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:04 Tak. Windsurfingu. Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:40 Papierowy program TV (Czy jest tu ktoś poniżej 70 kto takiego używa?) Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:40 Zmywarkę, telefon i 9 książek (książki na Vinted). Odpowiedz Link Zgłoś
hortensja_80 Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:40 Co to za rower? Pytam bo sama szukam, ale nie mogę się zdecydować na konkretny model. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:01 www.cube.eu/de-de/cube-nuride-hybrid-pro-800-flashstone-n-chrome/110210 To wariant "męski". Jeśli wolisz "damki" ... www.cube.eu/de-de/cube-nuride-hybrid-pro-800-flashstone-n-chrome/110212 albo inny kolor www.cube.eu/de-de/cube-nuride-hybrid-pro-800-chilli-n-black/110232 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:03 W damskim masz jeszcze regulowany mostek. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 20:52 Sobie..? Hmmmm, ostatnio non stop wydatki związane z nowym mieszkaniem, więc tak całkiem ostatnio to nową sofę i meble kuchenne wraz z agd. W psa też inwestuję co chwilę coś okazuje się niezbędne. A dla siebie samej to gustowny zestaw dresowy do ganiania za czterołapnym i takież leginso-dzwony ..ale wcześniej bilety lotnicze na jeden wyjazd, z którego już wróciłam a drugi na listopad, by uciec przed polską niekoniecznie złotą jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Co sobie ostatnio kupiłaś, eMatko? 14.04.26, 21:26 Jak się inwestuje w psa? Kupujesz mu ubranka? Odpowiedz Link Zgłoś