18_lipcowa 09.09.05, 11:37 postanowiłam przejść odwyk internetowy, miałam nie pisać. Ech, nie wyszło. Jestem znowu. Z nowym nickiem. Ale to wciąż ja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa Re: Miałam nie pisać, ale... 09.09.05, 11:43 18_lipcowa napisała: > postanowiłam przejść odwyk internetowy, miałam nie pisać. Ech, nie wyszło. > Jestem znowu. Z nowym nickiem. Ale to wciąż ja. Dodam tylko że za mojej nieobecności powstało mnóstwo durnowatych wątków. Nie mogę zrozumieć jak dorosłe kobiety mogą liczyć ile jest Lwów, Panien i Wodników. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Miałam nie pisać, ale... 09.09.05, 11:48 Ja do tej pory nie mogę się nadziwić, dlaczego stąd te cholerne zodiaki nie zniknęły Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Miałam nie pisać, ale... 09.09.05, 11:48 18_lipcowa napisała: > Dodam tylko że za mojej nieobecności powstało mnóstwo durnowatych wątków no a ty oczywiście pragniesz integracji i równając do małego zakładasz kolejny durny wątek z powitaniem? który to w karierze? grabula lipiec, pamiętaj tylko że wszelakie filmy w rodzaju 'powrót terminatora osiem' czy 'obcy kontratakuje po raz dziesiąty' są coraz bardziej, za przeproszeniem, gó..ane. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Miałam nie pisać, ale... 09.09.05, 11:51 kosheen4 napisała: > 18_lipcowa napisała: > > > > Dodam tylko że za mojej nieobecności powstało mnóstwo durnowatych wątków > > no a ty oczywiście pragniesz integracji i równając do małego zakładasz kolejny > durny wątek z powitaniem? który to w karierze? > grabula lipiec, pamiętaj tylko że wszelakie filmy w rodzaju 'powrót terminatora > osiem' czy 'obcy kontratakuje po raz dziesiąty' są coraz bardziej, za > przeproszeniem, gó..ane. > Lata mi to. Miałam nie pisac, nie wytrzymalam. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Miałam nie pisać, ale... 09.09.05, 11:55 18_lipcowa napisała: > Lata mi to. lepszy stanik sobie kup Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Miałam nie pisać, ale... 09.09.05, 11:51 Witam Lipiec, szkoda tylko że bytnosć na forum zaczynam takim samym watkiem,jakie krytykujesz-dennym. po tobie spodziewałam się więcej inwencji twórczej i że tak napiszę powrotu z hukiem. A tu.....marniutko Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Miałam nie pisać, ale... 09.09.05, 11:52 Miało być ze ty zaczynasz hehe a nie ja Chociaz i moje watki nie najwyzszego lotu Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 maxim 09.09.05, 17:09 maxim31 napisała: > Dziewczyna jest szczera. A Ty? nie rozumiem pytania. co ja? czy też jestem szczera? a dlaczego? a jak już tak się siebie pytamy - rozpoczynasz aplikację adwokacką czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś
kasssannndra Re: Miałam nie pisać, ale... 09.09.05, 12:32 18_lipcowa napisała: > 18_lipcowa napisała: > > > postanowiłam przejść odwyk internetowy, miałam nie pisać. Ech, nie wyszło > . > > Jestem znowu. Z nowym nickiem. Ale to wciąż ja. > > > Dodam tylko że za mojej nieobecności powstało mnóstwo durnowatych wątków. Nie > mogę zrozumieć jak dorosłe kobiety mogą liczyć ile jest Lwów, Panien i Wodników > . _________ A ja nie mogę zrozumieć dlaczego korzystasz ciagle z innego nicu, a nie tago samego, po co te pokrewne niki?(18lipiec, 18lipca, 18lipcowa, 18_lipcowa ...etc) Czy ty zapominasz swoje hasło czy jaki grom .... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_wojtka Lekarz ci pomoże... 09.09.05, 12:12 A najlepiej psycholog. Już dawno temu stwierdzono, że uzależnienie od internetu należy leczyć. I proponuję jakieś zajęcie sobie znaleźć pożyteczne. Ty się po prostu nudzisz. A jak ktoś się nudzi, to zazwyczaj mu głupoty do głowy przychodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Lekarz ci pomoże... 09.09.05, 12:17 zona_wojtka napisała: > A najlepiej psycholog. Już dawno temu stwierdzono, że uzależnienie od internetu > > należy leczyć. > I proponuję jakieś zajęcie sobie znaleźć pożyteczne. Ty się po prostu nudzisz. > A jak ktoś się nudzi, to zazwyczaj mu głupoty do głowy przychodzą. Nooo żeś przygadała.. chyba się zamknę na następne pare dni. > Odpowiedz Link Zgłoś
janet3 to znowu ty???? 09.09.05, 13:52 Im częściej sie żegnasz i witasz wyjezdzasz przyjezdzasz coraz częściej myslę że naprawde jesteś CRAZY ale cóż witaj ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Janet:)) 09.09.05, 14:25 Janet mia - jk ja Cię dawno nie widziałam. No miło znowu panią ujrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
janet3 anulko 09.09.05, 19:58 anulka.p napisała: > Janet mia - jk ja Cię dawno nie widziałam. No miło znowu panią ujrzeć Witam anulko ja też tęskniłam))) Odpowiedz Link Zgłoś
maxim31 Janet - czemu crazy? 09.09.05, 14:34 A gdyby to napisała jakaś panienka o nicku wolęniewracac, też bys napisała crazy? Odpowiedz Link Zgłoś
janet3 Re: Janet - czemu crazy? 09.09.05, 19:53 "A gdyby to napisała jakaś panienka o nicku wolęniewracac, też bys napisała crazy?" Sama juz sobie odpowiedziałaś na to pytanie....do osoby o innym nicku nie napisałabym ale do lipcowej taaaak. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Janet - czemu crazy? 09.09.05, 19:56 janet3 napisała: > "A gdyby to napisała jakaś panienka o nicku wolęniewracac, też bys napisała > crazy?" > > Sama juz sobie odpowiedziałaś na to pytanie....do osoby o innym nicku nie > napisałabym ale do lipcowej taaaak no własnie, nie ma to jak ulać jadu na lipcową...jeju jakie to pretensjonalne.... Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: to znowu ty???? 09.09.05, 15:06 janet3 napisała: > Im częściej sie żegnasz i witasz wyjezdzasz przyjezdzasz coraz częściej myslę > że naprawde jesteś CRAZY ale cóż witaj ponownie. oj durnotko. przecież ja sie wcale nie żegnałam... Odpowiedz Link Zgłoś
janet3 Re: to znowu ty???? 09.09.05, 19:57 18_lipcowa napisała: > oj durnotko. przecież ja sie wcale nie żegnałam... Tak ciepła klusko dziś się witasz jutro wyjedziesz do Angli a za 3 dni powrócisz i się znwów zbanujesz albo ktos Ciebie zawsze masz kilka wyjśc Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: to znowu ty???? 09.09.05, 20:02 janet3 napisała: > 18_lipcowa napisała: > > > > oj durnotko. przecież ja sie wcale nie żegnałam... > > Tak ciepła klusko dziś się witasz jutro wyjedziesz do Angli a za 3 dni > powrócisz i się znwów zbanujesz albo ktos Ciebie zawsze masz kilka wyjśc Oj durnotko. Ja tylko raz się pożegnałam i wróciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu zona wojtka 09.09.05, 15:14 z tego co zauwazyłam to potrafisz sie tylko czepiać innych... 10 pkt na zgorzkniałość Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: zona wojtka 09.09.05, 15:20 sowa_hu_hu napisała: > z tego co zauwazyłam to potrafisz sie tylko czepiać innych... > > 10 pkt na zgorzkniałość > Sowa daj pani spokoj, kazdy musi czasem jadu ulać no nie? > Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: zona wojtka 09.09.05, 16:57 Sowa, Lipcowa, a co wy takie przyjaciółeczki hehe? To już nie bedzie słynnych kłótni na forum? Będę miała mniej roboty? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: zona wojtka 09.09.05, 18:37 czajkax2 napisała: > Sowa, Lipcowa, a co wy takie przyjaciółeczki hehe? To już nie bedzie słynnych > kłótni na forum? Będę miała mniej roboty? Czajka jak chcesz sie wykazać jako super moderator to my się z Sowa chętnie specjalnie dla ciebie pokłocimy...) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 hehe 09.09.05, 19:20 18_lipcowa napisała: > Czajka jak chcesz sie wykazać jako super moderator to my się z Sowa chętnie > specjalnie dla ciebie pokłocimy...) Nie,nie. Az tak mi nie zalezy zeby miec co do roboty. Cenię sobie błogi spokój i lenistwo) Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: hehe 09.09.05, 19:22 czajkax2 napisała: > 18_lipcowa napisała: > > Czajka jak chcesz sie wykazać jako super moderator to my się z Sowa chętn > ie > > specjalnie dla ciebie pokłocimy...) > > Nie,nie. Az tak mi nie zalezy zeby miec co do roboty. Cenię sobie błogi spokój > i lenistwo) No to postaram sie, choć nie obiecuję.... byś nie miala za dużo sprzątania... Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: zona wojtka 09.09.05, 17:09 sowa_hu_hu napisała: > z tego co zauwazyłam to potrafisz sie tylko czepiać innych... > > 10 pkt na zgorzkniałość 15 Odpowiedz Link Zgłoś