rhynox 16.02.05, 07:29 dziewczyny, proszę Was bardzo - jesli możecie wyślijcie mi na priv (pilne!!!!!!!!!!) zdjęcie PSA W DOMU. Nie mam takowego (ani zdjęcia ani psa) a potrzebne mi jest do ulotki. LICZĘ NA WAS!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_madziq Re: potrzebuje zdjęcia psa 16.02.05, 07:34 Może z tego coś wybierzesz kubus.idealpolska.pl/ Pozdrawiam, Magda "Puchatek spojrzał na swe obydwie łapki. Wiedział, że jedna z nich jest prawa, i wiedział jeszcze, ze kiedy się już ustaliło, która z nich jest prawa, to druga była lewa, ale nigdy nie wiedział, jak zacząć". Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: DZIĘKUJĘ BARDZOOOOOOOOOOOOOOOOOO 16.02.05, 08:42 wysłałam. Koty tez mam, gdyby co Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
keri5 Re: potrzebuje zdjęcia psa 16.02.05, 19:13 Witam!!! Mam pytanie w jakim otoczeniu ma być pies oraz czy ma to być zbliżenie czy zdjęcie całego psa? i czy mogłabyś podać mi adres maila. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anma Re: potrzebuje zdjęcia psa 16.02.05, 19:49 Chciałam Ci przesłać zdjęcia, ale odrzuca mi adres gazetowy rhynox@gazeta.pl Możesz podac jakiś inny? Odpowiedz Link Zgłoś
rhynox Re: potrzebuje zdjęcia psa 16.02.05, 20:08 dziękuję Wam za odzew. zdjęcie już mam. Ach, wiedziałam, ze mogę na Was liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
miska77 Re: potrzebuje zdjęcia psa 16.02.05, 22:10 witam ! wyslalam Ci na maila ! Pozdrawiam, Miska77 Odpowiedz Link Zgłoś