em_em71 04.11.05, 21:22 bake rolls'y o smaku czosnkowym; przeczytałam całe opakowanie - nie piszą dranie ile to ma kalorii; tak czy owak i tak będę chrupać... A Wy? Jesteście opętańczo przywiązane do "przegryzek"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_r_i_n Re: Uwielbiam... 04.11.05, 21:26 Ja moge jesc pistacje w kazdej ilosci. I nawet nie chce wiedziec, ile maja kalorii Odpowiedz Link Zgłoś
honi_29 Re: Uwielbiam... 04.11.05, 21:27 Wedlowska czekolada z nadzieniem truskawkowym,ptasie mleczko waniliowe....Znów utyję Odpowiedz Link Zgłoś
mrufkaa Re: Uwielbiam... 04.11.05, 21:31 Zjem co dacie.... 4-ty dzien diety 13-tki, jestem taka grzeczna od 4 dni((( Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena1811 Re: Uwielbiam... 04.11.05, 21:32 Dla mnie słodycze mogłyby nie istniec, natomiast nie mogłabym zyć bez Mc Donaldsa. Odpowiedz Link Zgłoś
aniadawid1 Re: Uwielbiam... 04.11.05, 21:39 pistacje ptasie mleczko trufle marcepanki watę cukrową Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenamk Re: Uwielbiam... 04.11.05, 21:39 czekolada mleczna i gorzka, metka taratska, Odpowiedz Link Zgłoś
anias29 Re: Uwielbiam... 04.11.05, 21:48 Hehe, uwielbiam te same rollsy co Ty A poza tym czekoladę z całymi orzechami, w czerwonym pudełku z okienkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dagella Re: Uwielbiam... 04.11.05, 21:49 Witajcie! Ja uwielbiam cynamon pod każdą postacią...w kawie,w panierce do ryby,w jogurtach,w cieście,w czekoladzie, w herbatach...hmmmm Pozdrawiam cieplusio Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Re: Uwielbiam... 04.11.05, 21:52 No proszę, nie wiedziałam, że cynamon można do rybki dosypać) Ja wprawdzie słodyczy nie lubię ale...pożeram śliwki i jabłka, pomidory i paprykę. I nawet nie jem ale ...pożeram. Wczoraj pochłonęłam kilogram śliwek przed snem((( A dla pomidorów dam się pokroić. Odpowiedz Link Zgłoś
dagella Re: Uwielbiam... 04.11.05, 21:54 można dosypać do rybki i naprawdę jest pyszniusia! Odpowiedz Link Zgłoś
julia246 Re: Uwielbiam... 05.11.05, 10:19 Uwielbiam orzeszki pistacjowe mniam, do tego serowe krakersy, ale niestety odchudzam się, więc nie mogę jeść takich rzeczy((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
madic Re: Uwielbiam... 05.11.05, 10:30 nie cierpię bake rolls'ów.....i pestek dyni... Z to uwielbiam: - śledzie po sułtańsku, na słodko, z rodzynkami - kiszone ogórki (tonami..) - suszone owoce Słodycze tak sobie..przed ciążą mogłyby nie istnieć, pod koniec ciąży codzinnie musiałam zjeść coś słodkiego i teraz też mi się zdarza, ale na szczęście rzadziej. Natomiast raz na jakiś czas koniecznie musze napić się coli...ma to swoje dobre strony, ostatnio udrożniłam odpływ w wannie za pomocą coli...żadne Krety nie działały... Odpowiedz Link Zgłoś
madic Re: Uwielbiam... 05.11.05, 10:30 O ludzie! zaponiałam dodać, że pasjami uwielbiam chipsy Lays Fromage... Odpowiedz Link Zgłoś
kolorko Re: Uwielbiam... 05.11.05, 16:57 Ja tez lubię te chipsy, a ponieważ nie kupujemy chipsów dzieciom, to nie kupuje tez sobie, coby przykładem swiecić Ale dzis się złamałam i przy okazji zakupów w markecie wrzuciłam 2 małe paczuszki. Oczywiscie moje pociechy od razy je w torbach wypatrzyły i musiałam ściemniac, że to puste opakowanie Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Uwielbiam... 05.11.05, 10:33 krakersy ryżowe, japońskie, wściekle ostre, słodkawe w dodatku no uwielbiam, uwielbiam, chociaż piję potem jak smok Odpowiedz Link Zgłoś
makoba Re: Uwielbiam... 05.11.05, 12:31 nutelle, ptasie waniliowe, sliwki w czekoladzie, ciasta ogolnie, owoce wszelkie i czarne oliwki i oczywiscie cieple lody w polewie (dziecinstwo mi sie przypomina) Odpowiedz Link Zgłoś
asientos Re: Uwielbiam... 05.11.05, 12:56 musztarda, ogórki kiszone, tiktaki pomarańczowe, cola, pizza, ser biały Odpowiedz Link Zgłoś
julia246 Re: Uwielbiam... 05.11.05, 13:59 Oooooooooo cola, zapomniałam uwielbiam ją. Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: Uwielbiam... 05.11.05, 14:30 Pomidory i winogrona. Te pierwsze w każdych ilościach. Na winogrona muszę już uważać (cukry). Z napojów chłodzących uwielbiam piwo, ale tu też muszę uważać (poziom cukrów plus kłopoty z woreczkiem). Więc uważam i spożywam z rzadka. Taki lajf... Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: Uwielbiam... 05.11.05, 14:33 Chipsy solone Chrzan do każdego mięsiwa Pistacje też i czekolada - prawie każda (z wyłączeniem tych z nadzieniem owocowym albo alkoholowym, ble). Najlepsza Lindt z karmelem, albo jakaś gruba z orzechami lub bakaliami, mmm... A jeszcze (niby nie za dobre) prażynki - jak już zjem kilka, to już mnie nikt od miski z prażynkami nie oderwie. Może ktoś wie, czego do nich dosypują? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kashunda Re: Uwielbiam... 05.11.05, 15:24 Japonskie krakersy ryzowe,takie lukrowane slodko slone.M&M'S orzechowe.Ostatnio jem codziennie pudding karmelowy smakija firmy campina. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Uwielbiam... 05.11.05, 15:30 Pikantne orzeszki z DDR, u nas takich nie ma, a Felix robi ohydne. Czipsy maczane w sosie czosnkowym własnej roboty. Flipsy serowo cebulowe. Paluszki. Nic słodkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
karawara Re: Uwielbiam... 05.11.05, 15:51 chipsy, nachosy w połączeniu z salsą serową, popcorn, oliwki i wszystko co w occie marynowane . Odpowiedz Link Zgłoś
morenaa Re: Uwielbiam... 05.11.05, 17:21 O!!!LIW!!!KI !!!!!!! i lepiej dla nich żeby były czarne :o) i jagody w tym samym odcieniu ) Córeczkę chciałam Oliwkę a mam Jagódkę HIP HIP HURRRRRAAAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
clk watek dla mnie ;] 05.11.05, 17:42 - cola (teraz mniej) - ptasie mleczko waniliowe - teraz TYLKO milki, wykupili mi caly zapas ze sklepow - precelki z lajkonika - pizza - dr octer tylko z salami - popcorn - czipsy tylko jakies a la smietankowe - sliwki w czekoladzie Odpowiedz Link Zgłoś
donatta paluszki krabowe 05.11.05, 22:38 Niestety, nie ja jedyna. W domu jest jeszcze czworo amatorów, muszę więc chować się po kątach, ukrywać za pazuchą i pośpiesznie przełykać W przeciwnym razie zabiorą, pożrą, pochłoną w try miga I jeszcze whisky, ale tu rywala mam li i jedynie we własnym mężu Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: Uwielbiam... 05.11.05, 23:31 Uwielbiam ptasie mleczko (Milka robi pyszne, bo w porządnej, grubej warstwie mlecznej czekolady ) i żelki z lukrecją, mniam. Niestety, za lukrecją musze się nieźle nachodzić, bo w zwykłych sklepach nie mają. Haribo dają tylko na dworcu PKP (kto był w Katowicach, ten rozumie, jakie to poświęcenie, pojechac tam ), a Pepe w Ikei. Odpowiedz Link Zgłoś
sasha3 Re: Uwielbiam... 05.11.05, 23:49 Wysuszona na kość kiełbasa i takież kabanosy Za słodyczami nie przepadam, uwielbiam tylko śliwki w czekoladzie, ptasie mleczko waniliowe też może być Odpowiedz Link Zgłoś
ingrid123 zgłodniałam... 06.11.05, 08:27 czytając ten wykaz pysznośći Ja ze słodyczy to Rafaello mogę jeść na kilogramy, poza tym uwilebiam pieczone mięsiwa z sosami czosnkowym i chrzanowym Odpowiedz Link Zgłoś
pannajoanna1 Re: Uwielbiam... 06.11.05, 19:51 A ja uwielbiam schab ze śliwkami. Suszonymi. PYCHA!!!!!!!!!!!!! Mogłabym jeść co tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
beta_bella Re: Uwielbiam... 07.11.05, 21:24 A michałków (szczególnie z Hanki) to nikt nie lubi, bo ja przepadam, no i wedlowskie ptasie mleczko tylko śmietankowe!!!! Mam słabość do słodkości wszelkiej maści, niestety próbuję schudnąć po ciąży i chociaż ograniczam kalorie w posiłkach to do kawusi muszę pochłonąć coś słodkiego bo inaczej mnie nosi jak narkomana na głodzie. Pozdrawiam łasuszki, Becia Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan A ja nie lubię 08.11.05, 10:19 ptasiego mleczka. Tak wszystkie przepadacie za nim. Chyba najwięcej głosów zebrało. A ja nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: A ja nie lubię 08.11.05, 10:33 Rollsy czosnkowe ) Popcorn Słonecznik palony Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: A ja lubię 08.11.05, 11:04 Śliwki pod każdą postacią: świeże, w occie, suszone, w czekoladzie itd. Czekolada Wedla z całymi orzechami. Ciasto. I wiele innnych))) aga Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: A ja lubię 08.11.05, 11:05 Aha i schabik pieczony z chrzanem mniam i sałatkę jarzynową mniam Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: A ja lubię 08.11.05, 11:06 i podobnie jak Agacz: pomidory i winogrona. aga Odpowiedz Link Zgłoś
bl_aneczka Re: Uwielbiam... 08.11.05, 11:07 Ostatnio mogę się zażerać kanapkami z tłustym boczkiem, smalcem, albo tuszonką Odpowiedz Link Zgłoś