malgorzata9 07.12.04, 23:21 Chcę kupić mężowi pod choinke golarkę elektryczną... nienawidzi golenia. Jaka wybrać? Jakich używają, sprawdzonych wasi mężczyźni? Dzięki z góry za rady! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
desire.et Re: to zn Philipsa ;)) Ależ ze mnie tłumok ;)) 07.12.04, 23:50 moj tez, ale podobno jest jakis faaajny model philipsa, tyle, ze troche kosztuje... Odpowiedz Link Zgłoś
matma100 Re: Pytanie nieco... męskie? 08.12.04, 08:46 Ja dwa lata temu kupiłam tez na gwiazde Braun ale nie pamietam jaki model w Geanie były po ok 100 zł słuzy do dziś mąz zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: Pytanie nieco... męskie? 08.12.04, 09:11 Moj maz goli sie juz od siedmiu (!) lat tym samym Philipsem (golarka na akumulatorki z trzema glowicami), a zarost ma porzadny. Pytam sie go od czasu do czasu, czy moze chce nowa, ale ze ta dziala dobrze, to on nie widzi takiej potrzeby (i cale szczescie, bo niestety golarki tanie nie sa). Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: Pytanie nieco... męskie? 08.12.04, 09:16 Moj uzywa juz 3 lata Brauna. Z trymerem, bo zostawia na brodzie taki "kilkudniowy" zarost Fajna rzecz, rozne dlugosci mozna ustawic, polecam. Kosztowala kolo 200 ale teraz sa po 100 cos, widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
aetas Też polecam Philipsa:-) 08.12.04, 09:20 Kiedyś też kupiłam swojemu mężowi na jakąś okazję, okazała się bardzo dobra. Używałby jej zapewne do dzisiaj, gdyby Karol pewnego dnia z dużej wysokości nie spuścił jej na podłogę . Nie są na pewno shock resistant, czy jak temu tam , ale to chyba nie tylko Philipsów dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: Też polecam Philipsa:-) 08.12.04, 09:26 Mój mąż ma Philipsa, dwugłowicową już 5 lat))) słuzy mu bez żadnych usterek))) aga Odpowiedz Link Zgłoś
laskosia Re: Też polecam Philipsa:-) 08.12.04, 09:41 mój mąż też używa Philipsa miał kiedyś jedną - ukradli mu kiedy włamali sie do samochodu - był wtedy w delegacji i żeczy osobiste zostawił w samochodzie ... kupił drugą, już nowszy model używa bez żadnych problemów - tą ma prawie 3 lata , tą pierwszą też miał kilka lat Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata9 Re: Też polecam Philipsa:-) 08.12.04, 10:00 Dzięki wielkie za odzew! a może jakieś konkrety? Bo philips i Braun maja ich od groma i ciut ciut )). Lepsze te z trzema głowicami czy płaskie? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaszyma Re: Też polecam Philipsa:-) 08.12.04, 11:44 Mój też ma philipsa od 5-6 lat, nei pamietam dokładnie, trzygłowicową. Bardzo sobei chwali, nigdy sie nie zepsuła... Odpowiedz Link Zgłoś
laskosia konkret- Philishave- ale jaki model to nie wiem 08.12.04, 11:52 mogę wieczorkiem sprawdzić w domu... Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Pytanie nieco... męskie? 08.12.04, 13:03 moj maz mi zapowiedzial, ze braun i zadna inna Odpowiedz Link Zgłoś