Dodaj do ulubionych

Zasiusiana sofa :((((

29.01.05, 10:01
moje starszedziecię zalało mi sofę w czasie popołudniowej drzemki - no cóż,
zdarza się... ale nie na sofie w dużym pokoju!!!!!!!!! teraz pomimo że umyłam
to śmierdzi sad(( Co jeszcze zrobić?
Obserwuj wątek
    • pani.ewelinka Re: Zasiusiana sofa :(((( 29.01.05, 10:03
      właśnie, znam to, moje dziecko zwymiotowało ostatnio na wykładzinę i fotel no i
      po wielkich sprzątniaach śmierdzi strasznie.Nie mozna wytrzymacv, czy są jakies
      metody na pozbycie się smrodu?
      • alpepe Re: Zasiusiana sofa :(((( 29.01.05, 11:35
        wywalic wykładzinę i fotel. Pomoże niezawodnie.
      • inga_iga Re: Zasiusiana sofa :(((( 29.01.05, 11:38
        Witam
        Co prawda, jeszcze moja mała takiej niespodzianki mi nie zrobiła, ale kiedyś
        mój szanowny kot potraktował moją moczem(a nic chyba nie śmierdzi tak jak to) i
        pozbyłam się zapachu sprayem kupionym w sklepie zoologicznym to się chyba
        nazywa pochłaniacz zapachów, ale zwróccie uwage żeby był bezzapachowy bo te
        faktycznie wchłaniaja zapach, ja mam w domu zapachowy "deofris" i tez nie jest
        najgorszy.
        • wegatka Re: Zasiusiana sofa :(((( 29.01.05, 13:51
          Moja córka kiedyś wymiotując, zapaskudziła pół wykładziny. Zapieranie na smród
          nie działało, więc kupiłam na stoisku samochodowym w hipermarkecie spray ARIGEN
          wywabiający zapachy. Po kilkukrotnym zastosowaniu przestało śmierdzieć.
    • aluc Re: Zasiusiana sofa :(((( 29.01.05, 16:54
      poczekać, aż najmłodsze dzieci przestaną sikać na sofę i wywalić
      rozumiem, że etap ulewania i plucia kefirem i deserami macie już za sobą smile))
      moja sofa za parę lat będzie mogła chyba służyć badaczom diety moich dzieci wink
      • malgorzata9 Re: Zasiusiana sofa :(((( 29.01.05, 19:14
        Właśnie kupiliśmy smile)) Ma miesiąc. Baaaardzo dziękuję za porady - na pewno
        skorzystam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka