Dodaj do ulubionych

cyfra+ czy polsat cyfrowy?

11.10.05, 09:52
Zastanawiam się na co się zdecydować, gdyż córka koniecznie chce mieć jetix,
może podpowiecie?
Obserwuj wątek
    • nean Re: cyfra+ czy polsat cyfrowy? 11.10.05, 16:53
      nie za bardzo się znam ale mam polsat i jest do kitu bardzo kiepskie programy w
      moim pakiecie i np ciekawostka nie mogę nagrać na video innego programu niż ten
      który oglądam w miedzyczasie a przecież o to chodzi w nagrywaniu żeby nagrać
      sobie program jeśli jest w tym samym czasie inna rzecz którą oglądamy!!!
      • lolka11 nean 12.10.05, 15:04
        Z angrywaniem, to chyba tylko odpowiedniego podlaczenia dekodera....

Dorota
        • aniask_mama Re: nean 12.10.05, 15:36
          No nie wiem, czy z dekoderem, bo miałam ten sam problem crying

Cyfrę miałam rok i zrezygnowałam. Z kilku powodów:
          1. jak podpisujesz umowę to jest jakoś tak, że mimo iż podpiszesz np. 10-ego to
          płacisz za cały miesiąc, a nie proporcjonalnie
          2. jak coś nie działa - to kilka razy dzwoniłam na ich infolinię i rozmowa
          kończyła się stwierdzeniem, że mam źle zainstalowaną antenę i mam się zgłosić
          do pana montującego (montażyści są oddzielnie płatni wink), po czym jak
          przysiadłam to okazywało się, ze powinnam coś tam zresetowac i wszystko było ok
          3. jak kończyła mi się umowa to chciałam oddać wszystko, łącznie z "talerzem",
          którego nigdy nie używałam, pan stwierdził, że nie mogę, bo dostałam go w
          promocji wink
        • agulec.majulec Re: nean 02.12.05, 09:55
          Mamy Polsat cyfrowy, i zgadza sie nagrać możesz tylko to co aktualnie oglądasz
          -niestety sad.Z kanałów dla dzieci jest Jetix(beznadzieja), Jetix play (troche
          lepszy), Cartoon Network(może być), teraz nowy kanał Boomerang(nawet nawet) i
          dużo swietnych filmików dla dzieci mniejszych na RaiEdu -ale w wersji
          angielskiej.Plusem jest to że miesiecznie kosztuje 19,90 i chyba jest sporo
          tańszy od Cyfry (poza promocjami jakimiś oczywiście), pozdr agulec
      • beata985 Re: cyfra+ czy polsat cyfrowy? 13.10.05, 12:52
        ja mam polsat i wg.,mnie programy są ok.wszystkie polskie,discovery.natinal i
        całe mnóstwo innych ,których i tak nie oglądam a dużo ich jest.nie wiem czy są
        pakiety ale ja mam mnóstwo programów.
        co do jetix gorszego programu dla dzieci to chyba nie ma.syn swego czasu
        oglądał na szczęście chyba zapomniał ,że istnieje.
        • dyrgosia Re: cyfra+ czy polsat cyfrowy? 13.10.05, 14:16
          Odradzam i ostrzegam.
          Miałam i wszystko byloby ok gdybym nie chciała zrezygnować. Zaczęły sie schody,
          że nie mogę , że mam dopłacać, kosztowało mnie to sporo zdrowia....
          • bomaki Re: cyfra+ czy polsat cyfrowy? 14.10.05, 14:10
            co wobec tego proponujecie? Zależy mi wyłącznie na jetix, gdyż jest tam witch a
            moja córka przepada za witch.
    • kdb.se Re: cyfra+ czy polsat cyfrowy? 16.10.05, 11:59
      Ja mam cyfre+ , wszytsko dobrze dziala , oplaty nie sa az takie wysokie , nie
      narzekam smile))
      • jokam Re: cyfra+ czy polsat cyfrowy? 16.11.05, 21:21
        hejka
        pOlecam Cyfrę! szczególnie i tylko jak dla mnie wink ze względu na rewelacyjny
        MINI MINI, program dla dzieciaczków, bajki naprawdę "bez przemocy", min Noddy,
        Franklin, Bolek i Lolek...
        zobacz:
        kobieta.gazeta.pl/edziecko/1,54933,3008652.html
        ps sprawdz promocje, ostatnio naprawdę potanieli wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka