rita75 Re: muzyka 04.02.06, 20:09 > słucha ktoś czy nie bo mam pytanie???? nie slucha, a co? Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: muzyka 04.02.06, 20:13 > jak nie słuchasz to się nie interesuj!!!!!!! dobra, juz dobra..cos taka nerwowa? Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: muzyka 05.02.06, 18:49 Nawet jak ktoś słucha, to się nie odezwie, bo jeszcze po mordzie dostanie... Ehh, co za czasy, co za ludzie. Szkoda. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agawa43 Re: muzyka 05.02.06, 19:02 Widać, że nie znasz metalu. Są różne. A co to jest morda? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: muzyka 05.02.06, 19:05 Hehe, ja czasem slucham . I nie jak mi garnki brzecza . Posluchuje jak mam czas roznych rzeczy, ale ciezkiego brzmienia tez. A co? Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: muzyka 05.02.06, 20:17 Nie wiem, gdzie wypatrzyłaś moją nieznajomość metalu, ale przypatrz się dokladniej, bo jednak coś musiałaś przeoczyć. Choć przyznam, że nad metal stawiam hardrocka, zresztą, rocka po prostu. Ale żeby od razu "widać, że nie znasz"? No proszę Cię, gdzie, gdzie to widać?! Może jednak nie słuchaj tego, bo chyba Cię uagresywnia. Pozdrawiam. P.S. O mordzie znajdziesz w słownikach. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: muzyka 05.02.06, 19:50 > bo tak mi sie podoba!!!!!!!!!!! to odstaw ten metal, bo ci szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia80-80 Re: muzyka 05.02.06, 19:31 Ja czasem słucham, a mąż nałogowo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia80-80 Re: muzyka 05.02.06, 19:37 > moje dziecko czasem słucha ze mną. Moje z reguły też. Nie widzę w tym nic złego )) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: muzyka 05.02.06, 19:39 Ani dziwnego . Raczej musi sluchac tego co rodzice, no chyba ze ma juz wlasna wole, wlasny odtwarzcz itd. . Bo moje jeszcze musi sluchac tego co ja . I lepiej niech tak dlugo zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
fra_mauro Re: muzyka 05.02.06, 19:50 No dobrze, pytanie wyjsciowe brzmialo: "czy ktos slucha metalu" , nie rozumiem wiec, dlaczego odpowiedz negatywna zdenerwowala autora pytania. Pomyslalam tez,ze dla tych co jednak sluchaja, mialo byc kolejne pytanie lecz do tej pory nie padlo. A wlasciwie to o co sie rozchodzi ? Jakby co, dla mnie sluchanie metalu skonczylo sie na takich zespolach jak TSA, ewent. ACDC. Z wiekiem wzrasta zapotrzebowanie na lagodniejsze dzwieki Odpowiedz Link Zgłoś
agawa43 Re: muzyka 05.02.06, 21:02 Teraz zapotrzbowanie jest tez i na metal np. HUNTER, SLIPKNOT, IRON MAIDEN itp. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: muzyka 05.02.06, 21:16 No proooszę Cię, Slipknot?... Mój facet powiedział, że Ty nie słuchasz METALU Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia80-80 Re: muzyka 05.02.06, 21:23 Kapel metalowych jest tak dużo, że każdy może znaleźć coś dla siebie, oczywiście, jeżeli ktoś to lubi. Odpowiedz Link Zgłoś