lucia74 31.07.05, 22:01 Siedzę przed kompem, mam widok na parking i widzę jak sąsiedzi wracają z Iraku, łza się w oku kręci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ibulka Re: Wzruszające 01.08.05, 18:59 U nas z okna widać fajerwerki na lotnisku, tylko trzeba wyjść na dach. I była gorąca noc i wyszliśmy i Jula zobaczyłą farejwerki na lotnisku. Mówiłam jej kiedyś, że fajerwerki biją na lotnisku jak wracają sportowcy albo żołnierze. I Julka zobaczyła fajerwerki, popatrzyła, a potem powiedziała - "zioniezie...?" Następnego dnia oglądała z tatą dziennik i widziała wojnę... Aż się otrząsnęła, i uciekła do pokoju do mnie. -- Siedziałam kiedyś u mojej koleżanki, jeszcze nie miałam dzieci =) I jej 3 letnia córeczka przyleciała z drugiego pokoju i zrozpaczonym głosem zawołała.: "Ale ci panowie wrócą, wrócą prawda?" - chodziło jej o wojnę. Żal ścisnął mi za serce. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Wzruszające 01.08.05, 22:01 lucia74 napisała: > Siedzę przed kompem, mam widok na parking i widzę jak sąsiedzi wracają z > Iraku, łza się w oku kręci. serio? mi też by sie zakręciła. fajne to musi być...dla rodziny i dla powracającego... Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Wzruszające 01.08.05, 23:02 Dobrze, że wracają... Bo są i tacy, co jadą po syna, wnuka, brata, męża, chłopaka, narzeczonego, przyjaciela na lotnisko, a wracają bez niego... ( Odpowiedz Link Zgłoś