milanad 02.02.06, 09:36 jak w temacie co to jest (tak od praktycznej strony, bo teoria teorią) czy może jest tu ktoś, kto w tym działa? będę wdzięczna za każdą informację na ten temat pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwedka_kredka Re: prosumpcja-potrzebuję parę informacji 02.02.06, 14:23 nie wiem, czy o to Ci chodzi, ale dla mnie to "produkujący kosumeci", nie wiem, czy masz za sobą lekturę "Trzeciej Fali" Alvina Tofflera, on to bardzo dokładnie opisuje przeczytaj też sobie artykuły na trendwatching.com (np. customer-made), były tłumaczone przez portal "Marketing przy Kawie", adres chyba www.marketing- news.pl Odpowiedz Link Zgłoś
milanad Re: prosumpcja-potrzebuję parę informacji 02.02.06, 15:56 wszystko ok, tylko że to jest właśnie tylko teoria, a mi chodziło o informacje od kogoś, kto się tym zajmuje ale i tak dzięki za odzew ))) Odpowiedz Link Zgłoś
szwedka_kredka Re: prosumpcja-potrzebuję parę informacji 02.02.06, 16:11 ale w artykułach masz jak najbardziej praktyczne przykłady , "z życia wzięte" Odpowiedz Link Zgłoś