marcelino1 23.05.05, 22:31 www.marleentimmer.com/worteldrie/milkiw/english/game.html znalazłam na dzisiejszy wieczór Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.m.a Re: gra - cyrk 23.05.05, 22:54 uwolnilam zielonego stworka, zostal mi jakis klucz, nie moge otworzyc skrytki w samochodzie - ciezka gra Odpowiedz Link Zgłoś
a.m.a Re: gra - cyrk 23.05.05, 22:57 rzeczywiscie (myslalam, ze bedzie potrzebny do czegos innego), ale jak go wpisac? Odpowiedz Link Zgłoś
a.m.a Re: gra - cyrk 23.05.05, 23:02 nic mi to nie daje A moze ja jeszcze wszystkiego nie zrobilam, zeby moc wpisac ten kod? Mam jeszcze tygrysa w klatce - moze powinnam go uwolnic? Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: gra - cyrk 23.05.05, 23:04 nie tygrys zostaje. Trzeba poszukać różnic w obrazkach, może tego nie zrobiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: Wyjechalam 23.05.05, 23:10 ostatnim kluczem uruchamiasz samochód, otwiera się schowek, wpisujesz kod ESCAPE klikając po kolei na literki. W wozie z tygrysem otwierasz wczesniej szafkę i wskazujesz 7 różnic między obrazkami które się pojawią. Odpowiedz Link Zgłoś
karakalka Re: Wyjechalam 23.05.05, 23:13 Nie mogę otworzyć tego schowka. Może mam zły klucz? Uwolniłam stworka i został mi jakiś jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: Wyjechalam 23.05.05, 23:14 a wyjęłaś klucz magnesem z klatki tygrysa? Ostatni klucz jest do samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
a.m.a Re: Wyjechalam 23.05.05, 23:16 powinnas wlozyc klucz do stacyjki i wtedy pisac kod - ja sie omeczylam i pislalam na zwyklej klawiaturze i sie dziwilam czemu nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: gra - cyrk 23.05.05, 22:58 Ja utknęłam na drugiej planszy. Mam latarkę ale nie mam hasła do sejfu. Nie wiem w jakiej kolejności klikać nutki. Odpowiedz Link Zgłoś
karakalka Re: gra - cyrk 23.05.05, 23:02 udalo mi się uwolnić stworka. Ale nie wiem co dalej Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: gra - cyrk 23.05.05, 23:05 wejdę jeszcze raz na pierwsz ą planszę, poczekajcie Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: gra - cyrk 23.05.05, 23:16 Nie wiem co z tym hasłem do sejfu na drugiej planszy. Latarkę mam. Chyba idę spać i może jutro coś wymyślę. Odpowiedz Link Zgłoś
a.m.a Re: gra - cyrk 23.05.05, 23:17 ja tez nie wiem - a klikalas na czerwony przycisk na podnosniku? na sejfie pojawiaja sie wtedy cyfry, ale strasznie dlugo - chyba nie ma konca. Tez nie wiem, co dalej Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: gra - cyrk 23.05.05, 23:18 te cyfry musisz klikać bezpośrednio z klawiatury w kolejności jak się pokazują. Samochód na podeście się podniesie aż dojedzie do latarki. Trochę to trwa ale laterkę złapiesz. Ale te nutki to nie mam bladego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
a.m.a Re: gra - cyrk 23.05.05, 23:21 he he, a ja glupia klikalam na te nutki w takiej kolejnosci, jak cyfry sie ukazywaly (troche sie dziwilam, ze nie ma nigdy nutki nr 5, ale myslalam, ze tak ma byc). Juz biore latarke. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: gra - cyrk 23.05.05, 23:22 ja na poczatku też Ale co z tymi nutkami? Odpowiedz Link Zgłoś
a.m.a Re: gra - cyrk 23.05.05, 23:29 dobra bierzesz latarke i klikasz na schody w dol - jest labirynt do przejscia - wlasnie go przechodze Odpowiedz Link Zgłoś
a.m.a Re: gra - cyrk 23.05.05, 23:41 ja cie prosze - zapisz nutki w kolejnosci od 1 do 5, bo mnie slon na ucho nadepnal i na pewno nie odtworze melodii z komputera. Aha- zobacz czy masz wlaczony dzwiek, bo melodii nie uslyszysz Maz mnie ciagnie spac, wiec jutro zerkne, czy otworzylas sejf. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: gra - cyrk 23.05.05, 23:44 sejf otworzyłam i skończyłam grę. Melodia łatwa więc pewnie Ci sie uda ale jak nie to daj znać to jeszcze raz zagram. Ta plansza była ostatnia. Później jeszcze tylko trzeba połączyć obrazki w pary. Też idę spać, bo mąż się już obraził Ale te gierki tak wciagają Kolorowych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
a.m.a Koniec 24.05.05, 12:37 hehe, rzeczywiscie dalam sobie rade z ta melodia, ale bylo ciezko. Fajna gierka, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karakalka Re: gra - cyrk 24.05.05, 13:09 Mam klucz ale nie wiem do czego, z muzyczką sobie poradzilam. Odpowiedz Link Zgłoś
karakalka Re: gra - cyrk 24.05.05, 12:39 No jak dziewczyny? Gracie? Ja znów zaczynam!! Odpowiedz Link Zgłoś
karakalka Re: gra - cyrk 24.05.05, 12:53 Mam latarkę i utknęlam tam gdzie wczoraj! Co z nutkami? Odpowiedz Link Zgłoś
karakalka Re: gra - cyrk 24.05.05, 12:59 Z nutkami dalej nie wiem co zrobić ale jestem w labiryncie. Jak go przejść? Na wyczucie czy jest jakiś sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: gra - cyrk 24.05.05, 13:03 idź po czerwonej linii. tam jest klucz do skrzynki pocztowej. Odpowiedz Link Zgłoś
karakalka Re: gra - cyrk 24.05.05, 13:03 Dobra. Mam już klucz z labiryntu. Wracam do nutek! Odpowiedz Link Zgłoś
karakalka Re: gra - cyrk 24.05.05, 13:11 Mam klucz ale do czego? Nie wiem. Z muzyczką sobie poradziłam. HELP!! Odpowiedz Link Zgłoś
karakalka Re: gra - cyrk 24.05.05, 13:18 Dzięki za pomoc! Skończyłam!! Może jeszcze jakaś gierka? Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: gra - cyrk 24.05.05, 13:27 Ja tez lubie te gierki ale już wyczerpałam zapasy nowych. Może wieczorem poszperam i jak znajdę to się odezwę. Mąż już mnie za to klnie, bo komp zajęty, ani pogadać. Wczoraj jak szukałam hasła do sejfu to pod nosem coś gadałam, a on mi mówi "to wpisz kurcze - najlepsze kasztany sa na Placu Pigall" (nie wiem jak to sie pisze)" poskładałam sie ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
a.m.a Re: gra - cyrk 24.05.05, 13:39 hehehe mojego wczoraj zaangazowalam do klikania cyferek z sejfu- bo za szybko sie zmienialy Czekamy na nowe gierki Odpowiedz Link Zgłoś
babushka33 Re: gra - cyrk 24.05.05, 13:27 Czy stan gry można w jakiś sposób zapisać, czy trzeba ciągle zaczynać od nowa? Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: gra - cyrk 24.05.05, 13:28 chyba od nowa - ale ona jest dość krótka Odpowiedz Link Zgłoś
bekimama Re: gra - cyrk 24.05.05, 15:54 JAKI ZIELONY STWOREK?!!!Ja na nic takiego nie trafiłam. I o co chodzi z tym kolorowym sejfem? Mrygają światełka i jakieś cyferki a ja nie wiem o co chodzi???? RATUNKU Odpowiedz Link Zgłoś
marjotka Re: gra - cyrk 24.05.05, 16:13 Nie moge znalezc siódmej roznicy (tygrys)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
taissa1 Re: 24.05.05, 16:40 Hej.Właśnie gram sobie w te gierkę ale mam pewien problem.Nie wiem skąd mam "skopiować"muzyczkę do nutek.Możecie mi pomóc?Proszę Odpowiedz Link Zgłoś
a.m.a Re: 24.05.05, 16:45 muzyczka bedzie w komputerze, ale najpierw musisz wziac latarke i udac sie z nia do ciemnych schodow - tam bedzie klucz - reszte kombinuj sama. Jak nie dasz rady to pisz. Jak dostac latarke jest wczesniej w tym watku Odpowiedz Link Zgłoś
a.m.a Re: gra - cyrk 24.05.05, 16:45 ja tez nie moglam - klkikalam gdzie popadnie (bo ja nerwowa jestem) i samo sie zakreslilo Odpowiedz Link Zgłoś
a.m.a Re: gra - cyrk 24.05.05, 16:47 sejf - musisz powtarzac za tymi kolorami. jak swieci czerwony, potem czyfra to kliknij na czewrony kolor. Potem siweci czerwony i zielony - i cyfry - wtedy klikasz po kolei czerwony i zienony - itd Odpowiedz Link Zgłoś