Dodaj do ulubionych

Wyjazd na morze......

12.08.06, 12:33
jestem załamana w przyszła niedziele wyjazd nad morze a tu pogoda do dupy i
nie zapowiada sie lepiej.....kurde ja to mam pecha......ciekawe jak z
dzieckiem pokąpie sie w morzu........
Obserwuj wątek
    • sowa_hu_hu Re: Wyjazd na morze...... 12.08.06, 12:38
      eee tam... podobno ma sie ocieplic smile poza tym najwazniejsze zeby nie padalo i
      nie bylo bardzo zimno... zeby bylo na tyle cieplo zeby chociaz posiedziec na
      plazy... ja bym sie tam zajebiscie cieszyla wyzjadem nad morze , nawet kiedy
      nie ma upałów...
      • grzanka23 Re: Wyjazd na morze...... 13.08.06, 13:47
        Ja bylam w lipcu.Pogoda wysmienita.Wszystko byloby fajnie,gdyby nie to,ze moja
        prawie 4 letnia corka bala sie wejsc do morza.Dodam,ze uwielbia sie kapac w
        domu,na basenie i w baseniku na dzialce.W zeszlym roku sie nie bala.
    • gabrysia_s Re: Wyjazd na morze...... 12.08.06, 14:11
      No to jest nas już dwie - ja wyjeżdżam w poniedziałek an 2 tygodnie.
      A po upalnym lipcu tak liczyłam na to że w sierpniu też będzie ładnie. Byle bez
      deszczu było.
      • madzia116 Re: Wyjazd na morze...... 13.08.06, 13:50
        no ja też się martwie-wyjeżdżamy 25 sierpnia, oby tylko nie lało...sad
    • elza78 Re: Wyjazd na morze...... 12.08.06, 15:23
      taaa co powiesz, ja jutro wyjezdzam nad jezioro na takie wygwizdowo ze tam jest
      tylko jezioro, nie wiem co bedziemy robic big_grinDD
      • igge Re: Wyjazd na morze...... 12.08.06, 15:35
        Ja co prawda nie wyjeżdżam ale moje dzieci owszem. W piątek z babcią i z
        dziedkiem na tydzień. W zeszłym roku na podobnym wyjeździe wcale sie nie
        nudziły i wróciły superzadowolone mimo, że lało nonstop!!! Już tam moi
        teściowie zadbali o rozrywki i przyjemności. Jak jedziemy z męzem i z
        dzieciakami to jakoś od lat trafiamy na dobrą pogodę i leżymy 8 godzin dziennie
        na plaży co pewnie byłoby trudne w deszczu ale ja tam lubię wakacje w każdą
        pogodę.
        • zuzanna56 Re: Wyjazd na morze...... 12.08.06, 15:47
          Nie pocieszę was niestety. W Trójmieście jest 15 stopni i leje od rana. Tak ma
          być co najmniej do wtorku.
          • gabrysia_s Re: Wyjazd na morze...... 13.08.06, 09:17
            zuzanna56 napisała:

> Nie pocieszę was niestety. W Trójmieście jest 15 stopni i leje od rana. Tak ma
            > być co najmniej do wtorku.

A jak jest teraz? Jutro wyjeżdżam do Chłapowa, a dziś na Śląsku leje i jest 14
            stopni. Nawet mi się pakowac nie chce.
    • pade może Was pocieszę 12.08.06, 15:43
      moi rodzice wrócili z łeby i mimo, ze prognozy cały czas pokazywały, ze tam
      pada i będzie padać, moi rodzice opalili się na "mahoń", padało ze dwa razy
      może i wrócili zachwyceni
      a u nas we Wrocku lało w tym czasie, 6 dni pod rząd bez przerwy
    • mahalia1 Re: Wyjazd na morze...... 12.08.06, 16:02
      Pogoda lipcowej raczej nie przypomina. Pada u nas (3miasto) od rana i jest nieprzyjemnie, ale do przyszlej niedzieli... kto wie... Nie zamierzam calego miesiaca spedzic w domu wiec ocieplic sie MUSI smile)
      Zycze tobie (i sobie tez) zeby pogoda dopisala!
    • oxygen100 Re: Wyjazd na morze...... 12.08.06, 17:26
      moje wakacje poszly sie ..... moze wyjedziemy gdzie jesieniasad(
      • aga216 Re: Wyjazd na morze...... 12.08.06, 22:06
        a u mnie ciagle pada i pada.......mam nadzieje ze sie wypada do
        niedzieli,,,,,ja chce słonko!!!!!!!
        • aga216 Re: Wyjazd na morze...... 14.08.06, 11:00
          u mnie dziewczyny troche dzis lepiej nawet słoneczko świeci(śląsk)to mnie
          troche optymistycznie nastawia.....czekam na wiesci, ja konkretnie wyjeżdżam do
          miedzyzdroji wiec czekam na wiesci,,oze któras z was tam mieszka??
    • chupachups1 Re: Wyjazd na morze...... 12.08.06, 22:40
      Ja jestem nad morzem już od tygodnia i na razie dwa razy na plaży rozebrałam się
      do stroju kąpielowego. Pocieszam się, że od przyszłego tygodnia będzie
      ładniejsza pogoda, bo dla mojego dziecka największą frajdą jest plaża i moczenie
      się w morzu.
      • aetas a ja właśnie odwołałam... 12.08.06, 23:58
        dziś rano, miałam jechać na Mierzeję Wiślaną, ale taką do d. pogodę zaczęli
        zapowiadać, że wymiękła, doszłam do wniosku, że cąły dzień jechać, żeby dwa dni
        być a potem znowu dzień wrcacać to bez sensu, a jeszcze z deszczem non stop w
        tle... ehhhhhh, a teraz oczywiście żałuję, ile bym dała, żeby być teraz nad
        morze, ehhhhh, dogódź tu babie... wink
        • aetas Zuzanno 13.08.06, 00:00
          pocieszyłaś mnie tym Trójmiastem, (choć Tobie zapewne nie do śmiechu, sorki),
          jak do wtorku ma padać, to dobrze, że zostałam w domu, chyba mogę spokojnie
          zasnąć... choć nie na Wybrzeżu, ehh wink
          • kbart a nie lepiej... 13.08.06, 09:23
            wyjechac nad morze, gdzi epogoda będzie gwarantowana?
            Egipt,Tunezja,Turcja,Grecja itp???? Mi to by było szkod ajechac nad morze w
            taką pogodę, tracic urlop na deszcze.Wolę dołożyc i pojechac na wczasy
            zagraniczne, poza tym taki wyjazd na urlop jest raz w roku, to dlaczego sobie
            nie pozwolić, wczasy zagraniczne wychodzą taniej niz w kraju.tylko ze nikt o
            tym nie wie chyba.
            • kattkak Re: a nie lepiej... 13.08.06, 09:51
              może i wyjdzie taniej, ale w Egipcie czy Tunezji nie ma jodu wink
              A poza tym można się nabawić "Zemsty faranona". nie bardzo sobie wyobrazam
              wizytę w arabskim szpitalu z 2-letnim dzieckiem.
              Nad naszym Bałtykiem nikt nie da gwaracji słonecznej pogody, ale za to można
              uskuteczniać spacery, darmowe inhalacje jodowe, poszukiwania muszelek i
              bursztynów na plaży.
    • mahalia1 Re: Wyjazd na morze...... najswiezsze wiesci 13.08.06, 10:45
      Tu 3miasto! Za oknem blekitne niebo z kilkoma chmurkami, na termometrze 25 kresek (w cieniu i tylko wietrzyk taki chlodniejszy ale w porownaniu z wczoraj miodzio. Bede was informowac na biezaco - Wasza Pogodynka hehe smile))
      • gabrysia_s Re: Wyjazd na morze...... najswiezsze wiesci 13.08.06, 12:20
        Dzięki, dodałaś mi otuchy do pakowania. U nas pozalewało własnie drogi.
        • mahalia1 Re: Wyjazd na morze...... najswiezsze wiesci 13.08.06, 12:31
          Z ostatniej chwili, hehe smile) Niebo troche sie zachmurzylo i wiatr nasilil ale nie pada i sie nie zanosi (przynajmniej przez okno...). My idziemy na spacer zaraz. Pakujcie sie dziewczyny, jak zacznie padac dam znac.
          • gerandia Re: Wyjazd na morze...... najswiezsze wiesci 13.08.06, 13:48
            Ja we wtorek zaczynam urlpo i tez troche mnie przeraza aura ale mam nadzieje ze
            bedzie lepiej a jak nie to i tak sie ciesze bo spedze cale dwa tygodnie z moimi
            ukochanymi chlopakami mezem i synkiem bedzie fajnie
            • beata985 Re: Wyjazd na morze...... najswiezsze wiesci 13.08.06, 15:40
              w Sarbinowie od poludnia lejesad(
              nadal mam nadzieję,że będzie` lepiej

heheh,nawet tu mam lączność z Wami
              • joasiiik25 Re: Wyjazd na morze...... najswiezsze wiesci 14.08.06, 00:23
                Ja w tamtym roku bylam z synkiem w polowie wrzesnia nad morzem (jastarnia)
                pogoda byla na poczatku taka sobie,ale mielismy tez kilka dni upalnych gdzie
                maly kapal sie na golasa!!!! (tak bylo cieplo)
                mial wtedy ok 1,5 roczku a ja nie przewidzialam tej ladnej pogody i nie wzielam
                mu kapielowek smilesmilesmile

wrocil opalony i zadowolony - oraz ZDROWY
                • mahalia1 Re: Wyjazd na morze...... najswiezsze wiesci 14.08.06, 13:03
                  Nie wiem czy panie sa jeszcze ciekawe, ale pogoda w 3miescie srednio na jeza. Wczorajszy dzien zakonczyl sie jednak ulewa a dzis od rana niby ladnie, temp 23 stopnie ale jakos super cieplo nie jest. Jak na mnie to dlugie spodnie i krotki rekaw. Wietrzyk psuje nam aure. Ale na deszcz sie nie zanosi.
                  Pozdr smile)
                  • jusytka Re: Wyjazd na morze...... najswiezsze wiesci 14.08.06, 18:35
                    To zrobię ci konkurencję i będe podawać jak jest na drugim krańcu naszego
                    wybrzeża smile
    • jusytka dziś nad morzem słonko :) 14.08.06, 15:16
      nad morzem jest teraz zupełnie przyjemnie, chodzimy z krótkim rekawem, woda
      wciąż ciepła, wiec głowa do góry smile
      • gabrysia_s Re: dziś nad morzem słonko :) 14.08.06, 18:11
        Super, właśnie za niedługo wyjeżdżamy.
        Mam nadzieję, że przynajmniej będzie bez deszczu.
        • igge Re: dziś nad morzem słonko :) 14.08.06, 22:38
          Zazdroszczę wam dziewczyny tego morza nawet w najgorszy deszcz i ulewę.
          • beata985 raport 15.08.06, 10:15
            wczoraj było super.Cały dzień spędzilismy na plaży.
            dzisiaj za to zimnosad((
            tego deszczu nie zazdrosc bo nie ma naprawdę nic gorszego niż siedzenie w klitce
          • jusytka Re: dziś nad morzem słonko :) 15.08.06, 17:02
            wykrakałaś, dzis od rana leje niestety i chłodno jest sad
    • madzia116 Re: Wyjazd na morze...... 18.08.06, 14:15
      jaka pogoda nad morzem?
