22.02.05, 13:42
Jakiś czas temu brałam udział w internetowym konkursie na 15 lecie Ziaji i
już prawie zapomniałam ,że obiecywali tam nagrody dla szczęśliwców. A tu dziś
zapukała listonosz i przyniósł paczuszkę. I o dziwo po raz pierwszy w życiu
coś wygrałam (torebkę, kremy i balsam )SZOK po prostu . Baaaardzo mi to
poprawiło kiepski dziś humorek smileKomuś jeszcze się poszczęściło?
Obserwuj wątek
    • ewitek01 Re: wygrałam 22.02.05, 14:08
      wygrałam rowerek dla synka w konkursie Bobovity
    • mamadwojga Re: wygrałam 22.02.05, 14:17
      A nie dostałaś wcześniej zawiadomienia o wygranej?? Ja kiedy cokolwiek wygrywam
      przez internet to najpierw dostaję maila z zawiadomieniem smile
      A jakoś mam szczęście do wygrywania, tfu tfu odpukać.
      • emi1777 Re: wygrałam 22.02.05, 16:24
        A ja wygrałam w ubiegłym roku dwa wózki dziecięce. Oba w konkursie w "Dziecku".
        Na oba trzeba było wykonać pracę. Oprócz tego wygrałam teleturniej "1z10". A
        dziś odebrałam w lokalnym radiu album rysownika Raczkowskiego (znany
        z "Przekroju")- też nagroda w konkursie.

I wreszcie mam okazję, żeby wylać swój żal i złość na głupotę. Doprowadza mnie
        do szału, gdy słyszę "Ty to masz szczęście!". Oczywiscie, szczęście też tu
        decyduje, ale czemu nikt nie powie: "Ale się napracowałaś", "Ale miałaś dobry
        pomysł". Już zwłaszcza moja szwagierka-głupizna bryluje z tym szczęściem i :"..
        czemu ty nie grasz w totka?!!!". Bo tam się nie wygrywa, tylko opłaca podatek
        od marzeń, kurde. Ona myśli, że ja wygrywam za pierdzenie w stołek. Gdyby sama
        kupiła sobie gazetę DO CZYTANIA zamiast kolejnego gówienka do dekoracji chaty,
        która wygląda jak chińska dzielnica i spróbowała coś na jakiś konkurs
        wykombinować to może też by wygrała.

Ho ho, tak tak, jacy ludzie potrafią być głupi- jak mawiał Dziadziuś z
        Bullerbyn.

Ale się rozkręciłam. Lecz to szczerość z serca płynąca...
        • myszkap Re: wygrałam 22.02.05, 17:56
          Emi, mogę zapytać, a to radio lokalne, to nie przypadkiem z Poznania "Merkury" ?
          Pozdrawiam Aga
          • emi1777 Re: wygrałam 22.02.05, 18:42
            No, a skąd wiesz, Sprytku?
            • aniag76 Re: wygrałam 22.02.05, 20:10
              To ja też się pochwalę. W zeszłym roku wygrałam w akcji Pampersa "Wakacje z
              dzieckiem" wycieczkę do Zakopanego dla całej rodziny: tydzień w porządnym hotelu
              z wyżywieniem. Było super!
              Ania
              • kurova Re: wygrałam 22.02.05, 22:03
                Na innym forum było podobne pytanie i wczoraj odpisywałam: wygrałam z "Twojego
                dziecka" pościel dziecięcą, z Gerbera kurteczkę sztruksową a dzisiaj listonosz
                przyniósł wielką paczkę z...kombinezonem Coccodrillo z...."Twojego dziecka",
                jaki zbieg okoliczności.Ale nie wydaje Wam się że autorka pytała czy komuś
                poszczęciło się w konkursie Ziaji?
                • justimic Re: wygrałam 23.02.05, 10:11
                  WITAM!
                  Nie wiem, czy autorce postu chodziło o wygrane w tym samym konkursie, czy
                  wogóle o wygrane, więc mimo iż nie wygrałam akurat w tym konkursie pozwolicie,
                  że też się pochwalę.
                  Otóż w sumie z różnych maminych gazet wygrałam (mam nadzieję, że mnie nie
                  zlinczujecie!) ponad 45 nagród.
                  Są to różne rzeczy od chusteczek Pampers przez nawilżacz powietrza, różne
                  kosmetyki dla mnie i dziecka, książeczki, zabawki aż po klocki "Lego" za 420zł
                  w konkursie "Test-Rodzice".
                  Obecnie czekam na 8 nagród i każdą przyjmuję z wielką radością i miłym uczuciem
                  dowartościowania niezależnie od tego, czy jest to rzecz za 10zł czy za 200zł.
                  A wszystkim mamom, które mi zazdroszczą (niestety mam kilka takich w swoim
                  otoczeniu) mówię jedno: "kto nie gra, ten nie wygra", bo niektórzy sądzą że
                  wystarczy wysłać jeden kupon i już się wygrywa a niestety czasami trzeba się
                  sporo napracować. Ja zanim wygrałam pierwszą rzecz wysyłałam różne prace i
                  kupony ponad rok.

Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim mamom dużo wygranych.
                  • gawliki Re: wygrałam 23.02.05, 11:57
                    a ja biore udzial gdzie sie da i nic.niestety!a mysle ze npw dziecku wygrywaja
                    Ci co wysla kupony a nie smsy?
                    • iwona-mama-majki Re: wygrałam 23.02.05, 12:19
                      No i prosze jak się miło zrobiło. Ja też wytrwale wycinam kupony, wysyłam smsy
                      i tym podobne i mam nadzieję, że od czasu do czasu coś tam jeszcze wpadnie.
                      pozdrawiam i życze wytrwałości smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka