bomaki 11.10.05, 09:52 Zastanawiam się na co się zdecydować, gdyż córka koniecznie chce mieć jetix, może podpowiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nean Re: cyfra+ czy polsat cyfrowy? 11.10.05, 16:53 nie za bardzo się znam ale mam polsat i jest do kitu bardzo kiepskie programy w moim pakiecie i np ciekawostka nie mogę nagrać na video innego programu niż ten który oglądam w miedzyczasie a przecież o to chodzi w nagrywaniu żeby nagrać sobie program jeśli jest w tym samym czasie inna rzecz którą oglądamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 nean 12.10.05, 15:04 Z angrywaniem, to chyba tylko odpowiedniego podlaczenia dekodera.... Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
aniask_mama Re: nean 12.10.05, 15:36 No nie wiem, czy z dekoderem, bo miałam ten sam problem Cyfrę miałam rok i zrezygnowałam. Z kilku powodów: 1. jak podpisujesz umowę to jest jakoś tak, że mimo iż podpiszesz np. 10-ego to płacisz za cały miesiąc, a nie proporcjonalnie 2. jak coś nie działa - to kilka razy dzwoniłam na ich infolinię i rozmowa kończyła się stwierdzeniem, że mam źle zainstalowaną antenę i mam się zgłosić do pana montującego (montażyści są oddzielnie płatni ), po czym jak przysiadłam to okazywało się, ze powinnam coś tam zresetowac i wszystko było ok 3. jak kończyła mi się umowa to chciałam oddać wszystko, łącznie z "talerzem", którego nigdy nie używałam, pan stwierdził, że nie mogę, bo dostałam go w promocji Odpowiedz Link Zgłoś
agulec.majulec Re: nean 02.12.05, 09:55 Mamy Polsat cyfrowy, i zgadza sie nagrać możesz tylko to co aktualnie oglądasz -niestety .Z kanałów dla dzieci jest Jetix(beznadzieja), Jetix play (troche lepszy), Cartoon Network(może być), teraz nowy kanał Boomerang(nawet nawet) i dużo swietnych filmików dla dzieci mniejszych na RaiEdu -ale w wersji angielskiej.Plusem jest to że miesiecznie kosztuje 19,90 i chyba jest sporo tańszy od Cyfry (poza promocjami jakimiś oczywiście), pozdr agulec Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: cyfra+ czy polsat cyfrowy? 13.10.05, 12:52 ja mam polsat i wg.,mnie programy są ok.wszystkie polskie,discovery.natinal i całe mnóstwo innych ,których i tak nie oglądam a dużo ich jest.nie wiem czy są pakiety ale ja mam mnóstwo programów. co do jetix gorszego programu dla dzieci to chyba nie ma.syn swego czasu oglądał na szczęście chyba zapomniał ,że istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: cyfra+ czy polsat cyfrowy? 13.10.05, 14:16 Odradzam i ostrzegam. Miałam i wszystko byloby ok gdybym nie chciała zrezygnować. Zaczęły sie schody, że nie mogę , że mam dopłacać, kosztowało mnie to sporo zdrowia.... Odpowiedz Link Zgłoś
bomaki Re: cyfra+ czy polsat cyfrowy? 14.10.05, 14:10 co wobec tego proponujecie? Zależy mi wyłącznie na jetix, gdyż jest tam witch a moja córka przepada za witch. Odpowiedz Link Zgłoś
kdb.se Re: cyfra+ czy polsat cyfrowy? 16.10.05, 11:59 Ja mam cyfre+ , wszytsko dobrze dziala , oplaty nie sa az takie wysokie , nie narzekam )) Odpowiedz Link Zgłoś
jokam Re: cyfra+ czy polsat cyfrowy? 16.11.05, 21:21 hejka pOlecam Cyfrę! szczególnie i tylko jak dla mnie ze względu na rewelacyjny MINI MINI, program dla dzieciaczków, bajki naprawdę "bez przemocy", min Noddy, Franklin, Bolek i Lolek... zobacz: kobieta.gazeta.pl/edziecko/1,54933,3008652.html ps sprawdz promocje, ostatnio naprawdę potanieli Odpowiedz Link Zgłoś