      • bea.bea w Gdyni 18.08.06, 14:26
        ciepło ...choc nie gorąco..smile
        słonce swieci...ale za chmurami....
        krótko mówiąc ładna...ale czy plażowa....nie wiem...ja walczyłam dziś na działce
        z zielskiem..smile)
        • beata985 raport 18.08.06, 17:43
          sarbinowo
          no i to koniec moich wakacji
          w poniedziałek opiszę co i jak(obserwacjewink)
          wczoraj słońced,plaża
          disiaj niestety zimno.na plaży bardzo wieje
    • e_r_i_n Re: Wyjazd na morze...... 18.08.06, 17:46
      Tez mialam takiego dola dwa tygodnie temu, wyjezdzajac za oknem widzialam
      deszcze, a im blizej celu, tym bylo piekniej smile Podczas tygodniowego pobytu nad
      morzem padało jeden dzien, w pozostałe kapalismy sie w morzu smile
      Pozytywne myslenie to podstawa. A ja trzymam kciuki za pogode smile
      • mahalia1 Re: Wyjazd na morze...... NEWS 18.08.06, 19:20
        Witam to znowu ja - Wasza Pogodynka. Nie bylo mnie kilka dni a to z powodu migreny ktora zwala mnie z nog od czasu do czasu. Dzis bylo bardzo fajnie, cieplutko i wyglada na to ze sie wypogadza na dluzej. Zapraszam wszystkich nad morze... smile))
    • aga216 Re: Wyjazd na morze...... 18.08.06, 20:12
      no to pieknie wlasnie oglądałam pogode, no i ten weekwnd ma byc ciepły a od
      poniedziałku ochłodzenie i deszcz,,,,, super.....chyba siąde i bede płakać....
    • jusytka wczoraj i dziś plażowałam, więc nad morzem wciąż 18.08.06, 22:14
      jest fajna pogoda, przyjeżdżajcie dziewczyny smile
    • madzia116 Re: Wyjazd na morze...... 22.08.06, 10:19
      no jak tam dziewczynypogoda? ja wyjeżdżam w czwartek tylko nie wiem czy jest
      jeszcze po co...sad
      • kate8025 Re: Wyjazd na morze...... 22.08.06, 10:24
        Ja tez jade w czwartek, sroda/czwartek noc. Nie wiem czy liczyc na pogode czy nie, ale zaczynam weryfikowac swoja liste rzeczy do zabrania, i zaczynam wymieniac nadmiar letnich na te troche cieplejsze. I u nas teraz ranki i wiecvzory chlodne, wiec tam tym bardziej.
        Mam nadzieje, ze lac nie bedzie no i ze choc troche poplazujemy smile
        a tak nastawiam sie na inne atrakcje typu pscery, zwiedzanie, rejs statkiem. Niestety chyba wrzesine nie jest odpowiednim miesiacem na urlop, ale coz nie zawsze mamy wybor, takl czy siak ciesze sie na ten wyjazd
    • jusytka Dziś zimno i pochmurno niestety, ale 22.08.06, 10:24
      to jest pierwszy taki dzień, wcześniej było OK
      • madzia116 Re: Dziś zimno i pochmurno niestety, ale 22.08.06, 11:25
        uuu, kiepsko! informuj nas czy coś się zmieni, a pada deszcz?
    • edorka1 A wrzesień???? 22.08.06, 11:43
      Wybieramy się nad morze na początku września...o kąpieli nie marzę, ale słoneczko mogłoby świecić smile)). Wrzesień na południu Polski jest cudny i nie pamiętam brzydkiego września w górach - od lat zawsze wakacjujemy własnie wtedy. W tym rok wymyśliliśmy morze no i zobaczymy jak to będzie...
      • be.em edorka:) 23.08.06, 20:14
        ja też!!!!! od 1 wrzesnia. mam nadzieję, że przynajmniej padać nie będziesmile
      • niutaki Re:we wrześniu woda najcieplejsza i najczystsza 23.08.06, 20:22
        nie będzie glonówsmile pozdrawiam.
    • madzia116 Re: Wyjazd na morze...... 23.08.06, 12:48
      a dziś jak?
    • madzia116 Re: Wyjazd na morze...... 23.08.06, 19:45
      co? nie chcecie mnie dołować?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka