chimba 25.08.05, 13:24 Jestem w pracy i nic mi się nie chce robić... Nawet myśleć. Normalnie jawne lenistwo... A tak poza tym to spać mi się chce. Czy ktos się do mnie przyłączy w leniuchowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszkowamama Re: Totalne lenistwo 25.08.05, 13:41 Widzę, połowa postów z dzisiaj jest Twojego autorstwa. A ja energii tyle w sobie mam... tylko nie ma nic do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
michiko chimba witam w klubie......... kwitów całe biurko 25.08.05, 13:42 a ja nic sobie ztego nie robię. Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: Totalne lenistwo 25.08.05, 13:46 ja sie w miare wyrobilam i tez leniuchuje. Prace trza oszczedzac aby na dluzej starczyla U nas teraz posucha a niemozna bezczynnie siedziec Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Totalne lenistwo 25.08.05, 13:46 W duzym pokoju stare meble z kuchni stoja, w przedpokoju stare i czesc nowych, w malym pokoju resztki mebli kuchennych, a w przyprawach moje mlodsze dziecie ... obiadu nie ma, torby nie rozpakowane (odebralam dzieci ze sluzby), na sznurku suche pranie, które zaraz osraja mi golebie ... a ja na forum! Ale to wszystko wina Natiz Odpowiedz Link Zgłoś
natiz Lila 25.08.05, 13:54 Po takim okresie "niewidzenia = nieczytania się" wszystko bedzie Ci wybaczone! To odnośnie opuszczenia się w obowiązkach przykladnej matki i żony (z mego skromnego powodu) Odpowiedz Link Zgłoś
natiz Re: Totalne lenistwo 25.08.05, 13:48 Ja mam podobnie. Druga połowa postów jest mojego autorstwa... Spać mi się chce, bo od kilku dni jestem na odwyku, tzn. w pracy zamiast kawy (piłam ją hektolitrami) obecnie piję kakao, które po ciężkich walkach odebrałam dzieciakom (odkupię im wkrótce). Roboty mnóstwo mam, ale nie zając - nie ucieknie. Poczekam aż dostanę "kopa" wtedy nadrobię zaległości! Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: ups 25.08.05, 14:01 Wlasnie mniesasiadka przylapala na tym lenistwie. Nie zamknelam drzwi, gdy Koniczyna wychodzila do piaskownicy, a ta zobaczyla graty na korytarzu i weszla sprawdzic, co zmieniamy. Ale mi wstyd :o No kurcze! Musze Was pozegnac. Zabiore dzieci na obiad i po prezent dla kolezanki z bloku, bo Koniczynka idzie dzisiaj na urodzinki. Moze Kornelka w wózku zasnie, to wreszcie zabiore sie za robote, bo mnie tu pólnoc wsród tych ciamadanów zastanie. Chwilowo zegnam. Natiz do poklikania jutro Odpowiedz Link Zgłoś
e_madziq Re: Totalne lenistwo 25.08.05, 14:30 mam dokładnie to samo, szczególnie to spanie a...jestem w ciaży-czego i Tobie życzę-trzymam kciuki ) Odpowiedz Link Zgłoś