twoje_marzenie 20.07.06, 16:49 Dojechałam i wróciłam szczesliwie bez problemów.Wszystkim którzy uzyczyli mi cennych rad -dziekuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jusytka Re: Moja pierwsza trasa c.d. 20.07.06, 17:03 w końcu trzymalismy kciuki za ciebie )) Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Moja pierwsza trasa c.d. 20.07.06, 17:10 Jak to mówią " pierwsze koty za płoty")) Jak to miło czytać post szczęśliwego człowieka..gratuluję pokonania własnych ograniczeń Ale przyznaj sie, wyprzedzałas trochę? W telewizji nic nie mówili o jakimś urudnieniu w ruchu, więc wnioskuję, że jednak tak))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
twoje_marzenie Re: Moja pierwsza trasa c.d. 21.07.06, 08:43 Jechałąm przepisowo i wyprzedzałąm tylko traktory i rowerzystów ) Ale żeby szybko dotrzeć nie było moim celem.Jechaąłm dwoma róznymi trasami,jedą była troche długa no ale co tam dojechałam ,jakaś blokada pekła we mnie ale przyznam się ,ze w dzien wyjazdu całą sie tzręsłam ze strachu.Jeszcze na drodze jeden Tir jak na mnie ztrabił,brrr chyba mu za wolno jechaąłm,a moze specjalnie tak zrobił bo mam jeszcze listej koniczyny przyklejony i przyznam sie ze czasami mi on pomaga-trzymaja sie z daleka odemnie Odpowiedz Link Zgłoś
emi73 Re: Moja pierwsza trasa c.d. 21.07.06, 09:19 No widzisz jak jestes dzielna! Wiedziałam, ze tak będzie! Wielkie gratulacje!!! Jak dobrze, ze się odwazyłas! Ja wyjezdżam jutro raniutko, ale to już drugi raz, więc i stres już mniejszy.... Odpowiedz Link Zgłoś