Dodaj do ulubionych

Ehhh, co za dzień! :(

15.02.06, 13:56
Mój mąż jechał dziś do pracy, no i miał wypadek... Na szczęście jemu nic się
nie stało (dzięki Bogu!) Ale autko... Ehhh, szkoda gadać. Nie nadaje sie do
niczego... Jestem zdołowana... :...(
Obserwuj wątek
    • michiko z powodu męża czy auta?? 15.02.06, 13:59
      bo nie rozumeim tekstu. M. miał zginąc zamiast auta??
      • babka71 Re: z powodu męża czy auta?? 15.02.06, 14:00
        to samo chciałam napisać michiko
        • michiko o matko kochana zgadzasz sie ze mna?? 15.02.06, 14:01

• sowa_hu_hu Re: o matko kochana zgadzasz sie ze mna?? 15.02.06, 14:03
            babka byłabys zadowlona jakby ci auto skasowali doszczętnie...? bo ja nie....

po pierwsze starch o męża... wypadek to sytuacja bardzo stresowa...
            no i fakt rozwalenia auta - też bym sie za przyjemnie nie czuła...

pozdrawiam smile

• michiko sowa nie odzywaj sie jak dyskutuje z babką 15.02.06, 14:04
              ciebie nikt o zdanie nie pytał
              • sowa_hu_hu Re: sowa nie odzywaj sie jak dyskutuje z babką 15.02.06, 14:10
                hehe chciałabyś... twoje niedoczekanie...

• michiko sówko ja jestem cierpliwa..szczególnie do takich 15.02.06, 14:14
                  sufffek jak ty...........
                  hehehe
                  • sowa_hu_hu Re: sówko ja jestem cierpliwa..szczególnie do tak 15.02.06, 14:15
                    skoro jestes cierpliwa to co sie rzucasz? przeczysz sama sobie...
                    • michiko sowa sesja chyba jest?? już zdałaś wszystko?? 15.02.06, 14:20
                      jak zdałaś to ok. Więc bierz się do sprzątania
                      • sowa_hu_hu Re: sowa sesja chyba jest?? już zdałaś wszystko?? 15.02.06, 14:24
                        troske o edukacje to zachowaj dla swojego dziecka...
                        • michiko bez obaw. 15.02.06, 14:26

• michiko bez obaw. troszcz sie o edukację swojego bo 15.02.06, 14:27
                          jeśli odziedziczył charakter po tatusiu to na rewelacje bym nie liczyła.
                          • sowa_hu_hu Re: bez obaw. troszcz sie o edukację swojego bo 15.02.06, 14:32
                            tak sie składa że ty nie musisz na nic liczyc w związku z moją rodziną...

o mnie pisz co chcesz , ale od mojego dziecka że tak powiem WARA...

• michiko Sowa nie denerwuj sie to szkodzi urodzie. a czemu 15.02.06, 14:34
                              tak się stresujesz?? Może juz widać podobieństwo charakterów tatusia i synka?
                              • sowa_hu_hu Re: Sowa nie denerwuj sie to szkodzi urodzie. a c 15.02.06, 14:37
                                mojej urodzie raczej nic nie zaszkodzi... zdecydowanie bardziej zatroszcz sie o
                                swoja bo wiadomo ze w tym temacie kiepsko...

żegnam
                                • michiko Sowa jak wiadomo róznież urodą nie grzeszysz 15.02.06, 14:39
                                  wiec moge ci pozyczyć miłego dnia
                            • niutaki Re: sowa olej michiko, ona taka wredna 15.02.06, 14:35
                              bo jej mąż jej rogi przyprawia, myslisz że po co nosi kapelusz?big_grinDDDDD
                              • sowa_hu_hu Re: sowa olej michiko, ona taka wredna 15.02.06, 14:37
                                no własnie olałam smile

• elza78 Re: o matko kochana zgadzasz sie ze mna?? 15.02.06, 14:19
            michiko i babka, czy wy jakos ciezko kapujecie dzisiaj smile
        • agmar3 Re: z powodu męża czy auta?? 15.02.06, 14:03
          a po mnie przejechał czołg. Wlaśnie tak się czuję. Nie mam siły na nic.
          • semijo Re: z powodu męża czy auta?? 15.02.06, 14:09
            Co za durny komentarz babki i michiko...rozumiem że gdyby spaliła wam się
            chata, to miałabyście radosny dzień, gdyby oczywiście nikogo w środku nie było.
            • michiko ja mam dom nie chatę..... 15.02.06, 14:19

• semijo Re: .ja mam dom nie chatę.... 15.02.06, 14:24
                michiko napisała:

> ja mam dom nie chatę

I co w związku z tym?
      • niutaki Re: z powodu męża czy auta?? 15.02.06, 14:05
        Skoro mężowi na szczęście nic się nie stało, to chyba proste, że jest zdołowana
        z powodu auta, taka mądra jesteś michiko i nie rozumiesz? To kapelusz zdejmsmile
    • anulkau Re: Ehhh, co za dzień! :( 15.02.06, 14:04
      Przykro mi jest,że w ogóle się to stało. Jeśli nie rozumiecie co chciałam
      wyrazić to lepiej nie odpisujcie! Napisałam, że dzięki Bogo nic M. sie nie stało...
      • anulkau Dzięki Sowo 15.02.06, 14:05
        Jeszcze mi się ręce trzęsą!
        • buanitka Re: Dzięki Sowo 15.02.06, 14:09
          Mój mąż przed Bożym Narodzeniem też miał wypadek. Tir przygniótł naszą
          Renuweczkę. Bałam się o męża. Wyobraźcie sobie TIR i auto osobowe!!!Na szcęście
          wszystko dobrze się skończyło smile
          • sowa_hu_hu Re: Dzięki Sowo 15.02.06, 14:11
            mój tata też miał kiedyś wypadek - cudem ocalał - nic mu sie nie stało... ale
            to był naprawde cud...
            żeby nie zabic debili którzy mu zajechali droge skręcił w las i rąbnął w
            drzewo - na szczęście porządne auto z poduszkami...

• anulkau Re: Dzięki Sowo 15.02.06, 14:15
              Mój M. najechał na karambol - kilka samochodów skasowanych doszczętnie. Jemu
              udało sie zatrzymać przed, ale niestety facet z tyłu nie miał już tyle szczęścia
              i z całym impetem przyładował w tyłek naszego autka, tak, że M. rzuciło jeszcze
              na samochód stojący przed nim :..(
              Nie wiem co by było gdybym jechała z nim ja i nasza córcia. (fotelik też
              ucierpiał - wgniótł się w siedzenie)
              • sowa_hu_hu Re: Dzięki Sowo 15.02.06, 14:16
                naprawde współczuje... ale najwazniejsze że mężowi nic sie nie stało!!! ale
                wierze że nerwówke masz...
                autko na pewno ubezpieczone więc bedzie dobrze smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka