edycia274 04.08.06, 13:49 Albo i nie. Najpierw zjadłam chleb z ogórkiem kiszonym, teraz ananasa z puszki bleee i napiłam się mleka jessuuuu co ja jem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna266 Re: Fajna mieszanka 04.08.06, 13:51 fakt miks ciekawy.ale wiesz mnie by po nim nic nie było.jedyne na co moj żołądek reaguje rewolucja to nie wiedziec czemu surowe warzywa np duza ilosc rzodkiewek. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Fajna mieszanka 04.08.06, 13:53 na razie mi nic nie jest ale ja takich rzeczy nigdy nie jadam i nie mieszam...kuzde okres się spóżnia, ale biore tablety to kurde chyba nie to co myśle?hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Fajna mieszanka 04.08.06, 13:54 a moze cerazette łykasz???jesli tak to prawdopodobienstwo dzidzi spore.moge cie poznac z jedna z takich dzidzi))mieszka razem ze mna Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Fajna mieszanka 04.08.06, 13:55 nie diane 35....kurde nawet nie mów ) bo mnie do psychiatryka wywiozą Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Fajna mieszanka 04.08.06, 13:57 a te tez łykałam ale pupcia zaczeła mi sie po nich niebezpiecznie rozrastac)) a tak powaznie to dzidzi to nic złego))mooje cerazettowe to najbardziej spokojne i kochane dziecko z całej trojki;ciekawe czy dianowe tez sa takie Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Fajna mieszanka 04.08.06, 13:58 Pierwsza nie tabletkowa i bardzo nie dobra... kurde jeżlei to będzie ciecię dianowe to dam znac' chyba, ze ktos tu ma takie ) idę się pepsi napić Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Fajna mieszanka 04.08.06, 19:39 Eeee tam, nic ci nie będzie Zaciążyć też nie musiałaś. Nie takie mieszanki się jadło i tyłka mi nie rozerwało. Teraz jestem w ciąży i nie mam takich zachcianek jak przed ale reakcje podobne tzn: przed ciążą ogórek i ciacho to panika w domu "nie ma ci co?" , teraz sam ogórek a wszyscy "aaaa masz smaki na kwaśne boś w ciąży" Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Fajna mieszanka 04.08.06, 19:49 no i jak minął dzień??? ja oprócz owoców wcinam teraz prażynki solone,zamówiłam rafaello a pewnie piwem wszystko zapiję Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Fajna mieszanka 04.08.06, 19:54 Na temat: własnie zjadłam czekoladę z migdałami no to teraz kolej na hot-doga (nie ma jak "zdrowa" zywność ) bo śledzie już zjadłam. Kwaśne, słonych nie lubię... A piwko, mmmm, napiłabym się a nie mogę Beato, musiałas wspominać?! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Fajna mieszanka 04.08.06, 20:00 Beato, musiałas wspominać?! ;P nie wiedziałam.Było pisać Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Fajna mieszanka 04.08.06, 22:06 zjadłam kromkę z serkiem białym i cukrem, i zaraz piffko Odpowiedz Link Zgłoś