gorgolka 18.07.05, 22:56 witam, właśnie odkryłam to forum i chciałam się przedstawić Mam na imie Agata, 28 lat i śliczną 4,5 miesieczną córeczkę Adusię mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swego grona emam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aada100 Re: jestem nowa 18.07.05, 23:19 Cześć! Mam na imię Ania i często "urzęduję" na forum "Niemowlę" bo mam 2,5 miesięcznego Łukaszka oraz eDziecko bo mam 2,5 letnią Kingę. Emama to super forum i też jestem tu od niedawna. Witamy serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: jestem nowa 19.07.05, 00:31 Przymujemy i baw sie z nami dobrze. Pamietaj, ze tutaj trzeba miec mocno przymkniete jedno oko, inaczej moze Cie rozbolec glowa. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: jestem nowa 19.07.05, 09:25 Witaj. Tylko musisz wiedziec że nie nalezy fora traktować smiertelnie poważnie i nie brać do głowy forumowych dyskusji czy kłótni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natiz Re: jestem nowa 19.07.05, 09:43 Cześć Gorgolka! Witamy! Oj, czasem u nas się dzieje... Czasem śmiech do rozpuku, a czasem kłótnie "na śmierć i życie". Ale na nudę nie narzekamy. Pisz do nas - o sobie, Adusi. Czekamy! Odpowiedz Link Zgłoś
aga9982 Re: jestem nowa 19.07.05, 09:49 Witamy serdecznie.Co prawda ja też jestem od niedawna, ale juz zdążyłam się troche zadomowić.Mam na imie Agnieszka,mam 24 lata, jestem z Łodzi i mam dwa słoneczka Kamilka 2,5 roku i Oskara 2 miesiące.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś