ewitek01 01.12.04, 14:43 no właśnie, bez czego ??? bez pocałunków moich najsłodszych mężczyzn bez uśmiechu na rozpromieninej twarzy synka bez uścisków i "kocham Cię" tak szczerze wypowiadanych ... bez kawy, kąpieli... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aari Re: dzień bez ... to dzień stracony 01.12.04, 14:47 bez kawy bez obiadu bez sprzątania bez wyjścia z domu ( chociaż po chleb ) bez forum tak przyziemnie trochę - ale to cała prawda Odpowiedz Link Zgłoś
ewitek01 Re: dzień bez ... to dzień stracony 01.12.04, 14:54 o! a ja o forum zapomniałam )) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter_exunruzanka Re: dzień bez ... to dzień stracony 01.12.04, 14:54 bez forum, bez książki, bez kontaktu z bliskimi, bez całusa od męża Odnośnie całusów - uwielbiam minę Oleńki, kiedy ktoś ją cmoka - pełna rezygnacja)). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki Re: dzień bez ... to dzień stracony 01.12.04, 15:05 To i tak lepiej niz u nas, bo Grubcio bez pardonu odpycha lapka twarz natreta nawet na niego nie patrzac, tylko wyrywa sie do swoich zajec typu trzaskanie drzwiami i szufladami. Rzeczowy facet i nie lubi kiedy sie mu zawraca glowe (zupelnie jak tatus Pozdrawiam i mam nadzieje, ze juz lepiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter_exunruzanka Re: dzień bez ... to dzień stracony 01.12.04, 15:26 Tak, musi być lepiej. 1. Skurcze ustąpiły (po no-spie), 2. Ola wprawdzie daleko, ale niedługo jedziemy do niej, 3. mama - boję się cokolwiek pisać, aby nie zapeszyć, 4. mąż przeprosił mnie i kupił mi kwiaty - nie zdarza mu się to często pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki Re: dzień bez ... to dzień stracony 01.12.04, 15:28 No, to sie ciesze bardzo, Aniu! I nadal trzymam kciuki!! Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: dzień bez ... to dzień stracony 01.12.04, 14:59 sexu oczywiscie!!! ZART a tak naprawde to chyba nie ma takiej rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: dzień bez ... to dzień stracony 01.12.04, 15:09 - bez ciepłego ciała mojego męża wtulającego się we mnie w nocy - bez zapachu maleńkiego człowieczka po kąpieli - bez kawy Odpowiedz Link Zgłoś
summerdays do maniuszy :)) 01.12.04, 19:05 Maniusza, a co jest najwazniejsze w golfie? no zeby sciagacz byl luzny ))) niech zyja kabarety!! Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: dzień bez ... to dzień stracony 01.12.04, 15:32 W przypadku mojego kolegi - WAZELINKI ) Pierwsze kroki w biurze kierujemy do szefa )) Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: dzień bez ... to dzień stracony 01.12.04, 15:43 bez kawy bez radosnej minki synka bez forum bez wieczornego wypoczynku bez przytulania do moich facetow Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: dzień bez ... to dzień stracony 01.12.04, 19:00 -zrobienia sobie makijażu -uśmiechu córeczki -choćby jednego smska od męża Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: dzień bez ... to dzień stracony 01.12.04, 20:05 bez kawy, bez przebywania z moimi dziewuszkami - niestety byłam kiedyś do tego zmuszona przez 2 tyg. i to było straszne Odpowiedz Link Zgłoś
kostruszka Re: dzień bez ... to dzień stracony 01.12.04, 20:27 Zdecydowanie bez książki - zwykle nią zaczynam i kończę dzień (chocby to było kilka minut). Rzeczy oczywistych zwiazanych z mężem i córeczką nie wymieniam. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: dzień bez ... to dzień stracony 01.12.04, 22:19 bez kawy bez internetu bez przytulanek z malym bez makijazu bez zrzedzenia nad mezowskim uchem Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: dzień bez ... to dzień stracony 01.12.04, 22:22 i jescze bez muzyki bez prysznica bez pogaduch przez telefon(z mezem, kolezanka, siostra, mama) Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: dzień bez ... to dzień stracony 01.12.04, 22:25 Dzień bez...(chronologicznie) kawy, pracy, powrotu do domu i dziko-radosnego przywitania z moją Agatką.....to dzień stracony. W weekendy - dzień bez zabawy z dziećmi to dzień stracony (coraz częściej zajmują się momentami sobą i postronni obserwatorzy mogą wtedy boki zrywać) Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
pesteczka5 Re: dzień bez ... to dzień stracony 01.12.04, 23:22 Bez kawy i miłości - czyli jak padam na nos i nie mam siły żeby nacieszyć się dziećmi, a mąż ma dyżur i nawet nie ma czasu wysłać sms-a. pesteczka Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: dzień bez ... to dzień stracony 01.12.04, 23:27 kawy gazety najlepiej w duecie Odpowiedz Link Zgłoś
rosiee Re: dzień bez ... to dzień stracony 01.12.04, 23:55 bez batonika KinderBueno i to nie jest kryptoreklama bynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
mik5 Re: dzień bez ... to dzień stracony 02.12.04, 08:56 - bez forum (ale tylko dni powszednie) natomiast kazdy dzień może być stracony bez: - przytulenia Kinguli (bez tego to nawet godzina stracona) - słodyczy - zapytania męża, czy mnie kocha - lubie go tym denerwować Pozdrawiam Was wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: dzień bez ... to dzień stracony 02.12.04, 14:10 Może będę wyrodna, ale...... - bez 5 minut tylko dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś